4 naturlige måder at overvinde Milia på

Jakarta – Milia er en hudsygdom, der ofte kaldes "baby acne". Selvom det ofte forekommer hos nyfødte, kan milier forekomme hos unge og voksne.

Milia er små knopper, der normalt er hvide i farven og som regel går væk af sig selv. De fleste mennesker kan dog ikke vente med at få det væk fra ansigtet med det samme. Så er der en effektiv måde at slippe af med milia? Find ud af mere her.

Læs også: Ikke en filmkarakter, Milia kan ikke lave nogen PD

1. Rens dit ansigt regelmæssigt

Hvis du gør det regelmæssigt, kan rengøring af dit ansigt holde din hud ren og sund. Vælg produkter efter hudtype og indeholder salicylsyre, citronsyre og glykolsyre. Dette indhold er i stand til at overvinde hudproblemer på grund af overdreven hudcellevækst, ophobning af snavs i ansigtets porer, til hvid acne milier.

Du rådes også til at rense dit ansigt ordentligt. Tricket er at påføre ansigtsrens på huden, derefter massere blidt jævnt og skylle med rent vand. Derefter klapper du forsigtigt dit ansigt for at hjælpe med at bevare hudens fugtighed. Du kan også suge i varmt vand efter at have renset dit ansigt.

Dette har til formål at åbne porerne i ansigtet, så døde hudceller, der er fanget under hudens overflade, kommer ud. Lad kroppen slappe af i 5 - 8 minutter, og skyl derefter med vand, indtil den er ren.

Læs også: Her er årsagen til Milia og hvordan man overvinder det

2. Eksfolier ansigtet

Eksfoliering udføres for at fjerne døde hudceller, herunder fjernelse af irriterende stoffer, der forårsager milier. Du kan udføre denne behandlingsteknik i salonen eller hjemme ved hjælp af naturlige ingredienser. Tricket er først at blande sukker med olivenolie og derefter påføre ansigtet (undtagen øjenområdet), efter at huden er renset.

Vent i 15-20 minutter, og skyl derefter med koldt vand, indtil det er rent. Gør det tre gange om ugen for maksimale resultater. Stop denne metode, hvis der efterfølgende opstår en allergisk reaktion, såsom et varmt ansigt eller et rødt udslæt.

3. Bær en ansigtsmaske

Brug masker, der sælges frit på markedet, eller du kan lave dem af naturlige ingredienser. For eksempel en maske fra en blanding af honning og kanelbark. Rør, indtil det bliver en pasta, og påfør derefter på ansigtet jævnt (undtagen øjenområdet).

Vent i 10-15 minutter og skyl med koldt vand, indtil det er rent. Du kan lave masker af andre naturlige ingredienser, bare tilpas det til din hudtilstand. Ligesom eksfolieringsteknikken ved hjælp af naturlige ingredienser, skal du stoppe denne metode, hvis der opstår en allergisk reaktion på ansigtshuden.

Læs også: Foruroligende udseende, det er sådan man kan slippe af med Milia

4. Påfør Retinoid Creme

Retinoidcremer indeholder A-vitamin, som hjælper med at slippe af med milier. Brug en retinoid creme regelmæssigt mindst en gang om dagen. For maksimalt resultat kan du kombinere brugen af ​​retinoidcreme med solcreme. Grunden til, at solcreme kan beskytte huden mod udsættelse for solens UV-stråler, der har potentiale til at skade huden. Solcreme afbalancerer også retinoidcremer, som er tilbøjelige til at beskadige, hvis de udsættes for solens UV-stråler.

Ovenstående metode bør kun bruges af voksne, ikke spædbørn og småbørn. Hvis den milia, du oplever, ikke bliver bedre efter at have prøvet mange måder, så tøv ikke med at tale med din læge . Du kan bruge funktionerne Kontakt læge som findes i at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Stemme/videoopkald. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!