For mentalt stærk, her er 5 tips til at holde op med at overtænke

Jakarta - Det er naturligt, at du tænker dig om, før du handler. Men hvis det er for meget at dræne tid og energi, kan det være, du lider af over tænkning . over tænkning Det, der ikke kontrolleres, har ikke kun indflydelse på mental sundhed, men også ens fysiske. Denne tilstand opstår i starten, fordi de altid føler sig bekymrede over noget, lige fra trivielle problemer til traumer.

At have for mange tanker om noget er meget trættende. Især hvis du har mange andre aktiviteter, der skal laves i henhold til deadline. Så hvad er tipsene til at stoppe? over tænkning ? Hvis du er en af ​​de mennesker, der ofte tænker for meget, er her, hvordan du stopper og kommer ud af denne tilstand:

Læs også: Dette er hovednøglen i håndteringen af ​​dysfunktionelle familier

1. Tænk ikke på trivielle ting

Stop tip over tænkning den første er ikke at tænke på trivielle ting. Mange ting opleves i dette liv. Du skal ikke bekymre dig om de små ting i livet, som hvad du skal have på på et bestemt tidspunkt. Beslutningen bør ikke kræve mange overvejelser og store overvejelser. Så vær klogere på at bruge dit sind, ja.

2. Tænk konstruktivt

Nogle mennesker tænker over deres egne problemer indtil over tænkning . Stop tip over tænkning Næste skridt er at tænke konstruktivt. Dårlige tanker om ønsketænkning om forhold, der ikke nødvendigvis opstår, kan danne en tankegang, så situationen bliver værre. I stedet for at dagdrømme, prøv at tænke på en løsning. Slip af med bekymringer, der ikke nødvendigvis opstår ved problemløsning.

Læs også: At have venner viser sig at være godt for mental sundhed

3. Find roden til problemet

Stop tip over tænkning Det næste skridt er at finde roden til problemet. Lad det ikke trække ud. Find kilden til den overdrevne bekymring, du føler. over tænkning der må være ting, der ligger til grund. Så tænk over det, og husk, at det pres, du føler, ikke er så stort, som det ser ud til at blive mødt og løst.

4. Accepter Omstændighederne

Det næste skridt, der kan tages for at stoppe over tænkning begynder at acceptere situationen. Mange mennesker forsøger at gætte noget, men det er ikke sket endnu. Prøv at acceptere den aktuelle situation. De fejl, du har begået, kan betragtes som livslektioner. Man kan se på fejl fra et positivt perspektiv, så man ikke i fremtiden falder ind i samme problem.

5. Følg dit hjerte

One stop tip over tænkning Det du ofte gør er at følge dit hjerte. Denne anelse eller intuition opstår naturligt, når nogen står i en vanskelig situation. Set i bakspejlet, længe før man bevidst tog en beslutning, havde en anelse allerede gjort det. Nogle mennesker følger også deres hjerte mere, fordi det vil være meget sværere at være objektiv efter at have dissekeret problemet. Derudover har du også brug for meget tid.

Læs også: Hvordan skelner man mellem sund og usund vrede?

Det er nogle tips til at stoppe over tænkning det kan lade sig gøre. Husk, denne ene vane tager ikke kun tid og eftertanke, men tærer også på dit mentale og fysiske helbred. Hold altid din krop sund ved altid at tænke positivt og tage de ekstra kosttilskud eller multivitaminer, du har brug for. For at købe det kan du bruge funktionen "køb medicin" i applikationen , Ja.

Reference:
Psykologi i dag. Tilgået i 2021. 6 tips til at stoppe med at tænke over.
WebMD. Tilgået i 2021. Sådan stopper du med at tænke over: 8 tips fra en terapeut.