Astmainhalatorer kan hjælpe mennesker med COVID-19 med at komme sig hurtigere

"Inhalatorer er medicin, der normalt bruges til at behandle astmasymptomer. Nyere forskning har dog fundet ud af, at stoffet også kan hjælpe COVID-19-patienter med at komme sig hurtigere. COVID-19-patienter, der tog budesonid, et kortikosteroid mod astma, kom sig tre dage hurtigere end dem, der ikke gjorde det. Denne opdagelse giver håb om at overvinde pandemien"

, Jakarta - inhalator er en af ​​de mest almindelige behandlinger, der bruges af mennesker med astma. Det viser sig, at ikke kun kan hjælpe med at lindre astmasymptomer, en nylig undersøgelse viste, at steroiderne indeholdt i inhalator har potentiale til at fremskynde helingen af ​​mennesker med COVID-19.

Dette blev bevist af den britiske forsker Sir Graham Brady fra det konservative parlamentsmedlems COVID-19 Recovery Group. Ifølge Brady, hvis den gennemsnitlige tid, hvor en COVID-19-patient er indlagt er otte dage, kan patienterne reducere det tre dage hurtigere ved at bruge inhalator. Hvorfor? Her er anmeldelsen.

Læs også: Hvor lang tid tager det at helbrede Corona

Personer med COVID-19, der bruger inhalatorer, kan komme sig hurtigere

Inhaleret budesonid, et almindeligt kortikosteroid, der bruges til at behandle astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL), kan reducere restitutionstiden for ikke-hospitaliserede COVID-19-patienter med op til tre dage.

Sundhedsminister Jo Churchill forklarede, at stoffet er blevet testet på COVID-19-patienter, der ikke har været indlagt, og som er 65 år og ældre. inhalator astma blev også afprøvet hos patienter i alderen 50 år og derover, og som havde underliggende helbredstilstande.

Churchill afslørede dog inhalator anbefales ikke som standardbehandling i Storbritannien. Han sagde også, at sundhedsministeriet fortsat vil overvåge brugen af ​​medicinen.

Oxford University forskere fandt også, at patienter, der brugte inhalator Budesonid, når deres COVID-19-symptomer først viser sig, er mindre tilbøjelige til at kræve akut lægehjælp eller hospitalsindlæggelse og har en kortere restitutionstid. Denne medicin reducerer også risikoen for vedvarende symptomer og feber.

Et randomiseret kontrolleret forsøg, der involverede 146 voksne inden for syv dage efter debut af milde COVID-19-symptomer. Halvdelen af ​​deltagerne inhalerede budesonid to gange dagligt i to uger, og den anden halvdel modtog den sædvanlige behandling givet baseret på alder, køn og allerede eksisterende sygdom.

Undersøgelsen viste, at den gennemsnitlige tid til bedring for personer, der tager inhalator budesonid var omkring tre dage kortere end dem efter almindelig behandling. I budesonidgruppen havde kun én person behov for akut lægehjælp, sammenlignet med 10 personer i gruppen, der modtog standardbehandling for COVID-19.

Læs også: Lær Remdesivir at kende, Corona Virus-lægemidlet, der vil blive patenteret

Andre fordele ved inhalatorer til personer med COVID-19

En anden undersøgelse fra Oxford University viste også, at inhaleret budesonid hjalp mennesker med høj risiko for svær COVID-19 med at komme sig hurtigere. Ifølge Chloe Bloom, senior klinisk forsker ved Imperial College Londons National Heart and Lung Institute, er der en god biologisk mulighed for, hvorfor kortikosteroider kan virke på COVID-19.

Kortikosteroider såsom dexamethason er blevet brugt effektivt til COVID-19-patienter, der er indlagt og som er alvorligt syge. Ifølge Bloom mener forskerne, at stoffet kan reducere betændelse forbundet med alvorlig COVID-19. Nå, budesonid virker nok på samme måde, men er mere lokaliseret.

Forskning viser også, at brugen af inhalator steroider hos mennesker med astma og KOL reducerer de receptorer, der tillader Sars-CoV-2 at trænge ind i lungerne, og laboratorieundersøgelser har vist, at inhalator steroider kan forhindre viral replikation.

Ifølge Oxford-undersøgelsen kan stoffet virke for mennesker i alle aldre og uanset om personen har et underliggende helbredsproblem eller ej.

Kan betragtes som et alternativ til COVID-19 behandling

Oxford University professor i primær pleje og ledende efterforsker i forsøget, professor Chris Butler, afslørede, at forsøget platform Verdens største samfundsbaserede behandling for COVID-19 har fundet beviser inhalator som er relativt billige og bredt tilgængelige med meget få bivirkninger, kan hjælpe mennesker, der har højere risiko for et værre udfald af COVID-19, med at komme sig hurtigere, forblive bedre, efter at de føler sig restituerede, og forbedre deres velvære.

Derfor håber de, at læger rundt om i verden, der tager sig af mennesker med COVID-19, muligvis kan tage disse beviser i betragtning, når de træffer behandlingsbeslutninger, da begrænset forskning har givet understøttende beviser.

Læs også: Ivermectin anses for at være effektivt til at overvinde Corona, disse er fakta

Det er forklaringen på inhalator astma til behandling af COVID-19. Hvis du vil købe den medicin du skal bruge, f.eks inhalator, brug bare appen . Ingen grund til at forlade huset, du skal blot bestille via applikationen, og din ordre vil ankomme inden for en time. Kom nu, Hent Appen er nu også på App Store og Google Play.

Reference:
Deutsche Welle. Tilgået i 2021. Astmamedicin giver håb om COVID-19-behandling.
Farmaceutisk teknologi. Tilgået 2021. Almindelig astmalægemiddel fremskynder Covid-19 genopretning derhjemme, viser undersøgelse.
Den skotske sol. Tilgået 2021. DYBE ÅNDEDRET Astma-inhalatorer 'fremskynder Covid-genopretningen med tre dage' - hvilket vækker håb om slutningen af ​​lockdown