Vær opmærksom på dette, før du bærer en dobbelt medicinsk maske

, Jakarta - Den bedste måde at forhindre spredningen af ​​corona-virussen på er at fortsætte med at gøre det, så antallet af mennesker, der lider af det, kan falde. En måde at gøre det på, som for nylig er blevet gentaget, er brugen af ​​medicinske masker ved dobbelt eller duplikat. Denne brug kan faktisk være effektiv til at beskytte dig selv mod COVID-19, men der er ting, der skal overvejes, når du bruger den. Her er anmeldelsen!

Særlig forsigtighed ved brug af dobbelt medicinsk maske

Brugen af ​​to ansigtsmasker eller dobbeltmasker kan reducere eksponeringen for coronaviruspartikler, der flyver i luften væsentligt. Med henvisning til en nylig undersøgelse udgivet af Centers for Disease Control and Prevention fokuserer diskussionen på brugen af ​​masker og deres effektivitetsniveau, når de bruges. Der er to anbefalede måder at forbedre, hvor godt en ansigtsmaske beskytter dig selv:

Brug af dobbelt maske

Dobbeltmasker, eller at bære en stofmaske over en kirurgisk engangsmaske, menes at være meget effektiv til at forhindre corona-virussen i at trænge ind i mund og/eller næse. Filtrering af partikler i luften kan opnås, men komfort ved maske skal også ske, så området kan dækkes ordentligt. Derudover skal kombinationen af ​​brugen af ​​masker også overvejes.

Læs også: Kend kriterierne for ikke-medicinske masker for at forhindre Corona-virus

Det anbefales ikke for alle at bruge to masker af samme type, såsom at bruge en kirurgisk maske indeni og derefter tilføje en udenfor. Kombiner ikke to medicinske masker på samme tid, da deres filtreringsevne ikke øges. Den bedste måde er at kombinere en kirurgisk engangsmaske plus en stofmaske. Dette gøres med det formål at dække siderne af masken.

Faktisk er brugen af ​​flere masker for at sikre, at der ikke opstår huller, når du bærer én maske. Det er kendt, at når man bærer en kirurgisk maske, er der nogle synlige huller på siden af ​​ansigtet. Derfor, når du føler, at du vil interagere meget med andre mennesker og er indendørs, er det en god idé at bruge mere end én maske for effektive resultater.

Derudover kan ikke alle typer masker duplikeres, især hvis maskerne har høje filtreringsevner, såsom N95-masker. Det anbefales heller ikke at fordoble en maske med åndedrætsværn, da den kan forstyrre den eksisterende funktion.

Læs også: Dette er den rigtige maske til at forhindre Corona-virus

Sløjfeteknik bindemiddel

Når du kun bruger en kirurgisk maske, er det en god idé at sætte en løkkefastgørelse på øreproppen. I en undersøgelse udført, da to personer udførte denne teknik, blev eksponeringen for virale partikler i nærheden reduceret med 95 procent. Dens effektivitet er mere end dobbelt så stor som enkelte kirurgiske masker og stofmasker på grund af de huller, der tillader virussen at trænge ind i munden eller næsen.

Det er nogle ting, der skal overvejes, når du bruger en dobbelt eller dobbelt medicinsk maske. Hovedpointen er, at brugen af ​​denne dobbeltmaske sigter mod at lukke eventuelle huller, som virussen kan komme ind i.

Masker kan dog ikke erstatte rollen som social distancering eller social distancering social afstand når man interagerer. Man skal selvfølgelig virkelig være opmærksom på sikkerheden, når masken tages af, som når man spiser.

Læs også: Det er en kendsgerning at bruge en maske, mens du træner

Du kan også spørge lægen fra om, hvordan man bruger medicinske masker til mere effektivt at forhindre eksponering for corona-virussen. Det er meget nemt, bare simpelthen Hent Ansøgning , kan du straks få den bedste rådgivning fra professionelle medicinske eksperter. For det skal du straks downloade applikationen nu for at føle alle disse bekvemmeligheder!

Reference:
CDC. Fået adgang i 2021. Forbedre hvordan din maske beskytter dig.
NBC News. Tilgået i 2021. CDC-opdateringer: Dobbelt maskering og retningslinjer for bedste maske.