Hvor effektiv er honning som en hostemedicin til børn?

Jakarta - Selvom det er almindeligt, kan hoste, som børn oplever, faktisk få børn til at blive sur. Dette skyldes det ubehag, barnet føler. Normalt er hoste hos børn forårsaget af en virusinfektion, der angriber luftvejene.

Læs også : Hvor effektiv er honning til tør hals?

Ud over den medicinske behandling, som børnelægen yder, kan moderen også gøre flere andre måder i hjemmet, så de symptomer, som barnet oplever, bliver bedre. Starter fra øget hvile til vand. Så er det rigtigt, at det er effektivt at give honning til et barn, der hoster, til at håndtere denne tilstand? Kom nu, se anmeldelsen her!

Honning og hoste hos børn

Når et barn har hoste, er der mange måder mødre kan gøre derhjemme for at lindre hostesymptomer hos børn. Starter fra at undgå børn fra at blive udsat for luftforurening, øge børns hviletid, give sund mad, til at øge kropsvæsker.

Ikke kun det, mødre kan også levere naturlige ingredienser til at reducere hostesymptomer, som børn oplever. En af de naturlige ingredienser, der kan bruges, er honning. Ud over sin søde smag har honning faktisk mange forskellige fordele for børn. Honning har også sukker, kulhydrater, C-vitamin, B-vitaminer, aminosyrer, jern og kalium.

Så er honning virkelig effektiv som hostemedicin til børn? At give honning til et barn, der oplever hoste, anses for godt til at reducere og reducere de symptomer, barnet mærker. På den måde vil barnet føle sig bedre og godt tilpas.

Dette skyldes, at honning har antioxidanter og antimikrobielle stoffer, der forårsager et fald i symptomer og hurtigere heling. Mødre kan prøve at give barnet to teskefulde honning om natten, inden barnet går i seng, så de hostesymptomer, der opleves, kan forbedres.

Honning kan bruges som hostemedicin til børn og voksne. Undgå dog at give honning til babyer under 1 år. Selvom det er sundt og har mange fordele, så indeholder honning bakterier Clostridium botulinum, som kan få babyer til at opleve honningforgiftningstilstande eller botulisme hos babyer under 1 år.

Læs også : 7 hjemmebehandlinger til børns hostemedicin naturligt

Pas på hostesymptomer hos børn

Hoste er en normal tilstand, som børn oplever, når barnets krop forsøger at udstøde et irriterende eller fremmedlegeme. Der er dog nogle tegn på, at mødre skal passe på i forbindelse med hoste, som børn oplever.

Besøg det nærmeste hospital med det samme, hvis et barns hoste får barnet til at få vejrtrækningsbesvær, trække vejret hurtigere end normalt, opleve en blålig misfarvning af læber og ansigt, til høj feber. Nogle af disse symptomer indikerer, at barnet har brug for passende medicinsk behandling.

Ikke nok med det, så skal mødre også være opmærksomme, hvis hosten ikke forsvinder inden for 3 måneder, barnet er under 3 måneder og hosten ikke aftager, lyde når barnet hoster, hoster blod op, smerter i brystet ved hoste og har tegn på hoste tegn på dehydrering.

Det er nogle tegn, som mødre skal passe på i forbindelse med hoste hos børn. For det er der ingen skade i mor Hent nu også gennem App Store eller Google Play, så du kan kontakte lægen når som helst og hvor som helst, især når dit barn har helbredsproblemer.

Læs også : Kan honning virkelig lindre ondt i halsen?

At spørge lægen direkte er den rigtige måde for mødre at yde sundhedspleje til deres børn derhjemme. Så hvad venter du på? Kom nu, brug at hjælpe mødre med at opretholde optimal børns sundhed!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Hoste.
Meget godt helbred. Hentet 2021. Hvordan honning kan hjælpe din hoste.
WebMD. Tilgået 2021. Børns hoste: årsager og behandlinger.
Børns sundhed. Tilgået i 2021. Hoster.