Sådan udvikler fosteret sig i en alder af 25 uger

Jakarta - Når du er 25 uger eller mod den syvende måned af graviditeten, hvordan har du det? Maven bliver større? Selvfølgelig, fordi fosteret i det også vokser og udvikler sig. Mærker du ændringer i din fysiske og følelsesmæssige tilstand? Er det normalt at det sker? Så hvad skal du være opmærksom på i denne svangerskabsalder? Kom nu, se hele anmeldelsen nedenfor!

Fortsæt til 26 ugers fosterudvikling

Fosterudvikling Alder 25 uger Graviditet

Det viser sig, at babyen i livmoderen vokser hurtigere, og dens længde har nu nået mere end en fod, du ved! Nå, det nye, som mødre opdager i en alder af 25 uger af graviditeten, er, at babyens hud bliver lyserød. Hvorfor skete denne ændring?

Mor, det viser sig, at det ikke er fordi, barnet har det varmt i maven. Faktisk har fostervandet, der fylder moderens livmoder, en temperatur, der sikrer, at barnet altid er i en behagelig tilstand. Denne misfarvning af huden er forårsaget af kapillærerne, der dannes under huden og fyldes med blod. Han vil også være mere aktiv, især når moderen sover.

Læs også: Hvad skal man gøre, hvis man har lidt fostervand

I slutningen af ​​25 ugers graviditet begynder der at udvikle blodkar i barnets lunger, hvilket bringer ham et skridt tættere på at kunne indånde luft, når han trækker vejret. Men i denne alder udvikler lungerne sig stadig. Selvom de er i stand til at producere overfladeaktive stoffer (stoffer, der hjælper babyer med at trække vejret med ilt ved fødslen), er lungerne stadig ikke fuldt udviklede til at levere ilt til blodbanen, mens de frigiver nok kuldioxid, når de trækker vejret.

Ikke kun lungerne, babyens næsebor begynder også at arbejde på udviklingen af ​​fosteret ved 25 ugers graviditet. Dette giver fosteret mulighed for at øve vejret tidligere. Men fordi der ikke er luft, fortsætter barnet med at indånde fostervandet. Babyer kan også lugte forskellige aromaer i livmoderen i en alder af 25 i denne uge. Hvis ikke, kan dette ske allerede i tredje trimester.

Læs også: Disse er tips til at opretholde tilstrækkelig fostervand

Hvad med mors fysiske ved 25 uger af graviditeten?

Mor, i denne alder kan du begynde at føle dig utilpas, især i forbindelse med fordøjelsesproblemer. Dette sker på grund af hormonet progesterons rolle, som får maven til at tømme sig langsommere. Denne tilstand er meget sandsynligt at forårsage refluks, stigningen af ​​mavesyre i spiserøret.

Den voksende babys tilstand vil også gøre moderens mave deprimeret. Lægen kan råde moderen til at spise oftere med mindre portioner. Spis dog ikke krydret, fedtholdig, sur eller anden mad, der får mavesyren til at stige!

Fortsæt til 26 ugers fosterudvikling

Mor, vær opmærksom på dette ved 25 ugers graviditet

Det er okay, hvis moderen bliver mindre energisk, føler sig let træt og foretrækker at slappe af ved at sidde behageligt på sofaen, fordi det er normalt. Hold dog øje med blodsukkerindtaget, for manglende bevægelse kan få mødre til at opleve diabetes og overvægt.

Læs også: 4 Diabetesrisici hos gravide kvinder

Hvis sulten melder sig ofte, kan mødre vælge sunde snacks, såsom yoghurt, smoothies eller frisk frugt. Dette giver ekstra energi til moderen, så de aktiviteter, som moderen laver, forbliver optimale, selvom fosteret er i en behagelig stilling, indtil det endelig er født. Fortolk ikke træthed som en hindring, dette er den bedste måde for mødre at spare energi for at byde velkommen til fødselsdagene senere.

Hvis moderen vil spørge om noget om graviditet eller barnets udvikling i maven, så tøv ikke med at bruge applikationen . Mor mangler bare Hent Ansøgning og vælg en gynækolog efter dine ønsker på Spørg en læge-tjenesten.

Fortsæt til 26 ugers fosterudvikling