Katte, der oplever hårbolde, her er, hvordan du overvinder det

Jakarta - Hårbold Dette er en almindelig tilstand hos katte. Katte er dyr, der elsker at passe på sig selv ved at slikke hele deres krop. Når dette er gjort, vil det hår, der er faldet af, blive slugt. Nå, dette hårtab kan generelt passere gennem fordøjelseskanalen uden problemer. Hvis hårbold ikke kan udskilles fra kroppen gennem fordøjelseskanalen, vil katten kaste det op.

Form hårbold i sig selv er rund. Men hvornår hårbold passerer gennem det smalle spiserør, vil det ændre form til at blive fladt eller som et rør. Så hvad er trinene at overvinde? hårbold på katte? Her er en fuldstændig forklaring.

Læs også: Hvis du vil adoptere en hvalp, er her 5 ting, du skal forberede

Sådan overvinder du Hårbold på katte

Hårbold almindelig hos langhårede katteracer. Katten der har hårbold er en kat, der ofte plejer sin egen pels tvangsmæssigt, så den har en tendens til at sluge mere pels. Så hvordan kan man overvinde? hårbold på katte? Du kan udføre følgende trin:

1.Kam kattepels regelmæssigt

At børste din kats pels regelmæssigt er et af trinene til at overvinde det hårbold på katte. Redning af din kat kan hjælpe med at fjerne hårtab, der har sat sig fast på dens krop. Hvis det gøres regelmæssigt, kan det reducere det hår, der indtages, når katten slikker sin krop. Hvis katten er kræsen eller oprørsk, når den kæmmes, så kan du tage den med til en særlig kattesalon.

2. Trim kattepels regelmæssigt

Skridt at overvinde hårbold I den næste kat kan gøres ved at klippe kattens pels, der er sammenfiltret eller for lang med jævne mellemrum. Dette vil forhindre, at kattens pels klumper sig og falder ud. Hvis pelsen ikke er sammenfiltret, kan den ved indtagelse nemt passere gennem fordøjelsessystemet uden problemer.

3. Giv særlige måltider

Det sidste skridt i at overvinde hårbold hos katte er at give speciel mad. Kraftig mad at overvinde hårbold er med et højt indhold af fiber til at stoppe dannelsen af hårbold i maven. Den ernæringsmæssige balance i den mad, der indtages, kan også reducere hårtab, holde det pænt og skinnende.

Læs også: Hvorfor hunde kan være loyale over for deres ejere?

Dette er et tegn Hårbold på den skadelige kat

Faktisk hårbold ikke en betingelse at bekymre sig om. Men hvis hårbold få katten til at kaste op, indtil den mister energi og har nedsat appetit, det skal du bekymre dig om. Disse symptomer er et tegn på, hvis hårbold har flyttet sig fra maven til tarmene. Ikke kun opkastning, symptomer kan være ledsaget af diarré og forstoppelse.

Læs også: Kend de 7 rigtige måder at tage sig af en syg hund på

Diskuter straks med dyrlægen kl når du finder disse symptomer hos dit kæledyr, ja. I alvorlige tilfælde kan en fysisk undersøgelse, røntgenbilleder og endda kirurgi være nødvendig. Yderligere medicinsk handling er påkrævet, når hårbold var meget stor. Så undervurder ikke de forhold, der opstår, ja. Årsagen er, at det ikke kun er kæledyrets helbredstilstand, der skal holdes øje med, yderligere medicinsk handling vil koste mange penge.

Reference:
PetMD. Tilgået 2020. Hvad skal man gøre ved hårbolde hos katte.
Purina.co.uk. Tilgået 2020. Beskæftiger sig med kattehårbolde.