Mor, her er hvordan man overvinder kolik hos babyer! Tjek anmeldelsen

Kolik hos spædbørn er karakteriseret ved høj gråd, der er svær at kontrollere. Årsagen til kolik hos spædbørn bliver stadig undersøgt, men der er forskellige ting, der kan udløse kolik hos spædbørn. Starter fra fordøjelsessystemet er ikke perfekt, balancen mellem gode bakterier i tarmen lidelser, mælkeallergi og andre allergier. Babyer, der har kolik, skal behandles med det samme, så det ikke går ud over søvnkvaliteten og helbredet.”

, Jakarta – Det er en almindelig ting for babyer at græde. Når bleen er våd, sulten, tørstig eller søvnig, vil babyen helt sikkert græde som en måde at kommunikere på.

Moderen skal dog være på vagt, hvis den lille fortsætter med at græde, indtil den er svær at kontrollere. Dette kan være et tegn på infantile kolikproblemer hos ham.

Babyer med kolik kan være frustrerende for forældre, fordi årsagen ofte er svær at identificere. Det er vigtigt at forstå den rigtige måde at håndtere kolik på.

Ifølge den indonesiske børnelægeforening (IDAI) forekommer infantil kolik normalt hos spædbørn i alderen 2 uger til 4 måneder. Denne tilstand omtales også ofte som 4 måneders syndromet. Mødre bør være mere følsomme for at skelne mellem normal gråd og kolikgråd.

Ifølge IDAI vil din lilles fødder og hænder normalt være hævet over maven, når du har kolik, med knyttede næver og et rødt ansigt. I de fleste tilfælde opstår infantil kolik ofte om eftermiddagen eller aftenen før sengetid.

Så hvad er årsagerne og hvordan man behandler infantil kolik hos babyer?

Læs også: Babyer græder ofte midt om natten, hvad er årsagen?

Genkend de forskellige årsager til infantil kolik

Ikke få forældre, der har svært ved at berolige den Lille, der har kolik. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilke ting der kan udløse denne tilstand.

Nå, her er de muligheder, der kan forårsage kolik hos babyer:

  • Umodent fordøjelsessystem
  • Gastrointestinal refluks (GERD) og øget tarmperistaltik.
  • Smerter på grund af forstyrrelse af barnets enteriske nervesystem.
  • Komælksallergi.
  • Laktoseintolerance.
  • Spiser for meget, spiser ikke nok eller bøvser sjældent.
  • ængstelige forældre.

Ud over de forskellige årsager ovenfor, kan infantil kolik også udløses af en ubalance af mikrobiota i mave-tarmkanalen. Sammenlignet med raske babyer, har babyer med kolik tendens til at have bakterier Lactobacillus lavere og højere patogene bakterier.

Langsigtet virkning af kolik for babyer

Mødre bør aldrig undervurdere den kolik, der opstår hos babyer. Ved straks, hvordan man håndterer kolik hos babyer. Fordi der er forskellige andre sundhedsproblemer, der lurer, hvis kolik ikke behandles med det samme.

Følgende tilstande er i fare for babyer at opleve, hvis infantil kolik efterlades ubehandlet.

  • Mavepine (mavesmerter).
  • Irritabelt tarmsyndrom (IBS).
  • Atopisk dermatitis.
  • Allergi.
  • Rhinitis.
  • Astma.
  • Koncentreringsbesvær (ADHD) i spædbarnsalderen.

Læs også: 4 stadier af motorisk udvikling for børn 0-12 måneder

Babyer, der oplever kolik, er også tilbøjelige til stress og angst for deres forældre. Hvis det ikke kontrolleres, er det ikke umuligt, at kolik kan påvirke livskvaliteten for forældre og deres små. Derfor skal kolik behandles og forebygges, hvoraf den ene er ved at give Interlac.

Fordele ved Interlac til at overvinde kolik hos babyer

En ubalance af gode bakterier i tarmen er ofte en udløsende faktor for kolik hos babyer. Undersøgelser, der er blevet publiceret i National Library of Medicine, En af de anbefalede behandlinger til kolikbørn er administration af probiotika Lactobacillus reuteri (DSM stamme 17938) og reducere indtaget af allergener fra den mad, som moderen indtager.

Interlac er det eneste produkt, der indeholder Lactobacillus reuteri DSM 17938. Dette produkt er også blevet klinisk testet og anbefales til behandling og forebyggelse af kolik.

Data fra kliniske forsøg viser, at brugen af ​​Interlac kan reducere babys grådtid med op til 74 procent efter en uges brug. Derudover reagerer så mange som 95 procent af spædbørn på terapi Lactobacillus reuteri DSM 17938 efter 4 ugers brug.

Faktisk, hvad med andre terapier til behandling af infantil kolik hos spædbørn? Til dato, Lactobacillus reuteri DSM 17938 er den eneste probiotiske stamme, der er blevet klinisk testet og understøttet af en meta-analyse for at være effektiv i behandlingen af ​​kolik.

Brugen af ​​simeticon viste ikke bedre effektivitet end placebo. I mellemtiden har behandling med antikolinerge lægemidler ikke vist sig effektiv og har en risiko for beroligende bivirkninger.

Interlac er med andre ord den eneste løsning, der er blevet klinisk testet og anbefalet til behandling og forebyggelse af kolik hos børn.

Nu behøver du ikke at være forvirret længere, fordi Interlac kan være en kraftfuld løsning til at behandle kolik hos din lille. Så hvordan virker Interlac for at behandle kolik hos babyer? Dette er hvad du behøver at vide:

  • Øg antallet af gode bakterier og reducer antallet af sygdomsfremkaldende bakterier i fordøjelseskanalen.
  • Reducerer gastrointestinal refluks.
  • Reducerer smertefornemmelse på grund af forstyrrelser i det enteriske nervesystem.
  • Reducerer betændelse i mave-tarmslimhinden.

Læs også: Vær opmærksom, dette er faren for cigaretrøg hos babyer og gravide

Du kan få Interlac produkter på . Med leveringsservicen behøver du ikke at gå ud af huset for at købe en Interlac. Meget nemt og praktisk, ikke? Nu behøver du ikke bekymre dig mere, når din lille har kolik, bare klik dig igennem smartphone så bliver Interlac leveret med det samme.

Reference:

Medscape. Tilgået i 2021. Kolik.

National Library of Medicine. Tilgået 2021. Infantil kolik: Genkendelse og behandling.
Mayo Clinic. Tilgået i 2021. Kolik.
Indonesisk børnelægeforening. Fået adgang i 2021. Kolik hos spædbørn (del 1)