Virale mænd, der drikker 'mægtig' kaffe, farer for hjertet?

Jakarta - Mindst 10 mænd blev indlagt på hospitalet i Sumedang, Vest-Java på grund af indtagelse af 'mægtig' kaffe, som han mente fik mænds udholdenhed til at øge. Faktisk er 'mægtig' kaffe kun en kaffedrik, der indeholder et lægemiddel af typen sildenafil eller kendt som Viagra.

Læs også: Nedsat sexudholdenhed? Overvind med disse 6 trin

Sildenafil er en type lægemiddel til behandling af erektil dysfunktion, hvis forbrug ikke bør være vilkårligt. Ikke kun sildenafil, der blev fundet en anden type indhold i den 'mægtige' kaffedrik, nemlig tadalafil. Begge typer af disse lægemidler påvirker hjertesundheden, hvis de tages uforsigtigt.

Kom nu, find ud af virkningen af ​​at tage sildenafil, som ikke er som anbefalet. Ikke kun det, ved at øge udholdenheden på en naturlig måde for at undgå enhver påvirkning af sundheden.

Indholdet af 'Mighty' Coffee er farligt for hjerte og sundhed

Indholdet af medicintyper i 'mægtig' kaffe, der gør denne drik så sundhedsfarlig, hvis den ikke indtages korrekt og passende. Sildenafil er et af de kemikalier, der kan bruges til at behandle seksuelle sundhedsproblemer såsom erektil dysfunktion eller impotens. Ikke nok med det, sildenafil kan også reducere forhøjet blodtryk i lungerne ved at slappe af og udvide blodkarrene.

Blodtryk, der vender tilbage til det normale i lungerne, får lungerne og hjertet til at fungere godt og optimalt. Men brugen af ​​sildenafil til at behandle erektil dysfunktion og reducere forhøjet blodtryk i lungerne er bestemt anderledes, så du skal vide, hvordan du bruger lægemidler, der indeholder sildenafil, så der ikke er helbredsproblemer.

Læs også: 5 Sport, der øger mandlig manddom

Der er flere tilstande, der er en bivirkning ved at bruge lægemidler, der indeholder sildenafil, hvis de ikke bruges korrekt, hvoraf en er hjerteproblemer. Sildenafil kan faktisk øge den vasodilatoriske effekt.

Vasodilatorer er lægemidler, der kan udvide blodkarrene, så blodet flyder jævnt. Denne tilstand gør det lettere for hjertet og ikke belastet, når det vil pumpe blod. Virkningen er et hurtigere hjerteslag eller takykardi, hjertebanken, besvimelse, kvalme, opkastning og hovedpine.

Derudover har sildenafil andre virkninger på kroppen, såsom tab af synsfokus, forstyrrelser i ørerne, såsom summende lyde, brystsmerter, hævelse af nogle dele af kroppen, såsom håndflader og fødder.

Der er ikke noget galt i at lave en undersøgelse på det nærmeste hospital, når du oplever nogle af ovenstående virkninger efter at have taget et lægemiddel, der ligner sildenafil. Du kan bruge appen at lave en online tid hos en læge på det valgte hospital.

Vil du øge udholdenhed? Gør det på denne måde!

Optimal udholdenhed er faktisk i at udføre daglige aktiviteter. I stedet for at indtage kemikalier, er det bedre at gøre nogle af disse naturlige måder, så udholdenheden forbliver optimal, nemlig:

1. Træningsrutine

Regelmæssig motion gør udholdenhed sundere og bedre. Ikke kun på kort sigt vil motion gøre din udholdenhed optimal i lang tid. Det skader aldrig at begynde at dyrke sport, gå, cykle, yoga eller hoppe i reb på 30 minutter om dagen. På den måde kan du godt mærke fordelene ved træning.

Læs også: Udholdenhedsfremmende mad for at være stærk som en fodboldspiller

2. Indtagelse af sund mad

Ud over træning, glem ikke at sørge for et sundt indtag til kroppen. Selvfølgelig vil sund mad indeholde en masse næringsstoffer og også næringsstoffer, som din krop har brug for. Du kan regelmæssigt indtage grønne grøntsager, fritgående kyllingeæg, fisk eller frugt, der indeholder højt C-vitamin.

Glem ikke at balancere det ved at indtage nok vand til kroppen. Ikke nok med det, dæk kroppens hvilebehov med tilstrækkelig søvn. På den måde forbliver din udholdenhed optimal, og du behøver ikke udholdenhedsforstærkende medicin.

Reference:

Mayo Clinic. Tilgået 2019. Sildenafil Oral Route

WebMD. Tilgået 2019. Sildenafil Oral