Dette er en medicinsk handling for at slippe af med lipomer

, Jakarta - Lipoma, eller bedre kendt som en godartet tumor i fedtvæv, er en sygdom forbundet med fedtkirtler. Denne sygdom kan forekomme i alle dele af kroppen og er generelt ikke ondartet. Disse tumorer kan hele af sig selv uden specifik medicinsk behandling.

Hvis denne godartede tumor af fedtvæv er begyndt at forstørre og forårsage smerte, vil kirurgisk fjernelse af tumoren være nødvendig. Hvad er de medicinske foranstaltninger, der tages for at fjerne et lipom?

Læs også: Disse er 7 kendetegn ved lipombuler

Dette er en medicinsk handling for at slippe af med lipomer

Faktisk kræver godartede fedtvævssvulster ikke særlig medicinsk behandling. Ny behandling vil være nødvendig, hvis klumpen fortsætter med at vokse og forårsager smerte for den syge. Hvis dette sker, er her nogle af de medicinske handlinger, der er taget:

1. Lipomfjernelseskirurgi

Denne metode udføres ved at lave et lille snit i huden i det område, hvor tumoren opstår. Hvis denne godartede tumor af fedtvæv vises i kroppens organer, vil operationen blive udført ved hjælp af generel anæstesi. Denne operation udføres normalt i tilfælde af forstørrede lipomer. Efter kirurgisk fjernelse af en godartet fedtvævssvulst er chancen for, at en anden tumor opstår, meget lille.

Læs også: Lipom vises, skal du opereres med det samme?

2. Fedtsugning eller fedtsugning

Denne metode bruges til at behandle godartede fedtvævssvulster med en mindre og blødere størrelse. Fedtsugning er en form for operation, der udføres for at fjerne uønsket kropsfedt. Normalt vil folk med fedtsugning foretage en fedtsugning, hvis kost og motion ikke er effektive til at slippe af med dette fedt. Dette er en form for æstetisk kosmetik eller skønhed.

3. Steroidinjektioner

Denne metode gøres ved at indsprøjte steroider i fedtområdet, men fedtet kan ikke fjernes helt. Denne injektion udføres normalt for at opbygge muskler øjeblikkeligt og fremskynde helingen, hvis du oplever visse sygdomme. Normalt udføres disse injektioner af atleter for at forbedre den fysiske formåen.

Lipomer kan forårsage smerte, når de vokser sig større og presser på nerver, der indeholder mange blodkar. Værre er, godartede svulster i fedtvæv, der vokser i hjernen eller rygmarven, kan forårsage komplikationer, såsom taleforstyrrelser og endda lammelser. Vil du gøre nogle af metoderne ovenfor? Ingen grund til at bekymre dig om at forlade huset, du kan med det samme lave en aftale med en læge på det sygehus efter eget valg via applikationen .

Ved, det er symptomerne på godartede fedtvævssvulster

Et almindeligt symptom på mennesker med lipomer er udseendet af klumper i områder af kroppen. Ud over det er her nogle ting, du bør være opmærksom på:

  • Klumpen er ikke smertefuld. Hvis du føler smerte, så tal om det med en læge med det samme, ja!

  • Klumpen er blød og kan flyttes ved berøring.

  • Klumpen er ikke mere end tre centimeter stor.

  • Farveløse knopper på huden.

  • Klumper bliver normalt meget lange og udvikler sig ikke til ondartede.

Læs også: Lipoma, en klump på kroppen, som ikke bør ignoreres

Kontakt straks en læge, hvis der er en klump i et hvilket som helst område af kroppen, fordi korrekt behandling kan minimere de konsekvenser, du oplever. For at lave en aftale med en læge på det valgte hospital, skal du straks åbne din Google Play eller App Store Hent Ansøgning hurtig. Husk, at klumper på overfladen af ​​kroppen ikke nødvendigvis er godartede tumorer af fedtvæv, klumper kan være forårsaget af cyster eller kræft. Dette kan bringe dit liv i fare, hvis det ikke behandles med det samme.