Barberet eller plukket, hvad er bedre til armhulehår?

, Jakarta - I modsætning til mænd kan de fleste kvinder ikke lide tilstedeværelsen af ​​armhulehår. For kvinder kan armhulehår være meget forstyrrende for deres udseende. Desuden mange typer af dametøj, der viser armhulen området, såsom toppe eller kjoler. Så området skal være rent ligesom andre hudområder og ikke behåret.

Det kan dog være en vanskelig opgave at tage sig af armhulen. Hvis du tager dig af det forkert, kan underarmshuden blive sort eller armhulehår kan vokse indad. Så hvad er den bedste måde at slippe af med armhulehår? Tjek følgende anmeldelse!

Læs også: Sjældent barbering af armhulehår, er der fordele?

Barberet eller plukket? Begge har risiko

For mange mennesker, især kvinder, giver barbering dem mulighed for at fjerne hår i armhulen på den mest behagelige og sikre måde. Dette skyldes, at barberingsprocessen kan udføres alene og nemt kan udføres under bruseren. Barberblade kan også bruges i bikiniområdet.

Denne metode kan dog forårsage indgroede hår og irritation efter barbering. Også selvom det er en relativt smertefri metode, bør du stadig bruge den rigtige barbercreme for at minimere risikoen for sår eller irritation.

Barbering er også en billig måde at fjerne hår i armhulen på, fordi barbermaskinen kan genbruges. Barbering med en barbermaskine fjerner dog kun uønsket hår på hudniveau, så det vokser tilbage efter et par dage.

Mens tilbagekaldelse eller også kendt som metoden pincet , er processen med at fjerne uønsket armhulehår ned til rødderne. Det betyder, at armhulehår vil vokse meget langsommere.

Denne proces kan dog være meget smertefuld for de fleste. For at forhindre irritation af hårsækkene anbefales det, at du trækker håret i dens vækstretning. Inden du fjerner den, bør du sørge for at rengøre den pincet, du bruger, for at minimere kontakt med snavs og bakterier.

Læs også: Kan barbering af armhulehår slippe af med kropslugt?

Fjern armhulehår permanent

Hvis du har flere midler, bør du vælge en metode til at fjerne armhulehår, der giver permanente resultater. Der er to typer metoder, du kan gøre, herunder:

  • Elektrolyse

Denne metode er blevet godkendt af Food and Drugs Association i USA og er bevist sikker til at fjerne alt armhulshår permanent. Dette skyldes, at elektrolysemetoden vil ødelægge hårrødderne ved brug af en elektrisk strøm. Som følge heraf vokser håret muligvis ikke tilbage.

Denne metode er mest velegnet til dem med tykt eller groft hår. Desværre er denne behandling meget tidskrævende, da den retter sig mod hver streng individuelt. Du skal også igennem flere sessioner for at gennemføre processen, hvilket så gør det meget dyrt. Derudover kan processen være meget smertefuld.

  • Laser hårfjerning

Denne hårfjerningsmetode under armhulerne bruger en speciel laser til at lette håret i armhulerne, hvilket gør dem glattere og mindre definerede. Den er især velegnet til personer med mørkt hår og lys hud, fordi laseren nemt kan registrere forskelle i kontrastpigmenter.

Denne metode kan effektivt reducere armhulehår med mindre smerte. Denne særlige metode kan dog være meget dyr, da den kræver omkring 6 til 12 sessioner, før optimale resultater kan opnås. Du skal også leve touch-up rutine hvert år for at sikre, at armhulehår ikke vokser hurtigere.

Læs også: Gør denne kropsbehandling før sengetid

Det er en gennemgang af, hvordan man fjerner armhulehår, som du kan gøre. Alt kommer tilbage til dit eget valg, fordi alt har fordele og risici. Vigtigst af alt, glem ikke at holde regelmæssig rengøring og pleje af armhuleområdet ordentligt.

Nu kan du også få hudplejeprodukter hos , du ved. Du kan bruge køb medicin-funktionen til at få det produkt, du har brug for. Din ordre ankommer om mindre end en time. Praktisk, ikke? Hvad venter du på, skynd dig Hent Ansøgning lige nu!

Reference:
Travlhed. Tilgået 2020. Skal du plukke dit armhulehår?
Økologisk butik. Tilgået 2020. 5 måder at forbedre din naturlige underarmsplejerutine på.
MD Skins. Tilgået 2020. 7 typer af metoder til hårfjerning under armene, der hjælper dig med at opnå fejlfri hud.