At vaske dit ansigt med koldt vand krymper porerne, virkelig?

Jakarta – Hvis du har for vane at vaske dit ansigt med varmt vand, bør du straks stoppe med vanen, ja! Årsagen er, at hyppig vask med varmt vand kan få ansigtets hud til at blive følsom. Bedre at gøre det med koldt vand, fordi det har flere fordele. Så hvad er fordelene ved koldt vand til ansigtet? Her er nogle af fordelene!

Læs også: Kend den korrekte rækkefølge af rengøring af ansigtet

Krympning af porer er en af ​​fordelene ved koldt vand

En af fordelene ved koldt vand til ansigtet er at krympe ansigtets porer. Dette skete dog kun midlertidigt. Ikke at hver dag at vaske dit ansigt med koldt vand vil have små porer. For at få disse fordele skal du gøre en større indsats, såsom at lave en ansigtsmaske med honning og citron.

Fordelene ved koldt vand til ansigtet stopper ikke her, her er en række andre fordele:

1. Forfriskende ansigt

Mens vask af dit ansigt med varmt vand kan give dig en følelse af afslapning, vil vask af dit ansigt med koldt vand give dig en forfriskende fornemmelse. For at få fordelene kan du gøre det, når du vågner og efter en dag med aktiviteter.

2. Make Up Langvarig

Koldt vand kan lave makeup Holder længere i ansigtet. Dette kan gøres, når du har brug for det makeup at arbejde hele dagen.

3. Overvind ansigtshævelse

Når du oplever hævelse i dit ansigt efter at være vågnet, kan denne tilstand overvindes ved at vaske dit ansigt med koldt vand. Hævelse opstår på grund af trykket og regenereringsprocessen, der opleves under søvn hele natten.

4. Forhindrer for tidlig aldring

Den næste fordel ved koldt vand til ansigtet er at forhindre den for tidlige ældningsproces, især for at forhindre forekomsten af ​​rynker i ansigtet. For at få fordelene kan du vaske dit ansigt regelmæssigt. Selvfølgelig ledsaget af ordentlig hudpleje.

Læs også: 5 ansigtsbehandlinger, der er velegnede til mænd

5. Reducerer kløe

Når du oplever kløe eller visse helbredstilstande, der udløser kløe på huden, skal du behandle det med koldt vand. For at få fordelene kan du tage et brusebad med koldt vand regelmæssigt. Undgå at ridse huden, så det ikke irriterer huden.

6.Reduktion af overskydende olie

Den næste fordel ved koldt vand til ansigtet er at reducere overdreven olie. Dette kan ske, fordi når du vasker dit ansigt regelmæssigt med koldt vand, bliver porerne mindre. Den lille størrelse af porerne gør olieproduktionen mindre og mindre.

7. Ansigtet ser lysere ud

Koldt vand kan opstramme og begrænse blodgennemstrømningen, så ansigtshuden ser mere strålende og sund ud. I modsætning til varmt vand vil koldt vand ikke udtørre talglaget. Dette lag fungerer som hudens naturlige barriere.

Læs også: 60 sekunders regel, ansigtsvasketeknikker for at gøre det mere glødende

Vask dit ansigt bør gøres regelmæssigt. Årsagen er, at der under aktiviteter er en ophobning af olie og sved på hudens overflade. Dette kan opstå på grund af udsættelse for luftforurening fra miljøet, så meget snavs kan sætte sig fast i ansigtet. Hvis du ikke vasker dit ansigt efter aktiviteter, vil det udløse irritation og betændelse, så der kommer bumser.

Hvis du oplever en række følsomme hudproblemer eller akne, der ikke forbedres, så diskuter dine helbredsproblemer direkte med en hudlæge i ansøgningen . Udover at skulle vaske dit ansigt regelmæssigt, frarådes du heller at vaske dit ansigt ofte, da det kan give tør hud og irritation. Vær altid opmærksom på, hvad dit ansigt har brug for, og overdriv det ikke, OK!

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Kolde brusere vs. Varme brusere: Hvilken er bedre?
Godt og vel. Tilgået 2020. Alt du behøver for at puste dit ansigt er 10 sekunder og dit badeværelses vask.