Er det rigtigt, at ugler ikke er egnede til at blive holdt?

, Jakarta – Mange mennesker bliver inspireret til at holde ugler på grund af filmens indflydelse Harry Potter. På den måde føler mange mennesker, at disse fugle kan holdes i bure og endda derhjemme. Men er det rigtigt, at ugler er et af de dyr, der kan holdes som kæledyr? Her er fakta, du bør vide!

Ugler er ikke egnede som kæledyr

Ikke få mennesker synes, at ugler er charmerende og charmerende dyr. Hans rolige opførsel får mange mennesker til at føle, at dette dyr er meget velegnet til at være et kæledyr derhjemme. Men har du nogensinde tænkt på, om dette dyr er en rovfugl, der kan skade sin ejer? Ikke nok med det, der er mange andre grunde til, at ugler ikke er egnede som kæledyr.

Læs også: Årsagen til, at papegøjer kaldes smarte fugle

Her er nogle andre grunde til, at ugler ikke bør holdes som kæledyr:

1. Forårsager fare

Ugler er ikke egnede som kæledyr, fordi de kan udgøre en fare for deres ejere. Faktisk har disse dyr ikke instinktet til at interagere med mennesker, fordi de ikke er vant til at leve i grupper. Faktisk betragter disse fugle ofte andre væsner som bytte. Selvfølgelig vil du ikke skade dig selv og andre, vel? Vælg derfor et andet dyr som kæledyr.

2. Natlige dyr

En anden grund til, at ugler ikke er egnede som kæledyr, er fordi de er natdyr, eller er aktive om natten. Denne fugl vil lave en høj lyd om natten, især i ynglesæsonen. Faktisk giver disse dyrs måde at socialisere og parre sig på en støjende lyd. Selvfølgelig kan det forstyrre din hviletid om natten selv til naboen.

Har du spørgsmål vedrørende ugler eller andre kæledyr, kan dyrlægen fra klar til at hjælpe med at besvare det. Nok med Hent Ansøgning , alle bekvemmeligheder ved at få adgang til sundhed med medicinske eksperter kan opnås ved hjælp af smartphone i hånden. Download appen lige nu!

Læs også: Nærmere bekendtskab med Maleo-fugle

3. Har destruktive egenskaber

Det er også kendt, at ugler er ødelæggende på grund af deres naturlige dræberinstinkt. Han vil sandsynligvis anvende det på tæpper, puder, tøj og alt andet omkring ham. Det er muligt, at du også kan blive pillet eller kløet af ham. Det anbefales ikke at holde ugler i huset, især hvis du har små børn.

4. Kødædere

Hvis du holder en ugle, skal du give den frisk kød hver dag. Selvfølgelig er det ikke en behagelig opgave at levere råt kød til at fodre dyr hver dag. Efter fodring skal du også rydde op i resterne af mad og spildt blod. Faktisk vil nogle ugler bare spise hele dyr, såsom mus eller marsvin, hvilket kan være en smerte.

Læs også: Dette er faren for lopper på kæledyr

Nå, nu ved du nogle af grundene til, at ugler ikke er egnede som kæledyr, især indendørs. Du kan beholde disse fugle, hvis du er forpligtet til alle de involverede risici. Hvis ikke, er det en god idé at holde andre dyr, der er nemmere at passe og mindre risikable.

Reference:
Kæledyrene af gran. Fået adgang i 2021. 6 grunde til, hvorfor ugler laver dårlige kæledyr.
Internationalt Uglecenter. Fået adgang i 2021. Top 10 grunde til, at du ikke vil have en ugle til et kæledyr.