4 fordele ved olivenolie til øjenvipper

, Jakarta – At have krøllede og lange øjenvipper er drømmen for næsten alle kvinder. Der er mange måder, man kan gøre for at have tykke og lange øjenvipper, du kan bruge mascara eller endda prøve at bruge falske øjenvipper. Men selvfølgelig vil skønheden ved ægte øjenvipper gøre dig endnu mere forbløffet.

Læs også: Eyelash Extensions får rigtige øjenvipper til at tabe, virkelig?

Udover at prøve at bruge makeup Du kan også bruge naturlige ingredienser til at gøre dine øjenvipper tykkere og se tykkere ud, hvoraf den ene er olivenolie. Olivenolie el olivenolie viste sig at have mange fordele. Olivenolie er faktisk velegnet til enhver hudtype, og du kan bruge olivenolie til at få dine øjenvipper til at se tykkere og længere ud.

Fordele ved olivenolie til øjenvipper

Masser af godt indhold i olivenolie

  1. Olivenolie har faktisk en funktion som booster til frodigt hår og glat hud. Olivenolie er et fedtstof udvundet fra oliventræer og olivenolie i sig selv har et syreindhold på omkring 1-3 syrer og er en kolesterolfri olie, så den er meget god til at hjælpe hårvækst, herunder øjenvipper. Olivenolie kan stimulere væksten af ​​øjenvipper og forbedre deres kvalitet og styrke.
  2. Olivenolie er den vigtigste kilde til vitaminer og næringsstoffer, som kroppen har brug for til vækst og kvalitet af øjenvipper. Hvis du smører olivenolie ordentligt på dine øjenvipper, kan du selvfølgelig få lange og krøllede øjenvipper.
  3. Olivenolie kan også bruges som øjenmakeupfjerner.
  4. Olivenolie fås fra olivenfrugtekstrakt som indeholder polyfenoler som antioxidanter og E-vitamin som kan gøre dine øjenvipper sundere og blødere. Derudover kan antioxidanterne i olivenolie hjælpe dig med at undgå frie radikaler eller støv fra udsættelse for luftforurening, når du er aktiv udendørs.

Sådan bruger du olivenolie til øjenvipper

Det er faktisk meget nemt at bruge olivenolie til øjenvipper. Selvom det er nemt, skal du være omhyggelig, når du smører olivenolie på, så du kan mærke fordelene.

  1. Før du påfører olivenolie på øjenvipperne, skal du sørge for, at dine øjenvipper er rene fra brug af øjenmakeup. Rens øjenvipperne, inden du bruger olivenolie på øjenvipperne.
  2. Tag et par dråber olivenolie på en vatpind, og påfør den derefter på dine øjenvipper. Du skal stadig være forsigtig, når du smører olivenolie på dine øjenvipper, ikke for tyk eller for tynd. Sørg også for at påføre det på rødderne af dine vipper.
  3. Efter påføring, lad det sidde i 5-7 minutter, og du kan vaske det langsomt af med varmt vand. Du vil kunne mærke dine øjenvipper blive blødere.
  4. Gør denne behandling regelmæssigt i 4 uger for at få maksimale resultater.
  5. Du kan lave denne behandling inden du går i seng. Dine øjne kan hvile og olivenolie vil fungere mere optimalt.

Læs også: 4 fakta om at miste øjenvipper

Udover ekstern behandling har du selvfølgelig også brug for god næring og vitaminer for din krops sundhed. Hvis du har en klage over dit helbred, kan du spørge lægen gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!