4 fordele ved valnødder, du skal kende

, Jakarta - Nødder er en af ​​de fødevarer, der ofte anbefales af læger til at blive indtaget regelmæssigt. Der er mange typer nødder, som du kan indtage hver dag, hvoraf en er valnødder. Generelt serveres disse nødder med chokolade for at gøre det mere lækkert at spise. Ud over den lækre smag viser det sig, at der er mange fordele ved valnødder, som kan accepteres af kroppen. Her er den fulde anmeldelse!

Nogle fordele ved valnødder for sundheden

Valnødder er også kendt som valnødder, hvis træer findes i mange områder, såsom Bogor. Nævnt hvis disse nødder er rige på omega-3 fedtstoffer og indeholder højere mængder af antioxidanter end andre fødevarer. Denne mad bruges ofte som et sundt mellemmåltid, men kan også tilsættes flere typer mad, såsom salater og supper.

Læs også: Forskellige typer nødder er gode for helbredet

Derudover er der også mange sundhedsmæssige fordele ved valnødder, når de indtages regelmæssigt. Du kan mærke fordelene i flere vitale organer såsom hjernen og hjertet. Nå, her er nogle af de sundhedsmæssige fordele ved valnødder:

1. Rig på antioxidanter

Valnødder har et højt indhold af antioxidanter sammenlignet med andre typer nødder. Dette kommer fra E-vitamin, melatonin og det meget høje indhold af polyfenoler i nøddens tynde hud. Andre undersøgelser har vist, at indtagelse af nødder kan forhindre oxidative skader forårsaget af LDL (dårligt) kolesterol. Reduceret LDL i kroppen kan reducere risikoen for ophobning i arterierne for at undgå åreforkalkning.

2. Højt Omega-3 indhold

Ud over antioxidanter er en anden fordel ved valnødder, at de er rige på omega-3 fedtstoffer sammenlignet med andre fødevarer. I 1 ounce kan indholdet af omega-3 indeholdt nå 2,5 gram. Omega-3 fedtstoffer af vegetabilsk oprindelse er også kendt som alfa-linolensyre (ALA). Dette indhold er et essentielt fedt, som skal opnås gennem maden. Med tilstrækkeligt ALA-indhold hver dag kan så meget som 1,6 hos mænd og 1,1 gram hos kvinder reducere risikoen for dødsfald af hjertesygdomme.

Læs også: 6 Virkninger af nødder på hudens sundhed og skønhed

3. Reducerer betændelse i kroppen

Mange lidelser i kroppen er initieret af betændelse, såsom hjertesygdomme, type 2-diabetes, Alzheimers sygdom og kræft. Polyphenolindholdet i valnødder er gavnligt til at bekæmpe oxidativt stress og betændelse. Polyfenoler kan omdannes af bakterier i tarmen til urolithin som er effektiv til at beskytte kroppen mod betændelse. Derfor er det bedre at indtage disse nødder regelmæssigt hver dag.

Du kan også spørge lægen fra relateret til fordelene ved valnødder og andre sunde fødevarer på kroppen. Vejen er nok med Hent Ansøgning , og få bekvemmelighed med hensyn til adgang til sundhed bare ved at gøre det. Udnyt bekvemmeligheden ved at interagere direkte med erfarne medicinske eksperter uden at forlade huset!

4. Reducerer kræftrisiko

Adskillige undersøgelser har vist, at indtagelse af valnødder på regelmæssig basis kan være gavnlig til at reducere risikoen for visse kræftformer, såsom bryst-, prostata- og tyktarmskræft. Dette er relateret til polyfenoler, der forarbejdes til urolithiner, som kan overvinde betændelse, så risikoen for tyktarmskræft er lavere såvel som andre typer kræft. Derudover tillader indholdet af urolithin også at blokere hormonreceptorer i kroppen, hvilket kan reducere risikoen for hormonrelaterede kræftformer, især bryst- og prostatacancer.

Læs også: 9 fantastiske fordele ved grønne bønner

Nå, nu ved du, hvad der er fordelene ved valnødder på kroppen, når de indtages regelmæssigt. Ved at spise sund mad kan du holde din krop i form og holde risikoen for farlige sygdomme væk. Gør derfor indtagelsen af ​​valnødder til en god vane, som er rutine at gøre.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. 13 beviste sundhedsmæssige fordele ved valnødder.
Healthline. Tilgået 2020. Valnødder 101: Ernæringsfakta og sundhedsmæssige fordele.