At vælge den forkerte ansigtssæbe kan forårsage disse 5 ting

, Jakarta - At tage sig af ansigtet kan nogle gange være en svær ting tricky . Årsagen er, at behovene for ansigtshud fra en person til en anden er forskellige. Dette behov er også baseret på deres hudtype, da dem med sensitiv hud har brug for ansigtsrens, der indeholder milde ingredienser for ikke at forværre hudtilstanden. Så sørg for at bruge en ansigtsvask, der passer til din hudtype.

Læs også: Årsager Koreansk hudpleje bliver mere populær

Hvis du vælger den forkerte ansigtsvask, så dukker nogle tegn op, såsom:

  • Overdreven udbrud. Føler du, at der kommer bumser i dit ansigt, når du prøver at ændre dig? hudpleje ? Det kan være, at årsagen ligger i den anvendte ansigtssæbe. Der er to mulige årsager, nemlig ansigtsvasken, der bruges til at forårsage tør og skadelig hud hudbarriere , så huden ikke er beskyttet og modtagelig for acne-fremkaldende bakterier. Eller det kan være, at ansigtsvasken er for tyk og svær at skylle ordentligt af, og dermed tilstopper porerne og forårsager akne. Så det bør du vælge en ansigtsrens blid på huden.

  • Hud Så Rød. Dette tegn opleves ofte af en person, der har følsom hud. Røde mærker kan forekomme på næse- og kindområdet, efter du har vasket dit ansigt. Hvis det er tilfældet, så udskift straks ansigtssæben og vælg en sæbe, der ikke indeholder stoffer, der har potentiale til at irritere huden som f.eks. duft eller alkohol.

  • Hud så ru og mat . Et andet tegn, der kan opstå som følge af, at du har valgt den forkerte ansigtssæbe, er, at din hud bliver ru og mat. Det skyldes, at de anvendte produkter gør huden dehydreret. Hvis den efterlades i længere tid, vil hudens tekstur blive mere ru på grund af mangel på vand. Som et resultat ser ansigtet mere kedeligt ud på grund af det.

  • Huden føles som trukket. Måske har du oplevet denne tilstand, for det er en almindelig tilstand, når du vælger den forkerte ansigtssæbe. Rensemidlet, der forårsager denne fornemmelse, er foruroligende hudbarriere og fjerner naturlige olier fra huden, og gør hudens pH ubalance. Udover at blive tør, bliver huden ude af stand til at absorbere hudpleje maksimalt.

  • Overskydende olie vises . Fedtet hud, der endda gør dit ansigt skinnende, er også et tegn på, at du har valgt den forkerte ansigtssæbe. For ejere af fedtet hud, bør du vælge ansigtsrenseprodukter, der er olie fri eller olieabsorberende . Ved at bruge produkter, der passer til dine behov, vil din hud føles mere behagelig.

Hvis du oplever ovenstående tegn, skal du stoppe med at bruge det med det samme. Har du stadig brug for mere fyldestgørende information, kan du spørge lægen på via appen på smartphone du. Lægen vil give dig de nødvendige sundhedsråd.

Læs også: 5 tør hud behandlinger at prøve

Så hvordan vælger man den rigtige ansigtsrens?

For at du ikke oplever tegn som ovenstående, skal du overveje, hvordan du vælger følgende ansigtsrens:

  • Forstå hvilken type ansigtshud du har. Sørg for, at du kender din hudtype og problem, og vælg derefter den passende ansigtsrens baseret på din hudtilstand. Dette skyldes, at valget af et rensemiddel, der er forskelligt fra din hudtype, kan gøre din hud mere udsat for irritation og afskalning.

  • Kend sammensætningen. Når du køber en ansigtsrens, bør du også være mere forsigtig med ingredienserne i den. Nogle ansigtsrens indeholder skrappe rengøringsmidler som f.eks natrium laureth sulfat (SLES), natriumlaurylsulfat (SLS), menthol eller alkohol, så du skal undgå dem.

  • Se efter anmeldelser fra personer, der har brugt det. Inden du beslutter dig for at købe en ansigtsrens, skader det aldrig at læse anmeldelser af folk, der har brugt ansigtsrensen. Disse anmeldelser kan fås fra internettet eller endda fra dine nærmeste venner, så du er mere opmærksom på de mulige bivirkninger.

Læs også: 4 grunde til at skifte til økologiske hudplejeprodukter

  • Observer ansigtets tilstand efter brug. Hvis du er fast besluttet på at købe et bestemt ansigtsrenseprodukt, skal du sørge for at være opmærksom på de ændringer, der sker i dit ansigt efter cirka en uge. Hvis huden føles tør efter brug af rensemidlet, så stop med at bruge den.

Reference:
Skønhed himlen. Besøgt 2019. 6 tegn på, at du bruger den forkerte ansigtsrens.
Sundhedssiden. Tilgået i 2019. Find ud af, om du bruger den forkerte ansigtsvask.