Anerkend fordelene og bivirkningerne ved Aloe Vera

, Jakarta - Det er ingen hemmelighed, at fordelene ved aloe vera ofte bruges som ingredienser og opskrifter til skønhed og sundhed. Der er mange produkter, der bruger aloe vera som base. Selv udover forbruget af skønhedsprodukter, sker naturlig brug også ofte relateret til aloe vera.

Aloe vera har flere meget nærende ingredienser, herunder protein, fedt, kulhydrater, calcium, fosfor, jern, vitamin A, B1 og C. Med disse forskellige ingredienser omfatter fordelene ved aloe vera, som kan findes, at accelerere sårhelingsprocessen. , reducerer betændelse ved acne, især cystisk acne, køler maven, især for dem, der lider af mavesår og mavesyre, nærer håret og gør det mere skinnende og blødt. (Læs også: Angående mikrosøvn, der forfølger rejsende)

Andre fordele ved aloe vera er at booste immunsystemet, udrydde tandplak og oralt antiseptisk middel, hjælpe med afgiftningsprocessen, accelerere metaboliske processer, opretholde kardiovaskulær sundhed, en kilde til aminosyrer for kroppen, som kan hjælpe med at øge muskelmassen og andre.

Det viser sig, ud fra de utallige fordele ved aloe vera, som du kan få, at der er bivirkninger, som ikke er gode, hverken når de bruges uhensigtsmæssigt eller bruges overdrevent. Nogle af dem er som følger:

  1. Hudallergier

Tilsyneladende er ikke alle kompatible med aloe vera. For nogle mennesker, der har følsom hud, vil de normalt opleve kløe, udslæt og røde pletter på huden, der endda kan strække sig ikke kun til det område, der er smurt med aloe vera. For dig, der gerne vil vide, om din hud er følsom over for aloe vera eller ej, kan du finde ud af det ved at påføre aloe vera-saft på bagsiden af ​​øret. Hvis du føler dig kløende eller øm, kan du være sikker på, at du er allergisk over for aloe vera. (Læs også: 6 fakta om æteriske olier, du skal vide)

  1. Diarré

At spise aloe vera-kød kan køle maven, men det gælder ikke alle. Hos visse mennesker kan indtagelse af aloe vera forårsage diarré. Årsagen er, at aloe vera indeholder anthraquinon, som en af ​​dens funktioner er som et naturligt afføringsmiddel. Men i visse situationer kan disse stoffer forårsage diarré og fordøjelsesbesvær.

  1. Sænkning af blodsukkerniveauet

En anden bivirkning af aloe vera-fordele er at sænke blodsukkerniveauet, fordi det indeholder glucomannan. Ved første øjekast er fordelene ved aloe vera meget gode, men i visse situationer, hvis det ikke er kontrolleret, kan det få blodsukkeret til at stige dråbe . Denne situation, kendt som hypoglykæmi, er karakteriseret ved træthed, svimmelhed, bleghed, prikken på læberne, svedtendens og rysten, koncentrationsbesvær og irritabilitet.

  1. Mavekramper hos gravide kvinder

Selvom det har mange fordele, kan det ikke være det samme i alle slags situationer. For eksempel, hos gravide, anbefales det ikke at indtage aloe vera. Problemet er, at når det indtages under graviditeten, kan aloe vera forårsage mavekramper. Hvis mavekramper er alvorlige, kan de forårsage abort. Så det anbefales ikke at indtage aloe vera under graviditet og amning. (Læs også: Bh med bøjler forårsager brystkræft, virkelig?)

  1. Forstyrr balancen mellem blodsukkerniveauer

Som tidligere forklaret kan aloe vera sænke blodsukkerniveauet. I nogle situationer påvirker et fald i blodsukkerniveauet i høj grad balancen i blodsukkerniveauet, og dette anbefales ikke til personer, der skal opereres eller for nylig er blevet opereret. (Læs også: Find ud af disse 7 farver psykologi)

Hvis du vil vide mere om fordelene ved aloe vera og dets bivirkninger, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak .