Effekten af ​​ingefær for mennesker med mavesyre

, Jakarta - Hvem er ikke bekendt med ingefær. Denne ene rhizomplante forarbejdes ofte til en drik, der kan varme kroppen op. Ikke nok med det, så er ingefær også kendt som en naturmedicin, der kan kurere alle former for maveproblemer, inklusive mavesyresygdomme. Kom nu, se fordelene ved ingefær til behandling af mavesyre nedenfor.

Acid reflukssygdom, også kendt som gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) er en tilstand, der opstår, når mavesyre trækker sig tilbage i spiserøret og forårsager en brændende fornemmelse i brystet ( halsbrand ). Denne tilstand får den syge til at føle sig utilpas, selv til det punkt, hvor den hæmmer aktiviteter. Symptomer på mavesyre kan faktisk lindres med livsstilsændringer og medicin. Men ud over medicinsk medicin er naturlige ingredienser såsom ingefær også effektive til at overvinde mavesyre, der stiger.

Fordele ved ingefær mod mavesyre

Ingefær har længe været brugt som en nøgleingrediens i kinesisk medicin. Dette krydderi er rigt på antioxidanter og kemikalier, der kan forårsage en række sundhedsproblemer. Fenolforbindelser siges også at lindre irritation i fordøjelseskanalen og reducere mavesammentrækninger. Med andre ord kan ingefær reducere chancerne for, at mavesyre strømmer fra din mave tilbage til din spiserør.

Derudover kan ingefær i små doser også virke antiinflammatorisk, hvilket er godt for kroppen. En undersøgelse fra 2011 viste, at tegn på betændelse i kroppen blev reduceret, efter at deltagerne tog ingefærtilskud i en måned. Det skyldes, at ingefærens varme effekt kan hjælpe med at berolige kroppen og samtidig reducere produktionen af ​​mavesyre. Denne urteplante kan også reducere kvalme, forhindre muskelsmerter og lindre hævelse i kroppen.

Selvom fordelene ved ingefær for mavesyre er blevet bevist, er der stadig behov for yderligere forskning. Dette skyldes, at eksperter ikke ved med sikkerhed, hvor længe virkningen af ​​ingefær kan vare ved at forhindre mavesyrerefluks. Derudover bør ingefær ikke indtages for meget, fordi det kan forværre symptomerne på mavesyre.

Læs også: Disse er fordelene ved ingefær til at overvinde hæshed

Sådan bruger du ingefær til at lindre mavesyre

For at drage fordel af ingefær som et naturligt mavesyremiddel, kan du behandle ingefær på forskellige måder, såsom skrælning, derefter revet, skåret i skiver, skåret i tern og derefter kogt. Ingefær kan også spises rå, dyppes i varmt vand for at lave ingefærte eller tilsættes supper, røre, salater eller andre fødevarer. Ingefær er nu også tilgængelig på markedet i form af pulver, kapsler, olie eller te.

Det vigtigste, du skal huske, er at indtage ingefær med måde. Fire gram eller omkring mindre end en ottendedel af en kop er nok til at give dig lindring fra de irriterende symptomer på mavesyre. Du kan også opdele dosen af ​​ingefær i flere forbrugs gange om dagen.

Læs også: Helbred mavesyre med disse 5 fødevarer

Bivirkninger af ingefær at passe på

Når det indtages i små doser, vil ingefær sandsynligvis kun forårsage milde bivirkninger, såsom gas eller luft i maven. Men hvis du har sure opstød og indtager mere end fire gram ingefær på en dag, kan det give yderligere bivirkninger i form af fornemmelse halsbrand .

Læs også: Udover at være et madlavningskrydderi, er her 4 fordele ved ingefær for kroppen

Nå, det er fordelene ved ingefær, som er godt for folk med mavesyre. For at købe den medicin, du skal bruge, skal du blot bruge appen . Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil gennem applikationen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent lige nu i App Store og Google Play.

Reference:
Healthline. Tilgået 2019. Kan du bruge ingefær til at behandle sure opstød?