Sådan overvindes hudinfektioner på grund af bakterier

Jakarta - Huden er det største organ i den menneskelige krop. Dette ene organ har en meget vigtig opgave, nemlig at beskytte kroppen mod trusler og farer for sygdomme udefra, såsom svampe, vira eller bakterier, og regulere ændringer i kropstemperaturen. Men ligesom andre organer kan huden også opleve mange helbredsproblemer, såsom infektioner forårsaget af bakterier, svampe, vira eller andre.

Selvfølgelig kan denne lidelse forårsage ubehag, lige fra hævelse, kløe, misfarvning af huden til rødme og en brændende fornemmelse. Ikke nok med det, så vil hudinfektioner også helt sikkert forstyrre udseendet og reducere selvtilliden hos nogen, der oplever det.

Typer af hudinfektioner på grund af bakterier

Ud over vira og svampe er bakterielle hudinfektioner et almindeligt hudsundhedsproblem. Denne hudlidelse opstår ofte på grund af typen af ​​bakterier Staphylococcusaureus eller Streptokokkerpyogenes , eller det kan være begge dele.

Læs også: 4 typer hudsygdomme at holde øje med

Flere typer hudinfektioner, der opstår på grund af bakterier, herunder:

  • Koge

Koger er en af ​​de mest almindelige typer hudinfektioner forårsaget af bakterier. Bylder kan forekomme overalt på kroppen, men er mest almindelige på fugtige områder af kroppen, såsom mellem balder, lyske, armhuler, hoved og nakke.

Koger angriber hårsækkene, oliekirtlerne og svedkirtlerne og forårsager en lokal infektion. Årsager omfatter dårlig hygiejne, diabetes, forkert sårbehandling, brug af upassende hudplejeprodukter eller ansigtsprodukter, der forårsager blokeringer.

  • Impetigo

Impetigo er oftest forårsaget af bakterier Staphylococcus aureus , men det kan også være forårsaget af Streptokokkerpyogenes eller en kombination af begge. Impetigo er mere almindelig hos børn end voksne, og forekommer oftest under varme, fugtige somre. De mest almindelige steder for læsioner er ansigtet eller ekstremiteterne.

Læs også: Rødlig og kløende hud, pas på psoriasissymptomer

  • Folliculitis

Bakterielle infektioner, der opstår i hårsækkene, resulterer i folliculitis. Bakterie Staphylococcusaureus er den hyppigste årsag, ses oftest i skægområdet.

Overvindelse af hudinfektioner på grund af bakterier

Hudinfektioner behandles på forskellige måder, alt efter hvad der forårsager dem. For eksempel behandles hudinfektioner, der opstår på grund af virus, med antivirale lægemidler, og hudinfektioner, der opstår på grund af svampe, behandles med salver eller svampedræbende lægemidler.

Nå, fordi det opstår på grund af bakterier, kræver denne type hudinfektion behandling i form af antibiotika. Denne medicin kan være aktuel eller oral. Du kan dog ikke bare spise det. Du skal selvfølgelig først have en læges recept.

Læs også: 3 enkle tips, så du ikke får stikkende varme

Bare rolig, nu er behandlingen ikke længere vanskelig, for der er en ansøgning som kan hjælpe med at give løsninger og midler til de helbredsproblemer, du oplever, herunder hudinfektioner. Du kan snak med en specialist til enhver tid gennem ansøgningen . Så sørg for at du har Hent appen, ja!



Reference:
Udskriver. Lægemiddelgennemgang, bakteriel hudinfektion. Tilgået i 2021. Guide til håndtering af bakterielle hudinfektioner.