Virkningen af ​​ecstasyforbrug truer den unge generation

Jakarta - For nogen tid siden blev landet chokeret over afsløringen af ​​køb af ecstasy-narkotika af en studerende fra Det Havvidenskabelige Fakultet, Diponegoro University, Semarang med initialerne CPI. Interessant nok købte den studerende det direkte fra Windmill Country og brugte ikke konventionel valuta som betalingsmiddel, men digitale penge, Bitcoin.

Efter sigende foretager CPI transaktioner via hjemmesiden mørkt web . Fra transaktionen på 800 tusind Rp fik han ni ecstasy-piller i form af et grønt trekantslik. Baseret på oplysninger fra Central Java Provincial National Narcotics Agency (BNNP) gør digitale penge som Bitcoin transaktioner mellem lande meget nemmere, herunder transaktioner for køb af narkotika og ulovlige stoffer.

Men hvorfor er ecstasy-piller faktisk kategoriseret som ulovlige stoffer? Hvad ecstasy effekt for kroppen? Tjek det ud, den fulde anmeldelse nedenfor.

Hvad er Ecstasy?

I den medicinske verden har ecstasy et fulde navn Methylene Dioxy Meth Amfetamin (MDMA). Dette stof er forbudt at bruge på grund af dets egenskaber, der kan forårsage, at brugere oplever hallucinationer og ændrer brugerens humør til at være glad og altid glad. Det er derfor, dette stof ofte indtages af mennesker, der har høje niveauer af stress og depression.

Læs også: Overdosering af lægemidler førstehjælp

Det skal du dog også vide ecstasy effekt vil også få sine brugere til at blive afhængige eller afhængige. Derfor findes der ofte tilfælde af ecstasy-overdosis. Lægemidler, der er til stede i forskellige former og farver, blandes også nogle gange med andre typer narkotika, så de opnåede virkninger er mere udtalte. I selve Indonesien er ecstasy inkluderet i kategorien illegale stoffer klasse I.

ADAM, Klarhed, Inex , eller Essens . Det er en anden betegnelse for ecstasy, der er almindeligt brugt. Der er forskellige måder at indtage det på, startende fra at suge det gennem næsen efter det er moset, indsprøjtning direkte i en vene (normalt i hånden), eller at blive synket som at tage medicin.

Negativ indvirkning af forbrug af ecstasy

Bag den behagelige og lettede fornemmelse du får, har indtagelse af ecstasy også negative effekter på kroppen, såsom følgende:

Fornemmelsen af ​​falske lykkefølelser opstod

Ecstasy effekt det mest mærkede er efter du har spist det. Du vil mærke en ændring i følelser, såsom tab af følelser af tristhed, angst og bekymring. Stress og depression er ikke længere generende, fordi brugerne vil hallucinere, som om de er glade, glade, altid og gerne vil grine. Men alle disse glade og behagelige følelser er overfladiske og løser ikke de problemer, der forårsager dig stress og depression. Det er selvfølgelig ikke en god ting for brugernes psykiske helbred.

Udløser skade på kropsorganer

Hvem ønsker ikke altid at være glad, glad og fri for problemer? Men at få det behøver ikke at være ved at tage ecstasy, vel? Årsagen er, bag den dominerende følelse af lykke og fornøjelse, er kroppens organer tvunget til at arbejde ekstra i tre til fire timer. Denne reaktion vil langsomt, men sikkert tære på dine organer på grund af dens ødelæggende natur.

Læs også: Narkotikaafhængighed er en sygdom, virkelig?

Tørre og sprukne læber

Ecstasy effekt Desuden vil brugerens mund og læber se tørre og blege ud, hvilket resulterer i afskalning. Dette skyldes, at de naturlige væsker i kroppen til at fugte din mund og læber bliver suget ud under den intense sammentrækning. Det får også brugeren til at føle sig tørstig lettere.

Permanent hjerneskade

Overdreven og langvarig indtagelse af ecstasy vil forårsage hjerneskade. De synlige tegn er, at kroppen har et slagtilfælde, og hukommelsestab skyldes hjernelammelse. I nogle tilfælde kan langvarig brug af ecstasy føre til døden.

Så tag aldrig ecstasy og forskellige andre stoffer, for de vil kun skade din krop. Hvis du vil vide andre tegn på en ecstasy- og narkotikabruger, kan du Hent Ansøgning og spørg lægerne direkte. Kom så, download appen nu gennem App Store og Google Play Store!