Kom ikke! Dette er en god og korrekt måde at rense babys ører på

, Jakarta – Rengøring af babys ører er faktisk ikke let. Fordi børn, inklusive babyer, ofte oplever en ophobning af snavs i deres ører. Høresansen er et følsomt område, så mødre skal være forsigtige, når de rengør det. Hvis du renser det forkert, risikerer barnet at udvikle øreinfektioner.

Overforbrug vatpind eller visse enheder kan skubbe barnets ørevoks dybere ind i øret, hvilket forårsager infektion. Så hvordan renser man babys ører korrekt og korrekt? Tjek følgende anmeldelse, kom så.

Sådan renser du babys ører korrekt og korrekt

Ørevoks (cerumen) består af døde hudceller og et tykt, klæbrigt materiale produceret af ørekirtlerne. Dette er en normal del af dit barns fysiologi, som fungerer ved at blokere mikrobielt vand fra den ydre øregang og derved forhindre øreinfektioner.

Ørevoks er generelt brun og gullig i farven. Teksturen af ​​ørevoks hos spædbørn har en tendens til at være blødere og lettere end hos voksne. Dette snavs kan normalt komme ud af sig selv uden at skulle renses. Der er dog ikke noget galt, hvis mor vil rense den lilles ører, så længe det gøres korrekt og sikkert. Her er to måder, du kan anvende til at rense din lilles ører:

  1. Rengør med vand og vaskeklud

Badning er det bedste tidspunkt at rense dit lille barns ører. For på det tidspunkt har den lille ens ører en tendens til at være våde, hvilket gør det nemmere for moderen at rense sine ører. Du kan bruge vand og en vaskeklud til at rengøre ydersiden af ​​din lilles ører. Denne metode er en af ​​de mest anbefalede metoder af mange børnelæger.

Måden du kan gøre det på er ved at fugte en ren vaskeklud med varmt vand og vride den ud, indtil vandet reducerer ret meget. Gnid forsigtigt barnets øre på ydersiden, indtil voksen er fjernet. Undgå at bruge bomuld, når du renser dit lille barns ører. Det skyldes, at fibrene i bomulden kan trænge ind i det indre øre.

  1. Særlige dråber til babyører

Hvis dit barns ørevoks fortsætter med at samle sig, bør du bruge specielle dråber såsom hydrogenperoxidopløsning. Denne opløsning bruges til at blødgøre voksen og hjælpe den med at bevæge sig ud af øret.

Før du bruger det, skal du sørge for, at denne metode er blevet godkendt af din børnelæge. Mødre kan bruge denne metode, hvis den lille kan holde sit eget hoved. Dette skyldes, at babyer, der ikke er i stand til at holde hovedet, kan forhindre brintoverilte i at flyde jævnt ind i ørerne.

Hvordan man øver ørerensning med hydrogenperoxidopløsning er at blande et par dråber hydrogenperoxid med vand, indtil det er glat. Derefter kan moderen dryppe opløsningen på barnets højre og venstre øre (en dråbe på hver side). Forsøg at holde den lille i liggende stilling i nogle minutter, så moderen kan sikre sig, at opløsningen er kommet helt ind i øregangen. Rengør derefter det snavs, der kommer ud, med en våd vaskeklud.

Hvis de to ovenstående metoder ikke virker til at rense dit barns ører, skal moderen tale med lægen for at få yderligere behandling. For at tale med lægen kan du bruge applikationen . Fordi gennem ansøgningen Du kan tale med lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Video/taleopkald i drift Kontakt læge.

Hvis de to ovenstående metoder ikke virker til at rense dit barns ører, skal moderen tale med lægen for at få yderligere behandling. For at tale med lægen kan du bruge applikationen . Fordi gennem ansøgningen , Du kan tale med lægen når som helst og hvor som helst via snak, og Video/taleopkald i drift Kontakt læge. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play.

Læs også: Hvor mange timer skal babyer sove?