5 årsager til hvidt sediment i urinen

Jakarta – Alle reststoffer, der ikke længere bruges af kroppen, vil blive udskilt gennem nyrerne i form af urin. Under normale forhold er farven på en persons urin lysegul uden pletter. Når du ikke drikker nok, vil farven på din urin blive mørkegul, hvilket indikerer, at din krop har brug for meget væske. Men hvad nu hvis der kommer et hvidt bundfald i din urin?

Tilstedeværelsen af ​​hvide aflejringer i urinen kan ske for alle, både kvinder og mænd. Hos nogle kvinder kan tilstedeværelsen af ​​hvide aflejringer forekomme på grund af virkningen af ​​det reproduktive systems ydeevne, selvom der nogle gange også findes hvide aflejringer på grund af en sygdom. Betingelsen for udseendet af sygdomsaflejringer i urinen er også almindelig hos mænd. Her er nogle årsager til hvide aflejringer i urinen, som du skal vide:

  • En kvinde, der er gravid

Gravide kvinder oplever ofte udflåd fra skeden uden at være forudsigelige. Dette sker på grund af hormonelle ændringer i kroppen hos gravide kvinder. På samme måde, når kvinder er i deres fertile periode, vil det vaginale udflåd, der vises, være mere volumen. Denne slim vil blive udskilt med urin, når gravide kvinder vandlad, hvilket forårsager hvide aflejringer i urinen.

  • Gærinfektion i skeden

Faktisk er der i Miss V-området en god svamp, der hedder Candida albicans . Alligevel, hvis spredningen af ​​denne svamp overskrider normale grænser, kan Miss V-området opleve en svampeinfektion. Symptomer, der kan observeres, hvis en kvinde har denne sygdom, er tilstedeværelsen af ​​hvide aflejringer, der vil blive spildt med urin. Derudover vil der være smerter ved vandladning og hævelse i kvindeområdet.

Læs også: 6 urinfarver er sundhedstegn

  • Nyrestens sygdom

Forekomsten af ​​sten i nyrerne er forårsaget af høje niveauer af calciumoxalat i kroppen. Som følge heraf opstår der en ophobning af stoffer og hærdning til at danne sten i nyren, som også vil blive båret væk, når du tisser. Nyresten vil også få dig til at tisse ofte, hvilket er ledsaget af svie og smerte. Under nogle forhold kan denne sygdom få din urin til at blive uklar i farven.

  • Forekomst af urinvejsinfektion

Den næste årsag til hvide aflejringer i urinen skyldes en infektion i urinvejene. Denne tilstand er forårsaget af bakterier, der trænger ind i urinrøret og spreder sig til urinvejene og nyrerne. Denne infektion, som er mere almindelig hos kvinder, er karakteriseret ved forekomsten af ​​hvide pletter i urinen, bækkensmerter og ildelugtende urin.

  • Prostatitis sygdom

Forekomsten af ​​betændelse forårsaget af bakterier vil normalt vise symptomer i form af forekomsten af ​​hvide aflejringer i urinen. For eksempel hvis du har prostatitis. Denne sygdom kan være forårsaget af bakterier, der forårsager hævelse og betændelse i prostatakirtlen. Denne sygdom opleves ofte af mænd med andre symptomer i form af smerter i pungen og pulsationer opstår i Mr. P.

Læs også: Urinvejsinfektioner, symptomer og årsager

Det var fem årsager til hvide aflejringer i urinen, som man skal holde øje med. Spørg straks en læge, hvis du oplever mærkelige symptomer ved vandladning. Ansøgningsfordele for at gøre det nemmere for dig at spørge lægen. Du kan også bruge denne applikation til at købe medicin eller lave et laboratorietjek uden at skulle forlade huset. Find og Hent ansøgning snart i App Store eller Google Play Store!