Anbefalet gynækolog

”Mødre, der ønsker at få tjekket deres reproduktive sundhed, kan lide at føle sig generte eller nervøse. Derfor er komfort ved at vælge den rigtige fødselslæge eller fødselslæge meget nødvendig”

Mange mødre rådfører sig med fødselslæger eller fødselslæger under graviditetsprogrammet, mens de er gravide, eller hvis de ønsker at vide om moderens reproduktive sundhed. Denne fødselslæge eller fødselslæge og gynækolog er meget nyttig for mødre med at udføre sundhedstjek af det reproduktive og obstetriske system, fordi regelmæssig undersøgelse af reproduktive organer er meget vigtig for at opretholde sundheden i det reproduktive system.

Når mødre ønsker at få tjekket deres reproduktive sundhed, føler mange sig flove eller nervøse. For at bekvemmeligheden ved at vælge den rigtige fødselslæge eller fødselslæge er meget nødvendig. Mange mødre skifter ofte læge for at vælge den mest behagelige fødselslægekonsultation. Forvirring i at vælge den bedste ob-gyn læge er en naturlig ting.

Læs også: At føde første barn, vælge jordemoder eller læge?

Der er dog flere trin, som du kan overveje som tips til at få den bedst egnede fødselslægekonsultation;

  1. Søg reference

Du har ret til at finde ud af, hvad din gyn eller fødselslæge har behov for, fx til rutinetjek eller der er andre ting, der kræver specialisering i håndtering. Der er en sub-specialist fødselslæge, hvis din graviditet er i høj risiko.

Hvis du allerede kender behovet for undersøgelsen, så kan du vælge en obgyn lægereference baseret på hans track record. Track record for obgyn læger kan fås fra råd fra venner eller familiemedlemmer, der har rådført sig med obgyn lægen, referencen er på internet side, fora online og du kan finde ud af, hvad universitetet er fra med akkreditering fra obstetrisk specialafdeling på universitetet.

  1. Kommunikativ Obgyn Doctor

God kommunikation er meget nødvendig, når du konsulterer en gynækolog for graviditet. Vælg en ob-gyn læge, der er kommunikativ, for eksempel villig til at blive kontaktet til enhver tid i tilfælde af en nødsituation. Du kan også vælge en læge, som kan svare på spørgsmål og forklare dem på en letforståelig måde. Lethed og komfort under konsultationen er meget nødvendig.

  1. Lægens beslutning

Vær opmærksom på enhver beslutning, som lægen træffer, og vurder resultaterne af hvert af dine møder med lægen. Er der nogen fordele og ulemper ved de politikker, som de obgynne læger tager? Du har ret til at drøfte det med din fødselslæge for bedre at forstå den politiske retning, som lægen tager, så du har samme synspunkt.

Læs også: 6 spørgsmål at stille under graviditetskonsultation

For mødre, der ønsker at få en betroet læge, men det er nemt, prøv bare at konsultere en læge gennem ansøgningen , ved at klikke på en af ​​lægens anbefalinger nedenfor:

  1. dr. Yuli Trisetiyono, Sp.OG, KFer

Fertilitetskonsulent Obstetrik og Gynækologi Specialist, der praktiserer på William Booth General Hospital Semarang og Karyadi Hospital. Han afsluttede sine medicinske studier på Diponegoro University.

  1. dr. Awan Nurtjahyo, SpOG, KFer

Speciallæge i obstetrik og gynækologi, der aktivt betjener patienter på RSIA Rika Amelia Palembang. Doktor Awan Nurtjahyo modtog sin specialistgrad efter at have afsluttet sin uddannelse på Gadjah Mada University. Han er medlem af Indonesian Doctors Association (IDI) og Indonesian Obstetrics and Gynecology Association (POGI) som medlem.

Læs også: Hvad skal forberedes, før du starter et graviditetsprogram?

  1. Prof. DR. Dr. Muhammad Fidel Ganis Siregar M.Ked(OG), SpOG(K)

En af professorerne fra University of North Sumatra for området obstetrik og gynækologi, fertilitetskonsulent. I øjeblikket praktiserer læge Muhammad Fidel Ganis på USU General Hospital og Hermina Hospital Medan.

  1. DR. Dr. Syarief Thaufik Hidayat Sp.OG(K), Msi.Med

Konsulent specialist i obstetrik og gynækologi. Han afsluttede sine medicinske studier på Diponegoro University. I øjeblikket praktiserer læge Syarief Thaufik på Dr. Central General Hospital. Kariadi, Pantiwilasa Hospital Dr. Cipto, Hermina Pandanaran Hospital og Semarang Medical Center Telogorejo Hospital

Glem ikke at HentAnsøgning via Google Play eller App Store nu!