Kend 7 interessante fakta om bengalske katte

, Jakarta - Af de mange typer katte, har du? velkendt med en bengalsk kat? Bengalkatten er en af ​​de mest populære krydsninger af junglekatten og huskatten. Bengalkatten kommer fra indenlandsk krydsning korthår og Asiatisk leopard maling.

Kat hybrid denne har pels med pletter, der ligner en leopards. Bengalske katte er meget intelligente og mobile, og kan lide at klatre og lege med vand. Vil du vide mere om interessante fakta om bengalske katte? Kom nu, se den fulde anmeldelse nedenfor.

Læs også: Forskellige kattes yndlingsfoder, du har brug for at kende

1. Vild oprindelse

Den bengalske race blev opnået ved at parre en lille, vild asiatisk leopard med en tamme kat, hvilket resulterede i det "vilde" udseende, som mange mennesker kan lide, uden nogen del af den vilde aggression.

Bengal-katten blev først opdrættet af Jean Sudgen Mill i 1960'erne i USA og blev officielt anerkendt af International Cat Association i 1991.

2. Ikke Lille

Selvom den ikke er så stor som en kat kæmpe stor Maine Coon, den bengalske kat, har stadig en muskuløs og atletisk bygning. Generelt kan bengalske katte veje 8-15 pund. Kort sagt, de er ikke bittesmå kæledyr eller katte.

Disse katte har pels med pletter, der ligner en leopard, hvilket giver dem udseendet af en eksotisk bobcat. Bengalkatten er den eneste huskatterace med tegnet roset (motiv som en rose) på pelsen. Disse pletter kan komme i en række forskellige farver, herunder mørkegul, brun og sort.

3. Hav en masse energi

Bengalkatten er en af ​​de mest energiske katte. Denne fede kat er meget aktiv og er næsten altid på farten. De har også en tendens til at være forsigtige. Denne egenskab var nødvendig for hans leopardforfædre for at overleve.

Bengalske katte elsker at lege med mennesker og vil give udtryk for deres ønske om at interagere med deres ejere. Ved flere lejligheder er denne kat kendt for ofte at engagere sig i "negativ" adfærd. For eksempel at skjule smykker eller andre genstande for at tiltrække ejerens opmærksomhed.

Læs også: Kend den rigtige madportion at give til katte

4. Kan lide vand

Bengalske katte har en unik forkærlighed for at lege i vand. Det er ikke ualmindeligt, at en bengal slutter sig til sin ejer på badeværelset.

5. Glitrende Fjer

Hvis du ser godt efter, kan bengalsk pels se ud til at have en iriserende glans. Denne egenskab kaldes også "glimtende" eller "glitrende". Denne karakter får Bengal-kattens pels til at se ud, som om den er blevet støvet med gyldent fe-støv. De fleste katteentusiaster er enige om, at denne unikke egenskab yderligere forstærker den bengalske kats skønhed.

6. Kan lide at interagere

Bengalske katte trives med konsekvente interaktioner. Disse sociale dyr nyder at tilbringe tid med deres ejere. Hvis du går på arbejde det meste af dagen, så overvej at have endnu en kat i dit hjem. Fordi bengalske katte kan lide at have venner at lege med.

Husk, at hvis du ikke giver Bengalen nok opmærksomhed eller aktivitet til at holde ham beskæftiget, vil han finde eller 'bryde' ting i et forsøg på at more sig.

Læs også: Kend ins og outs om katteinfluenza hos katte

7. Let at træne

Bengalkatten er en meget intelligent katterace. De elsker at lære nye tricks, og de kan trænes til at udføre simple kommandoer som at tage et legetøj op. De kan endda trænes til at gå med deres ejere i snor. Interessant ikke?

Vil du vide mere om Bengal-kattens egenskaber? Eller har dit kæledyr helbredsproblemer? Hvorfor kan du spørge dyrlægen direkte gennem ansøgningen .

Derudover kan du også købe medicin eller vitaminer til behandling af helbredsproblemer for dig selv og andre familiemedlemmer gennem applikationen . Meget praktisk, ikke?



Reference:
Rover.com. Tilgået i 2021. 10 fascinerende fakta om bengalske katte
cattime.com. Tilgået i 2021. Bengalske katte