Denne Vertigo-terapi kan du lave derhjemme!

, Jakarta - At opleve hovedpine er virkelig meget forstyrrende aktiviteter, især hvis hovedpinen, du lider af, bliver til svimmelhed. Hvad er vertigo? Vertigo er en form for hovedpine, hvor den syge vil opleve opfattelsen af ​​forkert bevægelse. Normalt er fornemmelsen af ​​bevægelse, såsom at snurre eller flyde, forårsaget af en forstyrrelse i det vestibulære system.

Vertigo er ofte karakteriseret ved symptomer på kvalme og opkastning og den syges manglende evne til at opretholde balancen, hvilket gør, at den ramte har svært ved at stå eller gå. Så mange af de syge, der oplever svimmelhed, kan ofte ikke udføre nogen aktivitet.

Årsagerne til svimmelhed varierer også, lige fra en indre øreinfektion, hovedtraume, migræne, slagtilfælde eller calciumaflejring. For at kunne kurere svimmelhed udover medicinsk behandling, kan du også lave svimmelhedsterapi derhjemme. Her er vertigoterapi derhjemme, som du kan anvende:

1. Hvile

Den første behandling for svimmelhed er at hvile under og efter et anfald. Sørg for at hvile så meget som muligt, fordi hvile og afslapning kan minimere virkningerne af svimmelhed.

Hvis du føler dig svimmel, skal du straks sidde eller lægge dig ned. Pludselige bevægelser, og nogle gange enhver bevægelse, kan forværre svimmelhedsfornemmelsen. Undgå også stærkt eller overdrevent lys. Såsom fjernsynslys eller lys fra mobiltelefonens skærm bør slukkes for ikke at forværre den syges tilstand.

2. Vertigoterapi ved hjælp af Bradt Daroff-teknikken

For at udføre denne vertigoterapi rådes patienter til at sidde oprejst på siden af ​​sengen med begge ben hængende. Men benene skal ikke bevæges, så lukkes øjnene og lægger sig spontant eller bevæger sig hurtigt til den ene side og holder så i cirka 30 minutter.

Sæt dig derefter ned til den oprindelige position, og forbliv stille for at slappe af i 30 sekunder. Udfør derefter bevægelsen som før ved at kaste kroppen spontant til den anden side.

3. Fysisk træning

Den næste vertigoterapi er at dyrke fysisk træning. Lav fysisk træning, såsom at lave yoga regelmæssigt, som er afbalanceret ved at spise mad med lavt saltindhold, kalorier og alle typer stegt mad.

4. Vandvertigoterapi

Vertigo eller svimmelhed kan være forårsaget af dehydrering i kroppen, hvilket reducerer blodvolumen og dermed reducerer ilttilførslen til hjernen. Det er det, der får en person til at opleve svimmelhed.

Den menneskelige krop har brug for mindst 2,2 – 3 liter væske hver dag, mineralvand er den bedste væske, der let optages af kroppen. Fordi mineralvand indeholder ingen kalorier, ingen koffein og er ikke et vanddrivende middel som sodavand, kaffe, te og juice.

5. Epley Manøvre Vertigo Terapi

Vertigoterapi, som du kan gøre, er ved at: epley manøvre, som har til formål at fjerne små partikler af calcium, der er aflejret fra den indre øregang og bringe den tilbage til dens korrekte position. Denne proces udnytter stødeffekten og virkningen af ​​tyngdekraftssystemet.

Processen med vertigoterapi epley manøvre, nemlig i form af visse bevægelser af kroppen og hovedet med en speciel stilling, der udføres i den modsatte retning. I hvilken hver position holdes i mindst 30 sekunder for at give de små partikler tid til at bevæge sig i den anden retning fra øregangen ved at stole på tyngdekraften.

Især til vertigoterapi epley manøvre, er det en god idé at bede om assistance fra en fysioterapeut for at få maksimale resultater. Lav desuden en sund livsstil, så svimmelhed ikke længere kommer til dig.

Således svimmelhed terapi, der kan gøres derhjemme. Nu behøver du ikke bekymre dig, når der kommer svimmelhedsklager. Diskuter direkte med speciallæger gennem ansøgningen . Ud over at bruge funktionerne Kontakt læge det, gør det også nemmere for dig at købe stoffer igennem smartphone som det er Apotek levering. Hent nu også i App Store og Google Play.

LÆS OGSÅ: Lær følgende tegn på svimmelhed at kende: