Vigtigheden af ​​at bruge en natcreme

, Jakarta – De fleste kvinder er mere flittige til kun at bruge creme om morgenen. Morgencreme anses for vigtig, fordi den er nyttig til at beskytte ansigtets hud mod forskellige forurenende stoffer, der kan opstå under aktiviteter. Men hen på natten anses brugen af ​​creme ikke længere for vigtig, fordi den kun tages med i seng. Faktisk har huden stadig brug for næringsstoffer om natten for at regenerere. For at gøre det tydeligere, er her en forklaring på, hvorfor natcremer er så vigtige at bruge.

Natten er tiden for huden til at regenerere. Hudceller beskadiget af solstråling, forurening og stress, som du kan opleve i løbet af dagen, vil blive erstattet med nye hudceller. Tja, brugen af ​​en natcreme kan hjælpe med at maksimere regenereringsprocessen.

Forskellen på dagcreme og natcreme

Morgencremer er normalt udstyret med SPF-indhold, som fungerer til at beskytte din hud mod solens negative påvirkninger. Mens natcremer indeholder mere fugtighedscreme og normalt er tungere i konsistensen. Når ansigtshuden hviler om natten, er det når natcremen let kan absorberes og fungere optimalt for at reparere huden. Derudover indeholder natcremer også højere antioxidant-næringsstoffer end morgencremer.

Typer af natcreme

Natcremer opdeles normalt i to typer, nemlig natcremer som anti aldring og en natcreme til fugt.

  • Natcreme som Anti aldring

Anti-aging natcreme fungerer som opstrammende , trække eller anti-rynke. Normalt er denne type natcreme udstyret med flere ingredienser, såsom: retinol, glykolsyre eddikesyre og salicylsyreretinyl . Alle disse ingredienser er i stand til at slippe af med gammel hud og erstatte den med ny hud.

Desuden natcreme anti aldring Det er også nyttigt til at falme fine linjer og rynker. Ved at bruge denne type natcreme kan du få en fastere og stærkere hud, når du skal møde solen, hvilket kan give mørke pletter og rynker.

  • Natcreme til fugtgivende

Natcremer, der er i stand til at give ekstra fugt, omtales ofte som ultra-hydrerende og dyb nærende . Om natten har huden en tendens til at blive mere tør, især hvis du sover med aircondition eller aircondition. Tja, brugen af ​​en natcreme kan hjælpe dig med at genoprette hudens tabte naturlige fugt.

Fordele med natcreme

Der er mange ting en natcreme kan, når huden "hviler". Her er andre natcremefordele, som du har brug for at kende:

1. Forebygger dehydreret hud

Hvem siger, at huden ikke kan dehydreres? Når du sover, får du ikke væske i 5-8 timer. For ikke at nævne, hvis du sover i et værelse med aircondition. Mangel på væskeindtag vil gøre din ansigtshud tør og rynket. Som et resultat kan hudceller ikke dele sig ordentligt. Derfor skal du bruge en natcreme, der kan holde din hud fugtet og frisk hele natten. Med fugtig og frisk hud kan hudcellerne lettere regenereres.

2. Reparation af ansigtets hudceller

Under aktiviteter i løbet af dagen kan eksponering for forurening og sollys potentielt skade din hud. Især når det tilsættes det kemiske indhold af makeup som du bruger ofte. Rens dit ansigt med rensesæbe eller toner alene er ikke nok til at behandle din hud optimalt. Du har stadig brug for en natcreme til at reparere beskadigede hudceller, så hudens sundhed bevares.

3. Lys ansigtshud

En anden fordel ved natcreme er at fjerne sorte pletter, reparere hudfarve hud og skjule ujævn hudfarve. Derudover indeholder natcremer som regel også 3-o-Ethyl Ascorbinsyre (ET-VC), som kan opbygge sunde kollagenfibre, så de kan give en lysende effekt. Derfor kan regelmæssig brug af en natcreme få din ansigtshud til at se lysere og mere rosenrød ud.

4. Fjern acne

Måske undrer du dig over, hvordan en natcreme kan slippe af med acne. Faktisk er natcremer beriget med antibakterielle egenskaber, der er nyttige til at behandle og udstøde acne, der vises i ansigtet. Ikke kun acne, du ved, natcreme indeholder også ingredienser ikke-komedogen som er nyttig til at håndtere fedtede hudproblemer og hudorme.

5. Lindrer irriteret hud

Sår på grund af irritation, hvis de efterlades alene, kan skade huden og forårsage ar. For at forhindre dette, påfør straks en natcreme på huden på dit ansigt eller krop, der er skadet eller irriteret. Dette skyldes, at natcremer kan hjælpe med at lindre irritation. Du skal dog selvfølgelig bruge det regelmæssigt for at få de ønskede resultater.

Nå, nogle af fordelene ovenfor forklarer vigtigheden af ​​at bruge en natcreme. Så vær ikke doven til at gøre hudpleje om natten ved at bruge en natcreme. Hvis din ansigtshud er problematisk, så spørg bare lægen via applikationen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 6 tips til hudpleje om natten
  • 4 måder at bruge den rigtige sovemaske på
  • Sådan bruger du den rigtige ansigtscreme