Dette er mængden af ​​protein, der er nødvendig for en diæt

, Jakarta - For dem af jer, der ønsker at tabe sig, skal du være bekendt med en kost med lavt kulhydrat og højt proteinindhold. Denne diæt virker ved at reducere kulhydratindtaget, så kroppen begynder at forbrænde fedt for at producere energi. Nå, i stedet rådes diætister til at øge proteinforbruget for at undgå sult.

Denne højproteindiæt har forskellige variationer, lige fra Atkins, keto-diæten, til Dukan-diæten. Men før du forsøger at lave denne proteindiæt, er det en god idé at vide, hvor meget protein du skal bruge hver dag til en diæt.

Læs også: Bliv bekendt med Atkins-diæten til vægttab

Baseret på den anbefalede kosttilskud (RDA), er mængden af ​​protein, du har brug for om dagen til en sund kost, 0,8 gram for hvert kilogram af din kropsvægt. Så for at få den nøjagtige proteinberegning kan du bare gange tallet 0,8 med din nuværende vægt. Normalt varierer mængden af ​​protein, som kvinder med normal vægt har brug for, fra 46-50 gram om dagen, mens mænd har brug for omkring 60 gram protein om dagen. Denne mængde kan siges at være 10 procent af dit daglige madbehov.

Men hvis du er en meget aktiv person eller har en højintensiv aktivitet, kan du indtage dobbelt så meget protein som dit daglige protein for at holde vægten, opbygge muskler og stadig give daglig energi.

Du kan få proteinindtag til din kost ved at spise proteinfødevarer fra planter og dyr som fisk, kød, nødder, æg, mælk og grøntsager. Mens højproteindiæter normalt er et meget begrænset indtag af kulhydrater såsom korn, fuldkorn og visse typer frugt. Læs også: 4 Fødevarekilder til planteprotein, der er gode for kroppen

Tips til at leve en proteinrig kost

Udover at kende mængden af ​​protein, der skal indtages hver dag, skal du også kende følgende tips, hvis du vil køre en proteindiæt, så du kan få optimale resultater og bevare sundheden:

Vælg den bedste type proteindiæt

Den bedste type proteindiæt er en, der fokuserer på magert protein og stadig indeholder flere typer kulhydrater i den daglige kost. Vælg også et program, der stadig indeholder grøntsager, så din krops ernærings- og fiberbehov stadig bliver opfyldt. Hvis du er forvirret, så spørg bare din læge eller diætist om at hjælpe med at vælge den rigtige type proteindiæt. Du kan også spørge om kost ved at bruge applikationen , du ved.

Tips til valg af kød

For en god kødmulighed til din kost, kan du vælge magre stykker oksekød, som kan give dig alt det protein, du har brug for, med langt mindre usundt fedt. Læs også: Kan du lide at spise bøf? Kend først typen af ​​bøf og dens modenhed

I mellemtiden, når du vælger kylling eller fjerkræ, skal du vælge det hvide kød og fjerne skindet for at få det laveste fedtindhold.

Du kan også spise svinekød, mens du er på proteindiæt, fordi svinekød indeholder meget lidt fedt eller kun har fedt i visse dele. Skær eller fjern fedtet i svinekød for at få et magert proteinindtag.

Fisk og skaldyr Det er også en god kilde til protein. Du kan inkludere afskallede havdyr eller skaldyr såsom rejer eller krabber ind i din daglige kost. Derudover er flere typer fisk som laks og makrel ikke kun gode for kosten, men er også gavnlige for hjertesundheden.

Det er information om mængden af ​​protein til dig, der gerne vil på proteindiæt. igennem Video/taleopkald og Snak , kan du også kontakte lægen og bede om sundhedsråd når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.