Fordele ved indånding af vand og brint hjælper med at håndtere Covid-19

"Kombinationen af ​​ilt og brintgas i behandlingen af ​​Covid-19-patienter, der oplever åndenød, hoste og brystsmerter samt et fald i iltmætning, kan komme hurtigere ind gennem luftvejene end at bruge iltgas alene."

, Jakarta - Klager over luftvejene i form af hoste og kropssvaghed er symptomer, der mærkes hos Covid-19-patienter. Derudover er klager over løbende næse, tilstoppet næse og ondt i halsen også rapporteret ret ofte.

Dette forklares af dr. Andi Pratama Dharma, SpPD, intern medicin specialist, "Åndenød og brystsmerter er en af ​​de sjældnere, men mere alvorlige luftvejslidelser. At give antioxidanter, der har anti-inflammatoriske og anti-allergiske virkninger på samme tid, især dem, der kan gives direkte gennem luftvejene, kan være nyttigt til at hjælpe med at genoprette forskellige symptomer på Covid-19 luftvejene, for eksempel ved at give vand og brint-inhalation," sagde dr. Og jeg.

Corona-virusinfektion forårsager betændelse og en stigning i frie radikaler, især i luftvejene som det vigtigste indgangssted for corona-virus i kroppen. Ifølge dr. Andi, fordelen ved at give brint er, fordi det indeholder antioxidanter og anti-inflammatoriske (anti-inflammatoriske) samt anti-allergiske, som kan gives gennem luftvejene ved inhalation, så det kan hjælpe med at genoprette luftvejssymptomer hos Covid-19 patienter .

Indånding og regelmæssigt forbrug af brintrigt vand hjælper med at forhindre Covid-19?

Implementering af forskellige måder at forhindre overførsel af corona-virusinfektioner, såsom udførelse af sundhedsprotokoller, Covid-19-vaccination, øget kropsresistens og en sund livsstil, har vist sig at være effektiv til at reducere antallet af Covid-19-tilfælde. "Hvis det tilsættes med indånding og regelmæssigt forbrug af brintrigt vand, vil det være endnu bedre, fordi det er bevist sikkert og har mange sundhedsmæssige fordele," siger dr. Og jeg.

"Kombinationen af ​​ilt og brintgas i behandlingen af ​​Covid-19-patienter, der oplever åndenød, hoste og brystsmerter samt et fald i iltmætning, kan komme hurtigere ind gennem luftvejene end ved brug af iltgas alene , på grund af markant lavere modstand," sagde han. dr. Og jeg. "Den terapeutiske effekt af kombinationen af ​​brint og oxygengas har været med til at give betydelige fordele i begyndelsen af ​​den 2. og 3. dag," sagde dr. Og jeg.

"Dette er forklaret i Journal of Thoracic Disease titel Hydrogen/ilt-blandet gasinhalation forbedrer sygdommens sværhedsgrad og dyspnø hos patienter med Coronavirus sygdom 2019 i et nyligt multicenter, åbent klinisk forsøg" han sagde.

Læs også: Kan hydrogenindånding hjælpe efter Covid-19-vaccination?

Doktor Andi forklarede også en anden forskning med titlen "Hydrogen: En potentiel ny adjuverende terapi til COVID-19-patienter” i det medicinske tidsskrift Frontiers of Pharmacology. Denne undersøgelse tyder på, at brint, hvis det bruges tidligt hos Covid-19-patienter, potentielt kan hjælpe med at reducere skader forårsaget af cytokinstorme, hjælpe med at reducere lungeskade, fremme dræning af tyk slim og derved reducere forekomsten af ​​alvorligt syge patienter.

Brint hjælper med at genoprette forskellige sygdomme

I mellemtiden, ifølge Leonardo Wiesan, grundlægger af LiveWell Global, et firma, der distribuerer bærbare brintgeneratorer fra Sydkorea, Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhaler, er fordelene ved brint blevet undersøgt bredt for at hjælpe med at komme sig fra forskellige sygdomme.

"Forskning udført af forskere fra forskellige lande vedrørende fordelene ved brint for at hjælpe med at genoprette Covid-19, er blevet offentligt offentliggjort. Derfor forstår mange mennesker generelt i stigende grad fordelene ved brint til deres behov for sundhedsstøtte,” sagde Leo.

Læs også: DKI kræver COVID-19-vaccinecertifikat for offentlige aktiviteter

I øjeblikket er der ifølge Leo i Indonesien hydrogendrikkeflasker tilgængelige, som kan producere kvalitetsbrintvand og kan bruges til brintinhalation, som distribueret af LiveWell Global-virksomheden. "Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhaler bruger Proton Exchange Membrane (PEM) teknologi, som kan bruges gennem munden eller ved inhalation," sagde Leo.

Ifølge Leo stiger offentlighedens interesse for Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhaler under pandemien. Denne Hydro-Gen Fontaine PEM & Inhalator kan producere brintmolekyler, der når 1500 ppb (parts per billion) og er blevet internationalt certificeret. Hvis du oplever symptomer, der ligner symptomerne på corona-virussygdommen, kan du tjekke for COVID-19 gennem applikationen , du ved. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu.

Reference:
//www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7330772/
//www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7593510/