Sådan renser du en babys hovedbund fra skorpen

Jakarta – Ikke alle mødre nyfødt turde straks bade den Lille. Nogle gange vil moderen i de første dage have brug for hjælp fra en sygeplejerske, jordemoder eller endda bede en, der er dygtigere, om at bade sin lille.

Efter at være blevet trænet til at bade en nyfødt baby, er der en anden bekymring, som normalt mærkes af mødre. Rengøring af en babys hovedbund er ikke let, fordi huden stadig er følsom, så mødre skal være omhyggelige med at rense den. På babys hud er der et resterende lag (venix), som endnu ikke er ren. Denne Venix er også almindelig vuggehætte som hvis det ikke renses med det samme kan få dette lag til at klæbe og sætte sig. Langt om længe, vuggehætte Dette vil også hærde og blive skorpe. Ikke kun forårsaget af venix, vuggehætte kan også være forårsaget af resterende shampoo. Hvis du ikke skyller shampooen grundigt, kan den efterlade belægninger.

Ligesom voksne har denne mors baby også fedtkirtler, der producerer olie. Hvis denne olieproduktion ikke renses eller sjældent renses, vil snavs automatisk klæbe til hovedbunden. Til sidst bliver dette snavs til en skorpe, der klæber til hovedbunden og er svær at fjerne.

Sådan renses skorpen på babys hovedbund

Det er ikke let at rense skorpen på moderens babys hovedbund. Babyens hud og hoved er stadig sårbare og følsomme, så mødre skal være meget forsigtige med at rense dem. Dette gøres, så huden ikke bliver irriteret, og barnet føler sig godt tilpas, når skorpen renses fra hovedet.

For at kunne rense skorpen på babys hud på den rigtige måde, lad os følge disse trin:

1. Brug babyolie

babyolie er et af de babyudstyr, der absolut er hjemme. For at fjerne skæl, hæld babyolie tilstrækkelig mængde i håndfladen og påfør derefter barnets hovedbund, mens du masseres så blidt som muligt. Lad det stå i mindst 12 timer, så skorpen i hovedbunden bliver blød og bliver let at rengøre senere. babyolie det får ikke skorpen til at skrælle af af sig selv, men det kan være nemmere at få det til at "falde af" fra hovedbunden.

2. Brug Blunt Comb

Du kan bruge en kam med stumpe tænder til at rede dit lille barns hår. Redning af denne babys hår har til formål at fjerne den blødgjorte skorpe, fordi den er blevet belagt med babyolie natten over. Udover stump skal du også være opmærksom på kammens tænder tæt, så den nemmere kan skrælle skorpen fra babyens hovedbund.

3. Brug shampoo

Efter brug babyolie og kæmmet, bør du vente en dag til næste dag med at vaske barnets hår. Vælg en shampoo med et skånsomt indhold, og påfør derefter forsigtigt til at rense babys hår og hovedbund. Gør det langsomt for at fjerne den resterende skorpe, der klæber. Skyl derefter dit hår grundigt, så shampooen ikke forbliver i hovedbunden. Shampoo, der ikke skylles ren, kan senere give nye skorper på hovedet.

Det er en nem måde for mødre, hvis du vil slippe af med skorper på babys hovedbund. Det, der skal overvejes ved rengøring af babys hoved, er ikke at skrælle skorpen af, når hovedbunden er tør. Denne handling kan irritere babyens hud. Så den mest passende måde er at bruge babyolie som tjener til at blødgøre og fugte huden.

For at rense skorpen på denne babys hovedbund, kan det ikke gøres i et forsøg. Mor har brug for et par gange og skal ikke tvinges. Hvis du har brug for bedre anvisninger og tips fra lægen, kan du kontakte lægen gennem ansøgningen før du gør det. igennem , mor kan tale med lægen igennem Stemme/videoopkald og snak. Derudover kan mødre også købe de sundhedsprodukter, de har brug for igennem og ordren vil blive leveret til destinationen inden for en time. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google App.