4 tips til at overvinde acne i brystområdet

, Jakarta – Bortset fra hormonelle ændringer, der opstår, især i puberteten, er en anden årsag til akne, når hårsækkene er tilstoppet med død hud, snavs og talg (et stof produceret af oliekirtlerne, der fungerer for at forhindre tør hud) . Bakteriel infektion forårsager betændelse, som gør acne værre.

Området med acne er ikke begrænset til ansigtet, men kan også nå ryggen, brystet og nakken. Udbredelsen af ​​acne udløses af mange ting, lige fra irritation, urent bad, interaktion med et uhygiejnisk miljø og brug af uhensigtsmæssige rengøringsmidler eller sæber.

Især hvis du er aktiv i sport og lader din krop blive hængende i en fugtig situation. Den sved, der klæber til kroppen, bliver til stikkende varme, som når den udsættes for bakterier kan blive til akne. Læs også: Sådan beregnes idealvægten

Brug af træningsudstyr såsom en yogamåtte vil tillade sved at forblive hyppigere og blive på huden længere. Denne tilstand vil blive værre, hvis du del træningsudstyr med andre, der tillader udveksling af bakterier og bakterier endnu mere. Kom nu, for at blive fri for akne i brystområdet, gør følgende tips.

  1. Skrubning

Tag et rent brusebad og gør det skrubning regelmæssigt er en måde at håndtere acne i brystområdet. En af årsagerne til akne i brystområdet er ophobning af døde hudceller eller snavs, der ikke renses grundigt. Der er flere produkter skrubbe som du kan bruge, men du bør vælge produkter med naturlige fugtighedscreme, så huden ikke irriterer. Læs også: Røde pletter på huden, pas på mæslinger

  1. Undgå indtagelse af fed mad

Kost påvirker også udseendet af acne. At spise for mange fede fødevarer såsom kyllingeskind, indmad, chokolade og jordnødder vil udløse akne, selv i områder, du ikke forventer, såsom nakke og bryst. Reduktion af fed mad kan hæmme væksten af ​​acne.

  1. Æggehvider

Ud over at opretholde renlighed og spisemønstre er et af rådene til at håndtere acne i det andet brystområde at bruge en æggehvidemaske. Proteinindholdet i æggehvider er meget nærende og gavnligt for skønhed og hudforyngelse. Du kan også anvende æggehvider til at behandle acne i brystområdet.

Tricket er blot at påføre æggehviden på acneområdet på brystet. Lad det derefter sidde et stykke tid og rengør det derefter med et varmt håndklæde. Det vil være endnu mere effektivt, hvis du efter påføring af æggehviden påfører olivenolie på området.

  1. Citron

At give citron kan også være en løsning til at overvinde acne i brystområdet. Du kan gøre dette i brusebadet ved forsigtigt at gnide en skive citron ind i bumsområdet. Vær ikke for stram eller stærk, hvilket kan forårsage irritation. Lad stå et øjeblik, indtil citronsaften mærkes at suge, og skyl derefter grundigt. Ligesom hvordan man påfører æggehvider, vil dette ritual være endnu mere fordelagtigt, hvis du påfører olivenolie på brystområdet for at blødgøre det efter at have gnidet med en skive citron.

Hvis du vil vide mere om tips til håndtering af akne i brystområdet eller har spørgsmål om sundhed og skønhed, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .