Træn under menstruationen, er det OK?

Jakarta – Menstruation er ikke en let fase. Udover at få stemningen op og ned, fase Præmenstruelt syndrom (PMS) er også ofte ledsaget af hovedpine, mavekramper, rygsmerter, kropssmerter og brystsmerter. Det er derfor, nogle kvinder foretrækker at hvile frem for at træne. Men anbefales motion under menstruation? For at kende svaret, se følgende forklaring, kom nu. (Læs også: Anbefalet dosis af motion for at forblive sund )

Træn under menstruationen, er det OK?

PMS-symptomer er ikke ualmindeligt at forstyrre aktiviteter. Det betyder dog ikke, at du ikke kan træne. Fordi, uden at indse motion under menstruation kan reducere PMS-symptomer. Hvorfor? Dette er årsagen.

1. Reducer PMS-smerter

Motion under menstruation kan reducere stress og forbedre blodcirkulationen, så PMS-smerter kan reduceres. Det viser en undersøgelse offentliggjort af Iransk tidsskrift for sygepleje- og jordemoderforskning. Undersøgelsen rapporterede, at en person, der regelmæssigt trænede under menstruation, var mindre tilbøjelig til at opleve mavekramper og hovedpine sammenlignet med dem, der ikke gjorde det.

2. Slap af

Udover at mindske smerter kan træning under menstruation også gøre dig mere afslappet. For under træning vil kroppen fortsætte med at producere endorfiner, som er hormoner, der spiller en rolle i at mindske smerter under menstruation. Som et resultat kan reducerede smerter under menstruation gøre dig mere afslappet og behagelig at udføre daglige aktiviteter.

(Læs også: 5 tricks til at undgå ømhed under sport )

3. Boost energi

På den første dag af din menstruation er det en god idé at hvile. Men derefter kan du begynde at træne. Selvom det ikke er let, skal du prøve. Det skyldes, at træning under menstruation kan forbedre blodcirkulationen og aktivere hjertemusklen. Så dette kan øge energien og hjælpe med at overvinde træthed under menstruation.

4. Forbedre menstruationscyklus

Hvis din menstruation ikke er jævn, kan du overvinde den ved at træne. Fordi motion kan hjælpe med at forbedre blodcirkulationen, hvilket kan forbedre din menstruationscyklus.

Så hvilken sport kan man dyrke under menstruation? Her er nogle typer træning, som du kan lave under menstruation:

  • . Udover at være i stand til at overvinde smerter, kan gåture også reducere stress, tabe sig, øge udholdenheden, forebygge osteoporose og forebygge diabetes. Hvis gang er mindre udfordrende, kan du erstatte det med løb. For ikke at blive dehydreret, skal du sørge for drikkevand til dine løbeaktiviteter, ja.
  • Yoga . Dette er en sport, der kan slappe af i krop og sind. Der er dog nogle bevægelser, som du skal undgå under din menstruation. Ligesom bevægelsen af ​​stearinlyset, holdningen af ​​hovedet på fødderne og holdningen af ​​fødderne på hovedet. Fordi denne bevægelse kan øge mængden af ​​menstruationsblod, der kommer ud.
  • Dans . Du kan lave denne øvelse derhjemme eller ved at tage en særlig klasse, såsom en Zumba-time. Ud over at slappe af kan kropsbevægelser, mens du danser, også øge ledfleksibiliteten, forbrænde kalorier og reducere smerter under menstruation.
  • Cykel . Denne øvelse kan forbedre blodcirkulationen i hele kroppens muskler, så den kan mindske smerter under menstruation.

Hvis du ikke er vant til at træne, kan du starte med let motion som f.eks. Træn, som du virkelig kan lide og kan lave, mindst 20-30 minutter om dagen. Glem ikke at være opmærksom på dit helbred. For uden en god fysisk kondition vil fordelene ved træning være mindre end optimale.

For at være sikker kan du spørge en læge om fordelene ved træning under menstruation. Du kan drage fordel af funktionerne Kontakt læge i app at spørge lægen når som helst og hvor som helst via Chat, taleopkald , eller Videoopkald . Så kom nu Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play. (Læs også: 6 gode øvelser at lave under menstruation )