Her er 3 naturlige ingredienser til at lave kropsscrub

, Jakarta - Kropsscrub alias skrubbe Kroppen er et af valgene til pleje af skønhed og hudsundhed. Det er dog ikke alle, der har tid nok til at gå i salonen og lave en række behandlinger. Men bare rolig, du kan stadig lave din egen behandling derhjemme ved at bruge naturlige ingredienser.

Der er flere typer naturlige ingredienser, der kan bruges skrubbe til hudpleje. I bund og grund, skrubbe har en funktion til at fjerne døde hudceller, så det ikke forstyrrer udseendet. Det kan også hjælpe med at få huden til at se lysere ud. Så hvad er de naturlige ingredienser, der kan bruges til at lave kropsskrub ?

Læs også: Sådan formindsker du ansigtets porer derhjemme

Tips til at lave scrub derhjemme

Skrubbe lavet med naturlige ingredienser vil senere blive brugt til skrubning , på kroppen eller ansigtet. Skrubning Eksfoliering er en måde at eksfoliere på, som er en teknik, der bruges til at fjerne døde hudceller. Denne metode bruges oftest til fedtet hud. Derudover teknik skrubning Den kan også bruges til normale og kombinerede hudtyper.

På den anden side anbefales tør og følsom hud ikke til denne metode. Fordele ved skrubning er at fjerne døde hudceller, lysne huden, skjule fine rynker og forhindre tilstoppede porer, der kan udløse genstridige hudorme og akne. Her er nogle typer af naturlige ingredienser, der kan bruges til at lave skrubbe :

1. Sukker og olivenolie

Naturlige ingredienser, der kan bruges, er en blanding af sukker og olivenolie. At lave skrubbe , bland kop granuleret sukker med 2 teskefulde (tsk) olivenolie. Derefter skal du først rense dit ansigt og derefter vaske dine hænder. Tør dit ansigt og tag en tilstrækkelig mængde sukkerblanding og påfør den jævnt på huden.

Læs også: Gør denne ansigtsbehandling for at forhindre for tidlig aldring

Jævn derefter sukkerblandingen og gnid forsigtigt og langsomt. Cirkulær bevægelse kan være en mulighed. Gnid overfladen af ​​huden i mindst 3-4 minutter. Skyl derefter resten skrubbe med varmt vand og tør.

2. Kaffepulver

Du kan også lave kaffegrums til kropsskrub . Ikke meget forskellig fra granuleret sukker, du kan blande nok kaffegrums med 2 spsk olivenolie eller massageolie. Senere vil kaffegrumset fungere som skrubbe som kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og gøre huden renere og mere strålende.

Påfør kaffeblandingen på hudens overflade, og gnid derefter forsigtigt. Du kan også lave cirkulære bevægelser med et blidt tryk. Skyl derefter huden med rent vand og tør derefter.

3.Havregrød

Du kan også bruge havregryn og honning til kropsskrub . Dens funktion er ikke meget forskellig fra de to materialer skrubbe Andet. Havregryn kan hjælpe med at fjerne døde hudceller og snavs fra hudens overflade. Dette materiale har en blød tekstur, så det er i stand til at rense huden uden at fjerne dens fugt.

Læs også: 5 naturlige ingredienser, du kan prøve at overvinde hudorme

Vil du vide andre tips til at bevare hudens sundhed og skønhed? Diskuter med en hudlæge kl lige. Du kan også formidle klager eller oplevede hudproblemer igennem Videoer / Taleopkald og Snak . Få information om sundhed og tips til at bevare en sund hud fra en betroet læge. Kom nu, Hent Ansøgning nu på App Store og Google play!

Reference
WebMD. Tilgået 2020. 9 Home Spa Makeovers til krop og sjæl.
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. 10 naturlige midler til tør hud, du kan gøre DIY derhjemme.
Healthline. Tilgået 2020. 4 hjemmelavede ansigtsscrubs, der er nemme at lave.