Fordele ved Katuk-blade til at lancere modermælksproduktion

, Jakarta - Indtil barnet er seks måneder gammelt, er basisføden for babyer modermælk. Derfor ønsker enhver mor, at hendes mælkeproduktion skal forløbe gnidningsløst, så babyens ernæringsbehov bliver opfyldt. Indtil barnet er to år gammelt er modermælk også det vigtigste næringsstof til at understøtte barnets vækst og udvikling.

Men nogle gange er modermælk måske ikke nok, falder eller tørrer endda ud af sig selv, så det får mødre til at bekymre sig om, at deres barns mælkebehov ikke vil være nok. Heldigvis er der nogle sunde fødevarer, der kaldes modermælk booster takket være indholdet, der vil lancere modermælk. En af disse fødevarer er katuk blade, som længe har været kendt af det indonesiske folk for dets fordele ved at øge modermælksproduktionen.

Læs også: Disse er 6 fordele ved eksklusiv amning til mødre og babyer

Fordele ved Katuk-blade til modermælk

Katuk er en plante, der findes på fastlandet i Asien, en plante med det latinske navn Sauropus androgynus L. Merr Det bruges som tilsætning til modermælk hos ammende mødre. Mange mennesker foreslår at indtage katuk-blade under amning. Især for mødre, der har travlt med at arbejde, så de skal pumpe og opbevare mælkeforsyninger, mens de er udenfor hjemmet.

Grunden til, at katuk-blade er gode til modermælksbooster, er, at de indeholder høje niveauer af laktagogum og prolaktin. Den anden er en potent forbindelse, der udløser produktionen af ​​mere modermælk og letter frigivelsen af ​​modermælk. Det anbefales, at ammende mødre indtager katuk-blade regelmæssigt hver dag for at få rigelig mælk til deres børn.

Hvis du ikke kan lide lugten og smagen af ​​katuk-blade, kan du købe nogle modermælkstilskud booster indeholdende katuk bladekstrakt. Derudover skal dette tilskud også indtages regelmæssigt for at få maksimale resultater.

Men for at sikre dets sikkerhed kan mødre også spørge lægen på forhånd vedrørende indtagelse af katuk bladtilskud. Læger vil altid være klar til at give den nødvendige sundhedsrådgivning igennem smartphone , når som helst og hvor som helst.

Læs også:Ikke kun for babyer, modermælk er også vigtig for mødre

Andre fordele ved Katuk-blade

Ikke kun for at lancere modermælk, katuk-blade har også mange andre fordele. For eksempel for at øge nybagte mødres immunforsvar. Efter fødslen og amning får moderen brug for ekstra energi. Dette skyldes, at moderen vil opleve mangel på søvn og træthed ved at tage sig af den nyfødte. Når kroppen begynder at blive træt, kan helbredet blive forstyrret.

Hvis moderens helbred er forstyrret, kan dette også gøre barnet sygt. For at dette ikke sker, er det tilrådeligt at indtage katuk-blade i den daglige menu. Indholdet af kalorier, protein og kulhydrater i katuk-blade vil opfylde de ernæringsmæssige behov hos ammende mødre. Hvis moderens ernæringsbehov bliver opfyldt, vil moderens immunforsvar øges. Som et resultat vil vira og bakterier ikke let angribe moderen.

Læs også : Øg produktionen af ​​modermælk med disse 6 måder

Under amningen vil moderens næringsstoffer også optages af barnet gennem modermælken, og uden at man er klar over det, kan der opstå et fald i den fysiske kondition, hvis den ammende mor ikke opfylder ernæringsbehovet. En af dem er, at indholdet af calcium og jern i knoglerne kan reduceres. Hvis moderen ikke kontrolleres, kan moderen opleve knogleskørhed eller osteoporose.

Heldigvis indeholder katuk-blade masser af calcium, fosfor og jern. Hvert af disse mineraler kan nå op på 2,8 procent. Derudover er jernindholdet i katukblade også større end kassava- og papayablade. Så katuk-blade vil stadig få moderen til at have stærke knogler og tænder.

Reference:
Dr. Sundhedsmæssige fordele. Tilgået i 2020. Videnskabelige sundhedsmæssige fordele ved Katuk Plant.
Newsbeezer. Tilgået i 2020. Fordele ved Katuk Leaf for Health.