Sikker varighed af voksning i intime områder

Jakarta – Rensning af håret i nogle dele af kroppen alias voksning er en aktivitet, der ofte udføres af kvinder. Selvom det nogle gange gør ondt, er det faktisk ikke få kvinder, der rutinemæssigt renser håret på deres fødder, hænder og armhuler.

Årsagen er, at tilstedeværelsen af ​​denne pels anses for at sænke selvtilliden, især når man bærer ærmeløse skjorter og korte nederdele, der tydeligt viser hænder og fødder som helhed. Men hvad med voksning i det intime område?

At rense håret i det feminine område kan lyde lidt fremmed for øret, især hvis den valgte metode er det voksning . Han sagde, at fraværet af hår i det kvindelige område kan øge følsomheden af ​​stimulering under samleje. Alligevel er der også dem, der tror, ​​at fjernelse af hår på Miss V kun er til æstetiske formål.

Fordele ved at rense hår i det intime område

Udseendet af hår i det intime område indikerer, at hunnen er blevet seksuelt modnet. Faktisk er rengøring eller fjernelse af dette hår ikke noget, der skal gøres. Dette afhænger af hver person. Alligevel viser det sig, at rengøring af håret i Miss V har flere fordele, du ved, såsom følgende:

(Læs også: Inden bikinivoksning skal du vide dette først )

Reducerer fugt i Miss V-området

At tillade hår i kvindeområdet at vokse sig tykt gør ikke kun, at Miss V bliver fugtig hurtigere. Du kan også få udflåd fra skeden på grund af svamp, der vokser i Miss V-området. Især hvis du har stramme bukser og jeans på.

Det er derfor, håret i Miss V-området skal renses. Selvfølgelig vil du føle dig mere komfortabel med et renere feminint område, ikke?

Intet behov voksning, Du kan klippe dit eget hår i Miss V-området med en barbermaskine eller en saks. Hår i dette område skal heller ikke fjernes helt, for nogle kilder oplyser, at Miss Vs hud bliver mere følsom og tilbøjelig til sår, hvis alt hår fjernes.

Kan fjerne døde hudceller

Nå, hvis du ønsker, at det feminine område skal være rent og fri for døde hudceller, voksning være den bedste løsning du kan vælge til at fjerne hår. Dette skyldes metoden voksning vil fjerne hår eller hår ned til rødderne, og det er bestemt bedre end at klippe eller barbere det.

Desuden hvornår voksning , døde hudceller i det intime område også løftet. Hvis der stadig er døde hudceller tilbage i intimområdet, vil Miss V's hudfarve være stribet. Barbering kan faktisk ikke anbefales, for det kan få nye hår til at vokse tykkere og grovere.

For ikke at nævne eftervirkningerne, nemlig tilstedeværelsen af ​​sorte pletter, der gør kløende, kan endda forårsage pus. anderledes måde voksning, Det nye hår, der vokser i Miss V-området, vil have en glattere tekstur.

(Læs også: Det viser sig, at disse er de 4 fordele ved at barbere kønsbehåring for kvinder )

Hvornår er varigheden af ​​voksning i et sikkert intimt område?

Før du gør voksning I det intime område er der flere ting, du skal vide. Først bør du være opmærksom på din menstruationscyklus. Lad dig ikke gøre det voksning i menstruationsperioden, ja, fordi smerten du vil mærke vil formere sig. Bedre voksning fem dage før eller efter din menstruation.

For det andet, undgå svømning eller brug af uparfumerede fugtighedscremer for at reducere irritation, fordi Miss V-området bliver mere følsomt efter voksning hvilket vil gøre det nemmere for bakterier og bakterier at trænge ind i området. For det tredje, gør det ikke for ofte voksning . Den bedste varighed er en gang om måneden.

Nå, nu ved du, hvornår det er sikkert og det rigtige tidspunkt at gøre det voksning i det intime område. Er du stadig i tvivl, kan du spørge eksperterne direkte gennem ansøgningen . Feature live chat som er ejet vil gøre det lettere for dig at stille spørgsmål til sundhedseksperter. Kom nu, Hent lige nu!