Er der fordele ved igler for sundheden?

, Jakarta - De fleste mennesker væmmes sikkert ved dette blodsugende krybdyr. Effektiviteten af ​​igler til at helbrede forskellige sundhedsproblemer har imidlertid været kendt i hundreder af år. Igleterapi er også meget populær, som en alternativ helbredende sygdom, især sygdomme relateret til blodcirkulationen.

Igler brugt til behandling var ikke en hvilken som helst igle. Kun hirudo-igler udviklet i et særligt miljø kan bruges til medicinsk terapi, nemlig hirudo medicinalis, hirudo orientalis, hirudo troctina og hirudo verbana. Denne type igle har et Y-formet bidemærke, som vil forsvinde af sig selv uden at efterlade et ar.

Indhold i Leech Saliva

Hvad er fordelene ved igler, der gør dem brugt som en helingsmetode? Er det rigtigt, at man kan stole på fordelene ved igler for menneskekroppen? Svaret ligger i hans spyt. Porlespyt indeholder forskellige stoffer, som menes at kunne hjælpe med at opretholde en sund krop. Disse stoffer omfatter:

1. Hirudin

Stoffer indeholdende 65 aminosyrer er almindeligt anvendt i mindre nerveoperationer. Dens funktion er at hæmme blodkoagulation og reducere blokering af blodgennemstrømningen.

2. Histamin

Histaminstoffer eller også kendt som bioaminer blev først opdaget af Dale og Laidlaw i 1910. Funktionen af ​​histaminstoffer i iglespyt er at udvide blodkar til at kanalisere hirudinstoffer og øge mængden af ​​blod, der suges i området.

3. Calin enzym

Dette enzym fungerer for at forhindre infektion og hele sår. I kroppen er dette enzym rigeligt i blodet, som fungerer som en hæmmer af blodpropper.

4. Carboxypeptidase A-inhibitor

Dette stof tjener til at øge blodgennemstrømningen til bidområdet. Når igler suger blod, vil dette stof hjælpe med at hæmme blodkoagulationen omkring den bidte del af kroppen, når der udføres iglebehandling.

5. Kollagen

Stoffer, der almindeligvis findes i ansigtsskønhedsprodukter, findes også i iglespyt. Dens funktion er at kontrollere og behandle blodplader. Hvis det påføres ansigtet, er dette stof i stand til at hæmme for tidlig aldring og forhindre rynker.

Fordele ved Leech Therapy for sundhed

Som behandlingsmetode menes igleterapi at bringe mange fordele. Her er nogle af dem:

1. Overvinde hypertension

Porlespyt indeholder stoffer, der er i stand til at lette og afbalancere blodtrykket. Som behandling af hypertension udføres iglebehandling på flere punkter, som direkte kan virke på venerne.

2. Behandling af diabetes

Diabetikere bliver altid forfulgt af vævsdød, hvilket kan føre til amputation. Igleterapi menes at kunne øge blodgennemstrømningen i kroppen og gøre blodcirkulationen mere jævn, så risikoen for vævsdød mindskes.

3. Fremskynder sårheling

Bdellinerne, der findes i iglespyt, kan hjælpe med at overvinde betændelse i kroppen, såsom betændelse i fordøjelseskanalen, pancreatitis og hepatitis. Den måde, hvorpå igler virker ved at hele sår eller betændelse, er ved at suge blod og derefter savle, som indeholder peptidforbindelser. Disse forbindelser fungerer til at overvinde blodkoagulering og blodcirkulation.

4. Helbred og vedligehold hudens sundhed

Kollagenstoffer indeholdt i iglespyt kan være en løsning på forskellige hudsundhedsproblemer. Igleterapi praktiseres nu bredt i mange skønhedsklinikker, fordi det menes at kunne forhindre for tidlig aldring og rynker i ansigtet, så iglernes fordele for skønheden virkelig mærkes.

Selvom igleterapi menes at give fordele for kroppens sundhed, er det også en god idé at diskutere med din læge, hvis du har helbredsproblemer. Det er nemt, nu kan drøftelser med læger klares Snak eller Stemme/videoopkald på app . Få også bekvemmeligheden ved at købe stoffer online online , kun af Hent Ansøgning i App Store eller Google Play Store.

Læs også:

  • Mange diskuterede, find ud af hjernevasketerapi for at overvinde slagtilfælde
  • Kan du slippe af med menstruationssmerter med akupunktur?
  • Denne Vertigo-terapi kan du lave derhjemme!