Dette er virkningen af ​​at se voksenfilm på sundheden, vidste du det?

, Jakarta – Ser voksenfilm eller blå film bestemt får os til at fortsætte med at ville fantasere om sex. Dette gælder ikke kun for mænd, men også for kvinder. For de fleste mænd kan det at se voksenfilm helt sikkert øge kvaliteten af ​​intime forhold til deres koner, men hvis det gøres overdrevent, kan det bringe en persons fysiske, mentale og sociale sundhed i fare.

Baseret på en undersøgelse, der blev udført i Tyskland, viste det sig, at "at have en vane med at se voksenfilm eller blå film kan intenst gøre hjernevolumen i området omkring striatum - området forbundet med motivation hos en person, vil falde og endda opleve svind. På den anden side forskning fra Journal of Sexual Medicine sagde “ved at se voksenfilm vil det vække en persons høje seksuelle ophidselse, det kan endda få cellerne i hjernen til at blive aktive.

Hovedformålet med at nogen ser voksenfilm er også relateret til inspirationen for par (mand og kone) til at kunne praktisere det, de har set ske, som en reel handling som skitseret i form af eksperimenter under seksuel aktivitet. Derfor før du ofte google voksenfilm og ser dem, er det godt at vide på forhånd, hvad virkningerne er:

  • Voksenfilm gør, at seerne har brug for meget højere seksuel stimulering, så de vil fortsætte med at have mere ekstreme seksuelle forhold.
  • Potentialet til at fremme sadomasochistiske praksisser eller afvigende seksuel adfærd ved at involvere vold på misbrugeren blå film.
  • En anden virkning af at se voksenfilm er, at det kan forstyrre en persons glemsel af ansvar, mangel på søvn og en følelse af at blive forsømt af en partner.
  • Det reducerede forhold til andre mennesker er også en af ​​de negative virkninger, der kan mærkes på grund af at se disse voksenfilm for ofte.
  • Det kan endda være en hindring for det intime forhold mellem mand og kone, fordi det anses for at have omdirigeret ting, som deres partner kan lide.

Teenagere har også en meget lav risiko for vanen med at se voksenfilm, fordi de er nemme at få adgang til via smartphones. Indvirkningen vil kunne mærkes på mindreårige.

Af denne grund anbefales det at give seksualundervisning fra en tidlig alder og holde de seneste oplysninger om din seksuelle sfære opdateret direkte fra ekspertlægen i ansøgningen . Du kan kontakte ham gennem valg af metode Stemme/videoopkald og Snak i brug smartphone, når som helst og hvor som helst. Derudover kan du også købe helseprodukter til at understøtte din sexlyst ved at bestille hos Apotek Antar som vil blive leveret indenfor 1 time. Kom nu! Hent nu også i App Store eller Google Play.