6 måder at vide, at din partner lyver baseret på psykologi

, Jakarta - Åben kommunikation er en af ​​nøglerne til husholdningssucces. Tillid er også et vigtigt grundlag for, at et ægteskab holder. Men hvad nu, hvis du finder ud af, at din partner lyver? Der er flere måder at finde ud af, om din partner lyver.

Lad dog ikke dette problem bryde dit forhold. Der er en vej ud, der kan gøres, selvfølgelig, hvis du og din partner virkelig vil prøve at blive bedre.

Tegn på en løgnagtig partner

Når du bemærker noget andet og føler, at din partner lyver, skal du ikke straks beskylde din partner for at lyve. Sådan finder du ud af, om din partner lyver:

Læs også: Ikke fysisk, 3 tegn på, hvis din partner er utro

1. Vær opmærksom på valget af ord

Hvis du har mistanke om, at din partner lyver, så vær opmærksom på de ord, du bruger, når du forklarer noget. Ifølge Martin Soorjo, i bogen The Black Book of Lie Detector , en person, der lyver, vil sandsynligvis bruge ord, der indeholder usikkerhed. Så prøv at være meget opmærksom på valget af ord, som din partner bruger, når de taler. Ordvalget bruges til at sløre de faktiske fakta.

2. Ikke at fortælle historien i detaljer

Lancering Psykologi i dag , en, der lyver, fortæller ikke historien om det, der blev spurgt i detaljer. De bekymrer sig om ikke at være konsekvente omkring de detaljer, han fortæller, fordi de er svære at huske. Men folk, der fortæller tilstanden ærligt, vil generelt fortælle, hvad de gik igennem i detaljer.

3. For meget korrigering

Partneren, der lyver, vil rette den historie, han giver mere. Dette var fordi de falsk fortalte detaljer, han ikke kunne huske godt. Du behøver ikke huske, hvor mange gange din partner ofte retter dig, når du taler, men hvis du er mistænksom, er det bedst at henvende dig til din partner for at håndtere de forhold, der opstår i dit forhold.

Ægteskabsrådgivning med hjælp fra en psykolog kan også laves. Nu vil det være meget lettere at kontakte en psykolog gennem ansøgningen , når som helst og hvor som helst. Så skynd dig Hent appen, ja!

Læs også: Bliv ikke fornærmet, der er en grund til, at børn lyver

4. Gentagelse af spørgsmål før besvarelse

En person, der lyver, gentager ofte et spørgsmål, før han besvarer det. Denne betingelse bruges af partnere til at sammensætte falske fakta for at besvare spørgsmål givet af partnere. Derudover ser en, der lyver, normalt meget tænkende ud, når de besvarer et spørgsmål, selvom det er et let spørgsmål at besvare.

5. Ændringer i intonation af tale

En person, der lyver, kan opdages gennem talens intonation. Generelt, når en person lyver, bruger nogen en høj intonation uden at være klar over det. Dette gøres generelt, så den anden person bliver mere sikker på, hvad der bliver sagt.

6. Vær opmærksom på kropssproget

Der er flere kropsbevægelser til at opdage løgne, såsom hyppigere håndbevægelser og berøring af nogle dele af kroppen, såsom ansigt, læber, pande eller næse. Når nogen lyver, bevæger de deres fødder oftere uden at være klar over det. Men det mest synlige er, som regel en, der lyver, forlader den anden person hurtigere for at undgå spørgsmål, de ikke ønsker at besvare.

Læs også: Mytomani bliver en løgnagtig sygdom, som forældre har brug for at kende

Som par er der intet galt i at tale åbent og udtrykke de mistænksomhedsfølelser, der har været følt indtil nu. God kommunikation gør relationer mere åbne. På den måde kan du undgå forskellige problemer, der kan opstå på grund af løgne i hjemlige forhold.

Reference:
Meget godt sind. Tilgået 2020. Sådan genkender du tegnene på, at nogen lyver
Psykologi i dag. Tilgået 2020. 9 måder at fortælle, hvem der lyver for dig