Dette er 5 interessante Doberman-hundefakta, du behøver at vide

"Vær ikke bange, når du ser en Doberman-hund. De har en fysisk karakter, der er høj, muskuløs og ser aggressiv ud. Hvorimod Doberman-hunde på den anden side også kan have en kærlig og sød natur over for mennesker. Selvfølgelig hvis det er opdraget og trænet ordentligt. Denne hund har også været brugt som beskytter i lang tid, selv siden Anden Verdenskrig."

, Jakarta – Dobermanden er en høj, slank og muskuløs hund. Den er også kendt som en vagthund. Doberman-hunde giver ofte indtryk af mennesker som aggressive hunde. Selvom der er mange andre interessante træk ved Doberman-hunden.

Dobermans har også en kærlig og sød natur over for mennesker. Dette er selvfølgelig, hvis det socialiseres og trænes ordentligt. Doberman-hunde er også den type hund, der er loyale over for deres ejere og er venlige over for børn, når de opdrages sammen. Nogle Dobermans er dog kun bundet til én person.

Læs også: Eftermiddagsvandring med hunde, her er fordelene

Så vil du vide mere om interessante fakta om Doberman-hunde? følgende er en fuldstændig anmeldelse.

1. Dobermans blev avlet til at være ledsagervagter

ifølge American Kennel Club (AKC), Doberman blev opdrættet i 1890'erne af en tysk skatteopkræver ved navn Louis Doberman. Han ville have en vagthund, der kunne beskytte ham, have et skræmmende udseende, men også være yndefuld og elegant. Dette var for at Louis Doberman kunne bære store mængder kontanter med en følelse af sikkerhed.

2. Klassificeret som en mellemstor hund

Hunde er klassificeret efter deres størrelse og Doberman er klassificeret som en mellemstor hunderace. En sund Doberman hanhund er mellem 67 – 71 centimeter høj og vejer mellem 40 – 45 kilo. I mellemtiden har en sund Doberman-hun en højde på mellem 64-67 centimeter og en vægt på mellem 32-35 kilo. De kan også leve i 9 til 12 år.

3. Blandingshunde

At skabe sin ideelle hund med den perfekte kombination af egenskaber. Den første opdrætter af Doberman-hunden, Louis Doberman, menes at have krydset flere typer hunde for at få de egenskaber, som den Doberman han ønskede. Han ville have en hund, der kunne beskytte ham, men også være en loyal ven.

Læs også: 6 tips til at bevare kæledyrkattes sundhed

Det er bare, at det ikke vides præcist, hvilke hunderacer der blev brugt under Doberman-hundeavlen. Nogle undersøgelser tyder dog på, at de racer, der mest sandsynligt vil blive brugt, er den tyske Pinscher, Weimaraner, Beauceron og Rottweiler.

I mellemtiden ifølge Den amerikanske Kennel Klub, kan der være yderligere løb. Sandsynligvis en Black and Tan Terrier, samt en gammel korthåret hyrde. Andre racer, der potentielt er involveret, er Great Dane, Greyhound og Pointer.

4. Har normalt ører og haler tæt på

Af natur har Doberman-hunde hængende ører og en lang hale. De fleste Dobermans, du møder, har dog spidse ører og korte hale. Dette er fordi docking (skæring) er blevet en almindelig praksis i denne race. Dette gøres ikke blot af æstetiske formål, da docking-processen er beregnet til at forbedre Dobermans præstation og rolle som beskyttelseshund.

Den lange hale betragtes som en barriere, og at skære Dobermandens ører af vil gøre dem mere opmærksomme på atmosfæren af ​​en trussel, der nærmer sig. Denne docking-proces anses dog faktisk for at være grusom og er meget imod i lande rundt om i verden.

Læs også: Kend virkningen af ​​at adskille hunde fra deres ejere

5. Doberman-hunde brugt i Anden Verdenskrig

Doberman-hunde har spillet nogle fantastiske roller gennem historien. En af deres historiske perioder var, mens de udførte vigtige opgaver i Anden Verdenskrig. Disse hunde blev brugt i forskellige kapaciteter til at støtte de væbnede styrker i krig. Dette viser, hvordan under krigen, Dobermans er virkelig pålidelige og kan være menneskets bedste ven.

Nu er det en interessant kendsgerning om Doberman-hunden. Interesseret i at beholde denne hund? Det er også en god idé at vide om Doberman-hundepleje for at være bedre forberedt. 5. Doberman-hunde brugt i Anden Verdenskrig. Du kan diskutere med dyrlægen først gennem ansøgningen om Doberman-pleje. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Hill's Pet. Hentet 2021. Doberman-hunderaceoplysninger og personlighedstræk
Hvalp Toob. Fået adgang i 2021. 20 seje fakta, du ikke vidste om Doberman Pinscher
I Heart Dogs. Fået adgang i 2021. Alt om Dobermans: 11 ting, du ikke vidste