Ved alt om yngste barns syndrom

Jakarta - For årtier siden sagde en psykolog, at fødselsrækkefølgen kan have indflydelse på, hvilken slags person et barn bliver. Indtil nu er ideen blevet en populær kultur. I dag, når et barn viser tegn på at være forkælet, kan forældre ofte høre andre antage, at det er den yngstes natur.

Er der egentlig nogen særlig mening med at være sidst i fødselsrækkefølgen, og hvad er yngste barns syndrom egentlig? Måske vil følgende forklaring hjælpe mødre og fædre til at forstå lettere.

Hvad er yngste barns syndrom?

I 1927 skrev psykolog Alfred Adler første gang om fødselsrækkefølge og adfærdsforudsigelse. Gennem årene er mange teorier og definitioner blevet fremsat, men generelt vil det yngste barn blive beskrevet som:

  • Har en social ånd.
  • Høj selvtillid.
  • Kreativ.
  • God til at løse problemer.
  • Har en overbevisende karakter.

Læs også: Forældreskab Forældre kan få børn til at blive mobbere?

Det viser sig, ikke lidt offentlige personer hvem er det yngste barn i deres familie. Denne tilstand fører til teorien om, at det at være den sidste tilskynder børn til at være i centrum for opmærksomheden. De kan gøre alt for at få familiemedlemmernes opmærksomhed.

Negative karakteristika ved yngste barns syndrom

Men de yngste børn er også ofte afbildet som forkælede, villige til at tage unødvendige risici og mindre intelligente end deres ældre søskende. Teorier fra psykologer formoder, at forældre forkæler deres yngste barn for meget. De kan også bede ældre brødre om at kæmpe hårdere for deres yngre søskende, og dermed efterlade den yngste søn ude af stand til at tage sig tilstrækkeligt af sig selv.

Forskere antager også, at de yngste børn nogle gange tror, ​​at de er uovervindelige, fordi ingen nogensinde har ladet dem fejle. Som et resultat antages det, at det yngste barn ikke er bange for at gøre risikable ting. De ser måske ikke konsekvenserne lige så klart som de børn, der er født før dem.

Læs også: Det gode og dårlige ved nutidens forældretrends

Sådan bekæmpes yngstebarns syndrom

Faktisk er babyer ikke forbundet med yngste barns syndrom, hvis forældrene er opmærksomme på det forældreskab, der gives. Måske kan du gøre nogle af følgende måder, så den yngste ikke får negative prædikater fra andre mennesker:

  • Tillad børn at interagere så frit som muligt for at udvikle deres egen måde at gøre tingene på. Hvis søskende bliver overladt til at arbejde på egen hånd, kan de være mindre forpligtet til at handle efter fødselsordren og mere interesserede i de tilgængelige løsninger.
  • Giv børn ansvar og opgaver i familierutiner, der er i overensstemmelse med barnets krops evner og udvikling.
  • Gå ikke ud fra, at små børn er ude af stand til negativitet. Hvis det yngste barn har forårsaget skade, skal du håndtere det korrekt i stedet for at ignorere hændelsen. De yngste børn skal lære empati, men de skal også lære, at det har konsekvenser at såre andre.
  • Lad ikke det yngste barn kæmpe om familiens opmærksomhed. Nogle gange kan børn bruge farlige måder at få opmærksomhed, når de ikke føler, at nogen er opmærksomme.

Læs også: Er det rigtigt, at det ældste barn er klogere?

Hvert barn har deres egne karakteristika, uanset om det er det første, andet eller sidste barn. Faktisk kan et enebarn være selvstændigt, men bliver ikke sjældent også forkælet, fordi han føler sig som den eneste.

Det er lige meget, om de er børn i rækkefølgen af ​​hvad, mor og far lærer simpelthen en række positive ting i det rigtige forældreskab. Glem ikke, pas altid på deres helbred og overvåg deres vækst og udvikling. Hent Ansøgning så moderen ikke længere er i problemer, hvis hun skal på hospitalet eller har brug for en øjeblikkelig medicinsk løsning ved at spørge lægen direkte.



Reference:
Healthline forældreskab. Hentet 2021. Karakteristika for yngste barns syndrom.