Komplikationer af sårinfektion efter kejsersnit

, Jakarta - Alle gravide kvinder forventer at få en normal fødsel. Nogle gange går planerne dog ikke altid som forventet. Du kan have født med kejsersnit af en eller anden grund, og denne handling vil medføre, at du har et inficeret sår.

Sårinfektioner, der opstår efter et kejsersnit, kan være farlige. Dette kan forekomme, når bakterier trænger ind i snitsåret. Omkring 3 til 15 procent af kvinder, der får et kejsersnit, udvikler denne infektion. Denne lidelse kan også forårsage komplikationer.

Komplikationer forårsaget af infektion efter kejsersnit

Et kejsersnit er en operation, der udføres for at føde en baby ved at lave snit i din mave og livmoder. Snittet er lavet i linjen af ​​din mave. En sådan operation kan medføre mange farlige risici. Lidelser forårsaget af disse infektioner kan føre til komplikationer.

Infektionen kan blive på overfladen af ​​din hud. Derudover kan det også bevæge sig ind i blodbanen og påvirke andre organer. Mulige komplikationer forbundet med infektion under et kejsersnit omfatter:

  1. Endokarditis

En af de komplikationer forårsaget af infektion, der opstår under kejsersnit, er endokarditis. Denne lidelse er en sjælden tilstand, der involverer betændelse i slimhinden i hjertet, hjertemusklen og hjerteklapperne. Denne infektion er forårsaget af streptokok- eller stafylokokkbakterier.

  1. Osteomyelitis

Osteomyelitis er en af ​​de infektioner, der kan opstå efter et kejsersnit. Denne lidelse opstår, når infektion og betændelse i knogle eller knoglemarv. Denne sygdom opstår, når infektionen kommer ind i blodbanen. Symptomer på denne lidelse kan forårsage muskelspasmer i det betændte område.

  1. Bakteriæmi

Udført kejsersnit kan også forårsage infektion, der udvikler sig til bakteriemi. Dette sker, når bakterier kommer ind i blodbanen. Bakterier, som ikke kan dræbes af kroppens immunsystem, vil forårsage alvorlige infektioner.

Har du spørgsmål vedrørende de problemer, der kan opstå efter et kejsersnit er udført, kan lægen fra klar til at hjælpe dig. Du skal bare Hent Ansøgning i smartphone dig for nemheds skyld ved at diskutere med lægen.

Læs også: At føde Cæsar? Her er hvad mor bør vide

Symptomer, der opstår på grund af sårinfektion efter kejsersnit

Efter kejsersnittet er udført, skal du fortsætte med at overvåge sårets form og følge lægens anvisninger efter operationen. Du kan bede din partner om hjælp til at undersøge såret. For at undgå sårinfektion efter operationen skal du kende symptomerne. Her er nogle af symptomerne:

  • svære mavesmerter;

  • Der er rødme i området af snittet;

  • Der er hævelse i snitområdet;

  • Smerter, der bliver værre;

  • har høj feber;

  • Vandladning er smertefuldt;

  • ildelugtende udflåd;

  • Blødning, der forårsager store blodpropper;

  • Fødderne er ømme eller hævede.

Læs også: 4 trin til restitution efter kejsersnit, oplevet af Raisa

Behandling af Post-C-sektion sårinfektion

Generelt vil læger behandle inficerede sår, der opstår efter et kejsersnit, ved at give antibiotika. Lægemidlet afhænger af typen af ​​bakterier, der forårsager det. Mindre alvorlige infektioner kan helbredes med et par gange forbrug af antibiotika.

Hvis der kommer væske ud af såret, eller såret åbner sig, vil lægen foretage en mindre operation. Det tjener til at fjerne bylder og væsker, der er blevet inficeret. Efter det, hvis lægen finder dødt væv, vil delen blive fjernet. Lægen vil også sørge for, at vævet i den del er sundt.

Efter operationen vil lægen give et antiseptisk middel og dække det med gaze. Nogle typer slibende klude, der er påsat, har en antimikrobiel funktion. Dette kan dræbe bakterier og forhindre yderligere infektion.

Læs også: Den præcise og hurtige måde at komme sig fra kejsersnit