Kend den korrekte rækkefølge af rengøring af ansigtet

, Jakarta – For dem af jer, der bruger mere tid indendørs, tænker du måske ofte, at du ikke behøver at rense dit ansigt, fordi det ikke er for snavset. Det er dog stadig vigtigt at rense ansigtet efter aktiviteter, så ansigtshuden er fri for snavs, olie og bakterier, der kan give skønhedsproblemer.

Rengøring af dit ansigt er også et must, hvis du bruger makeup hele dagen. Nå, du bør ikke skødesløst rense dit ansigt. Kom nu, find ud af den korrekte rækkefølge af rengøring af ansigtet nedenfor, så ansigtet er maksimalt rent.

Læs også: 5 tips til rengøring af stædig makeup

1. Rens dit ansigt med Makeup Cleanser

Før du renser dit ansigt, bør du først vaske dine hænder for at sikre, at dine hænder er rene, og at der ikke er nogen overførsel af bakterier mellem dine hænder og dit ansigt. Det tror du måske makeup brugt forsvinder også, når du renser dit ansigt med vand og sæbe. Det er en stor fejl.

Sådan får du dit ansigt rigtig rent fra makeup , dvs ved at bruge væske fjerner eller rensemælk. Sådan gør du rent makeup på øjne som eyeliner og mascara der er sværere at fjerne, brug væske fjerner især oliebaseret.

Rapporteret fra American Academy of Dermatology , undgå ansigtsrens, der har et højt nok alkoholindhold. Fordi alkoholniveauer, der er for høje, gør risikoen for forstyrrelse af ansigtshudens sundhed.

2. Rens dit ansigt med varmt vand

Efter makeup på ansigtet er væk, så kan du rense dit ansigt med en ansigtsvask, der passer til din hudtype. Skyl fedtede og acne-tilbøjelige hudtyper, vælg en rensesæbe der indeholder oliekontrol og antibakterielle egenskaber som tea tree olie at rense ansigtet og samtidig dræbe acne-fremkaldende bakterier. For dem af jer, der har følsom ansigtshud, undgå at bruge ansigtsvask, der indeholder duft.

Læs også: Vil du have smuk? Dette er behovet for at vaske dit ansigt med speciel sæbe

Et andet alternativ, udover at bruge dine hænder til at vaske dit ansigt, kan du også bruge en svamp eller en speciel vaskeklud til dit ansigt. Når du er færdig med at vaske dit ansigt med sæbe, skal du vaske dit ansigt med varmt vand for at fjerne den resterende sæbe. Du bør undgå at bruge vand, der er for varmt til at vaske dit ansigt, fordi det får huden til at blive tørrere.

3. Tør dit ansigt med et rent håndklæde

Du bør ikke bruge håndtørret håndklæde, der normalt hænger i vasken til at tørre dit ansigt. Selvom det ser rent ud, har det stadig en masse bakterier knyttet til sig. Så brug et separat håndklæde til at tørre dit ansigt, så et rent ansigt ikke længere er forurenet af bakterier.

Undgå også at tørre dit ansigt med et tørt håndklæde, men dup blot det våde ansigt med et tørt håndklæde for at undgå irritation af ansigtshuden.

4. Brug Face Serum

Brugen af ​​ansigtsserum er nødvendig for at opretholde sundheden i ansigtshuden. Der er mange ansigtsserum, som du kan bruge alt efter din hudtypes behov. Vælg i stedet det rigtige serum, så du kan mærke resultaterne optimalt.

5. Brug en fugtighedscreme

Rapporteret fra American Academy of Dermatology Et af de trin, du kan tage efter at have vasket dit ansigt, er at bruge en fugtighedscreme på dit ansigt. Dette gøres, så ansigtshuden er beskyttet mod tørre forhold. Du skal være forsigtig, når du bruger fugtighedscreme i ansigtet, især i øjenområdet. Gnid det langsomt og vær ikke for ru på nogle områder af ansigtshuden, der er ret følsomme.

Læs også: 6 tips til pleje af følsom hud

Nå, det er den rigtige rækkefølge i rengøring af ansigtshud. Hvis du har problemer med ansigtshudens skønhed, skal du blot bruge applikationen .

Du kan kontakte en hudlæge igennem for at bede om sundhedsrådgivning når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
American Academy of Dermatology. Tilgået i 2020. Ansigtsvask 101
med stil. Tilgået i 2020. De 5 trin til at vaske dit ansigt korrekt
i dag. Tilgået 2020. Du gør det forkert! Her er den rigtige måde at vaske dit ansigt på