Ofte betragtet som voldsomme, disse er 4 fakta om karakteren af ​​Pitbull Dog

Jakarta - Med en stor krop, korte ben og et "gahar" ansigt bliver Pitbull-hunde ofte betragtet som voldsomme. Derudover tror mange også, at Pitbull-hunde kan lide at angribe, og ikke vil give slip på det, der er blevet bidt.

Men faktisk er alle negative antagelser om Pitbull-hunde ikke sande, du ved. Pitbull-hunde kan have karakteristika af at være aktive, muskuløse og voldsomme af udseende, men de er faktisk meget søde, loyale og kærlige hunde. Vil du vide mere om egenskaberne ved en rigtig Pitbull-hund? Lyt til slutningen, ja!

Læs også: Tips til pleje af hunde derhjemme

Fakta om Pitbull-hundekarakterer

Pitbull havde engang et godt ry, nemlig som en helt i Første Verdenskrig. Men i 1980'erne, da nyheden om Pitbull-angrebet spredte sig i forskellige medier, begyndte denne hund at blive kendt som "angriberen" og var den mest frygtede i forskellige lande.

Faktisk er Pitbull-hunde faktisk ikke så slemme. Her er nogle interessante fakta om Pitbull-hundekarakteren:

1. Pitbull er ikke en ren race

Bemærk venligst, at Pitbull faktisk ikke er en raceren hund. Udtrykket bruges til at beskrive hunde med de samme fysiske egenskaber som American Pitbull Terrier, American Staffordshire Terrier og Pit mix.

I Indonesien refererer udtrykket Pitbull til den amerikanske Pit Bull Terrier (APBT). Nogle af disse arter er resultatet af krydsning med andre typer. Men generelt er Pitbull-hunde resultatet af en krydsning mellem en Bulldog og en Terrier.

2. Pitbull er let at træne til at være en fighter

De fysiske og mentale egenskaber ved Pitbull-hunde er fantastiske. De er aktive, ansvarlige, tilpasningsdygtige og loyale, hvilket gør dem nemme at træne som kamphunde. Det betyder dog ikke, at Pitbulls er uforudsigelige og aggressive og kan lide at angribe andre hunde.

Hvis du opdrætter en Pitbull og inviterer ham til at være venner, bliver han en blid, kærlig og loyal hund. Fordi ingen hund er iboende ond. Livserfaringer, såsom mishandling og manglende socialisering, er faktorer, der kan føre til hundemishandling og vold, ikke hundens race.

Læs også: Genkend de tidlige tegn på en gravid hund

3. Pitbull kæber og bid er ikke de stærkeste

Mange tror, ​​at når først en Pitbull bider, vil det være svært at give slip på sit offer. Faktisk er det ikke fordi Pitbulls kæbe og bid er de mest kraftfulde af alle. Det er fordi Pitbull har ambitionen om at afslutte det, han startede.

Lesa Staubus, dyrlæge hos American Humane Rescue, sagde, at ifølge forskning udført af Association of Professional Dog Trainers, har Pitbull-hunde ikke det stærkeste bid sammenlignet med andre store hunde. Med hensyn til bid er de klart besejret af Rottweiler, Siberian Husky, Doberman, Schæferhund og Great Danes.

4. Loyale og loyale Pitbull-hunde

ordsprog "Man skal ikke dømme en bog på dens omslag," synes passende at beskrive Pitbull-hunden. På trods af deres voldsomme fysiske udseende er Pitbull en meget kærlig og loyal hund.

Ifølge en undersøgelse udført i 2001 er Pitbulls blandt de 5 mest følelsesmæssigt stabile hunde i USA. Hvis Pitbull trænes ordentligt, kan den være en meget loyal vagthund. Derudover er Pitbull også en hund, der ikke tøver med at lege med børn.

Læs også: Guide til at lave hundefoder derhjemme

På grund af deres alt for loyale og beslutsomme natur er Pitbull-hunde dog lidt svære at kontrollere af andre, så de blev forbudt i en række lande. Pitbull-hunde har også stadig et kampinstinkt, så ejere skal stadig være forsigtige og træne dem godt.

Det er nogle fakta om Pitbull-hunde, som er vigtige at vide. Hvis du har spørgsmål om sundhed og pleje af din Pitbull hund, kan du Hent Ansøgning at spørge dyrlægen, når som helst og hvor som helst.

Reference:
Reader's Digest. Tilgået i 2021. 10 Pit Bull "Fakta", der er fuldstændig forkerte.
Hundefolket. Tilgået 2021. 8 Pit Bull-fakta, som enhver hundeelsker bør kende.