Fødeindtagelse, der kan overvinde hoste med slim

"At hoste slim op kan helt sikkert gøre dig selv og dem omkring dig ubehagelige. Derfor er det vigtigt at løse dette problem med det samme. En måde, man kan gøre for at overvinde hoste med slim, er at spise nogle fødevarer, der er effektive mod det."

, Jakarta - Hosten, både hoste med slim og tør hoste, kan begge få den ramte til at føle sig overvældet over at gå igennem dagen. Desuden, hvis den forstyrrelse, der opstår, hoster slim op, kan alle daglige aktiviteter, der kræver koncentration, naturligvis blive forstyrret.

Alligevel er der flere naturlige måder, der kan gøres for at overvinde dette problem, hvoraf den ene er gennem mad. Så hvad er de effektive fødevarer til at behandle hoste med slim? Find ud af mere her!

Læs også: 4 effektive måder at overvinde hoste med slim på

Nogle fødevarer til at overvinde hoste med slim

Hoste er en naturlig reaktion fra kroppen, der forsøger at rense halsen for slim eller fremmede stoffer. Det kan også opstå, når luftvejene er blokeret af mad. Hvis det ikke er markeret, kan dette problem opstå i lang tid, så øjeblikkelig behandling skal udføres.

Der er flere måder, der kan være effektive til at håndtere hoste med slim, hvoraf den ene er ved at spise bestemte fødevarer. Nogle af disse fødevarer menes at være effektive til behandling af hoste med slim. Derfor skal du kende alle disse typer fødevarer for nemt at overvinde denne ubehagelige hoste.

Her er nogle af disse fødevarer:

1. Lime med sojasovs eller honning

En blanding af lime og sød sojasovs kan være et kraftfuldt naturligt middel mod at hoste slim op. Indholdet af æteriske olier i kalk kan afslappe musklerne i luftvejene og er effektivt til at overvinde hæshed som følge af hoste. Sojasovs kan også erstattes med honning for at give den en sød smag, så den syrlige smag af limen kan reduceres.

Når man blander honning, kan dens nyttige antiinflammatoriske egenskaber hjælpe med at overvinde hoste med slim og behandle forkølelse. Ikke kun det, honning har også kraftige antibakterielle egenskaber for at forhindre infektion fra bakterier, der forårsager hoste.

Læs også: Forskellige årsager til hoste med slim og tør hoste

2. Betelblad og ingefær

En anden måde at håndtere hoste med slim på er brugen af ​​betelblad blandet med ingefær. Ikke kun for naturlige midler til at overvinde dette feminine problem, er betelblade også effektive til at lindre hoste. Forarbejdningsmetoden er at koge et par stykker ingefærblade, der er skåret i stykker, og derefter drikke det kogte vand mindst en gang om dagen, så halsen føles varm. I mellemtiden kan ingefær bruges som hostemedicin, fordi den indeholder antibakterielle stoffer.

3. Hvidløg

Ikke mange mennesker ved, at hvidløg er en af ​​de fødevarer, der kan behandle hoste med slim. Hvidløg indeholder allicin, som hjælper kroppen med at dræbe de bakterier, der forårsager ophostning af slim. Derudover har denne mad også antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaber, hvilket gør den effektiv mod infektioner i halsen.

Læs også: Mødre skal vide, her er hvordan man lindrer hoste med slim hos børn

4. Ananas

Ananas kan også indtages til at behandle hoste med slim. Denne frugt indeholder bromelain som menes at være effektiv til at lindre hoste og tyndere slim i halsen. For at få disse fordele skal du indtage et stykke ananas eller 100 milliliter frisk ananasjuice tre gange om dagen.

Nå, selvom nogle af de nævnte naturlige måder kan lindre hoste med slim, men prøv at spørge din læge, før du prøver det. Årsagen er, at denne metode til at lindre hoste kan have skadelige virkninger for en person med visse betingelser. For eksempel anbefales ananas ikke til gravide kvinder eller personer med diabetes.

5. Gurgle med saltvand

Hvis hosten opstår på grund af kløe i halsen, skader det aldrig at prøve at gurgle med saltvand. Sådan gør du det er ret nemt, bare bland til en teskefuld salt i 240 milliliter varmt vand. Derefter gurgle med vandet. Saltvand menes at være i stand til at lindre kløe ved ophostning af slim. Sørg for ikke at gøre dette mod et barn, der ikke har været i stand til at gurgle ordentligt.

Hvis den hoste med slim, der opstår, ikke forsvinder på dage, selvom du har lavet behandling med naturlige ingredienser, bør du tage medicin. Der er mange effektive lægemidler til at slippe af med hoste med slim. Alligevel skal du sørge for at spørge din læge, hvis du oplever nogen sundhedsrelaterede tilstande.

Hvis du stadig har hoste med slim eller tør hoste, der ikke går over, kan du spørge lægen direkte gennem applikationen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du interagere direkte med ekspertlæger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

Reference:
NDTV. Fået adgang i 2021. 6 fødevarer i din køkkenhylde, der nemt kan hjælpe med at fjerne overskydende slim.
PharmEasy. Fået adgang i 2021. 9 bedste fødevarer til at lindre din hoste og forkølelse.