Indholdet i Red Ginger er godt for sundheden

, Jakarta - Nogle mennesker må have forvekslet forbruget af kød for at blive indtaget med ingefær. Dette kan irritere nogle mennesker. Ingefær er nemlig et af de krydderier, der ofte bruges i mange retter på grund af dens karakteristiske smag for at gøre maden mere lækker, når den spises.

Mange typer ingefær kan bruges i mad, hvoraf én er rød ingefær. Rød ingefær er dog mere almindeligt brugt som en blanding i drinks. Derudover skal du også kende noget af indholdet i rød ingefær, der er godt for helbredet. Her er en mere detaljeret diskussion om fordelene ved disse krydderier!

Læs også: Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

Rød ingefær indhold til sundhed

Ingefær er en plante, der har mange sundhedsmæssige fordele. Denne plante, der stammer fra Sydøstasien, er berømt for sin karakteristiske aroma og smag, så den bruges ofte som køkkenkrydderi til alternativ medicin. I selve Indonesien kan ingefær bruges til at blive forarbejdet til urtemedicin, der kan gøre kroppen mere fit.

En type ingefær, der ofte indtages, er rød ingefær. Denne type ingefær har en mindre størrelse og en mere krydret smag. Derudover består den røde farve, der kommer frem på huden, af anthocyaninindhold, som er meget godt for kroppen. Her er noget af indholdet af rød ingefær, der er godt for helbredet. Her er diskussionen:

  1. Fenolisk

En af ingredienserne i rød ingefær, der er godt for helbredet, er phenol. Disse ingredienser kan gøre fordøjelsessystemet glattere. Disse stoffer virker på at lindre symptomer på irritation i fordøjelsessystemet, forhindre sammentrækninger i maven og lette fordøjelsesprocessen. Derudover er rød ingefær i stand til at fjerne overskydende gas i kroppen.

  1. Vigtig olie

Et andet indhold af rød ingefær, der giver sundhedsmæssige fordele til kroppen, er æterisk olie. Indholdet er godt til at lindre hoste hos børn, så de ikke tager kemiske stoffer, der kan have en dårlig indvirkning på kroppen i det lange løb.

Læs også: Indtager du regelmæssigt ingefær? Det er 8 fordele, der kan opnås

Du kan også spørge lægen fra relateret til ethvert indhold i rød ingefær, der er godt for kroppen. Selvom det giver mange fordele, kan rød ingefær også have en dårlig indvirkning på nogle mennesker, du ved. For at finde ud af det behøver du bare Hent Ansøgning i smartphone du!

  1. Zingeron

Indholdet af zingeron i rød ingefær kan også give gode fordele for kroppen. Dette stof er i stand til at forhindre tarmbetændelse ved at hæmme enzymer, der kan udløse betændelse i fordøjelsen. Derudover kan rød ingefær også overvinde skaderne på leddene forårsaget af betændelse. Ved at indtage rød ingefær regelmæssigt kan du gøre leddegigt og slidgigt bedre.

  1. Gingerol

Du kan også varme kroppen ved at indtage rød ingefær. Det krydrede smagsindhold, der opstår, fordi gingerol er meget nyttigt, så kroppen ikke nemt bliver kold, især i regntiden. Den krydrede smag kan også hjælpe kroppen med at komme sig efter en forkølelse eller influenza og beskytte åndedrætssystemet for at forblive sundt.

Læs også: Rød ingefær kan øge seksuel ophidselse, disse er fakta

Det er nogle af ingredienserne i ingefær og er i stand til at nære kroppen. Du forventes at få alle disse fordele ved at indtage det regelmæssigt. Derfor er det ikke overraskende, at mange mennesker indtager urter indeholdende rød ingefær for at bevare deres helbred.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. Hvorfor er ingefær godt for dig?
Deltomed. Tilgået i 2020. 8 fordele ved Red Ginger.