Slip af med kropslugt med disse 3 naturlige ingredienser

, Jakarta - Kropslugt er en af ​​de plager, der kan sænke en persons selvtillid. Når du skal se selvsikker ud, får den ubehagelige lugt, der kommer ud af din krop, folk omkring dig til at bevæge sig væk og får dig til at falde mentalt. Alligevel er der mange måder, man kan gøre for at slippe af med kropslugt, og nogle metoder bruger kun naturlige ingredienser. For at finde ud af hvordan, kan du læse denne artikel i sin helhed!

Eliminer kropslugt med naturlige ingredienser

Kropslugt opstår, når sved, der kommer ud af kroppen, møder bakterier på overfladen af ​​huden, hvilket resulterer i en ubehagelig lugt. Sveden er kroppens måde at regulere kropstemperaturen på. Faktisk forårsager sved ikke lugt, men bakterier bruger det som grobund. Lugten er resultatet af, at bakterierne nedbryder proteinet keratin på hudens overflade.

Læs også: 6 enkle måder at slippe af med kropslugt

Kropslugt opstår, når en person begynder at opleve puberteten på grund af øgede hormoner kaldet androgener. Dette hormon er kun aktivt, når en person når puberteten. Derfor er kropslugt ikke et stort problem som barn. Udover at være forårsaget af hormoner, kan flere andre ting også gøre dårlige lugte værre, såsom hård træning, varmt vejr, overvægt og stress.

Derfor bør du kende nogle måder at slippe af med dårlig kropslugt. Du kan bruge nogle naturlige ingredienser, der er ret nemme at få til, for at overvinde dette problem. Her er nogle måder, dette kan gøres på:

1. Bagepulver

Den første måde, du kan gøre for at slippe af med kropslugt, er at påføre bagepulver. Dette materiale menes at absorbere sved, hvilket er nyttigt til at neutralisere kropslugt, hudens pH og undertrykke spredningen af ​​bakterier. Du kan også tilføje et par dråber citronsaft til natron for at gøre den stærkere.

Du skal kun bruge det som et pudder, der påføres direkte på armhulerne. Påfør bagepulver i dine armhuler eller mellem tæerne og lad det tørre, og tør derefter eventuelle rester af. En anden måde er at blande to spiseskefulde bagepulver i en kop vand og opbevare det i en sprayflaske. Brug væsken hver dag på områder, der er tilbøjelige til at svede.

Læs også: Problemfrit, sådan slipper du af med lugt i armhulen

2. Æblecidereddike

Du kan også bruge æblecidereddike til at slippe af med kropslugt. Væsken er effektiv til at ødelægge lugtproducerende bakterier og ændre hudens pH. Sådan bruger du det: Fugt en vatrondel med æblecidereddike og påfør den på områder, der er tilbøjelige til at svede. Lad stå i 10-15 og skyl derefter grundigt. Du kan også lave den som en deodorant ved at tage to spiseskefulde eddike og et par dråber æterisk olie i en kop vand. Bland derefter godt og fyld sprayflasken, og brug den hver dag.

Hvis du stadig har andre spørgsmål vedrørende, hvordan du kan slippe af med dårlig kropslugt, læge fra kan give en solid løsning. Det er nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , kan du få bekvemmelighed relateret til sundhedsadgang bare ved at bruge de gadgets, du har!

3. Te

Et andet alternativ som en måde at slippe af med kropslugt med naturlige ingredienser er at bruge te. Tanninindholdet i det kan hjælpe med at holde huden tør for at forhindre dannelsen af ​​sved, der forårsager kropslugt. Sådan bruger du det, det vil sige, læg grønne teblade i kogende vand og lad det køle af. Si teen og påfør den på områder, der er tilbøjelige til at svede. Du kan også blande teblade med badevand, så kropslugt let overvindes.

Læs også: Kend naturlige måder at slippe af med kropslugt

Det er nogle kraftfulde naturlige ingredienser til at slippe af med kropslugt. Prøv at bruge nogle af disse metoder regelmæssigt, så du kan øge din selvtillid igen. Derudover kan du også nemt interagere med personerne omkring dig uden at tænke på den ubehagelige lugt.

Reference:
Sundhedssiden. Tilgået i 2020. Top 5 naturlige ingredienser til at slippe af med kropslugt.
Hurtige og tørre tips. Tilgået 2020. 6 alle naturlige måder at slippe af med kropslugt.