Bliv hurtigt gravid efter curettage, undgå disse 4 fødevarer

, Jakarta – At have en graviditet er bestemt en lykkelig ting for ægtepar. Det er dog ikke ualmindeligt, at ægtepar skal være tålmodige igen på grund af graviditetsforstyrrelser, der får gravide kvinder til at gennemgå en curettage-procedure eller kendt som en curettage. Generelt falder curettageproceduren altid sammen med dilatationsprocessen.

Læs også: Hvordan bliver man hurtigt gravid efter curettagen?

Begge disse processer er kirurgiske indgreb, der udføres efter en kvinde abort i graviditetens første trimester. Kvinder, der netop har gennemgået curettage-processen, gennemgår flere behandlinger, hvoraf den ene er at opfylde ernæring og ernæring, så kroppen kan vende tilbage til sit optimale niveau. Er der nogen diætrestriktioner for kvinder, der lige har fået en curettage for at vende tilbage til graviditetsprocessen? Dette er anmeldelsen.

Fra junkfood til sød mad

Lancering American Pregnancy Association , er dilatationsproceduren processen med at åbne livmoderhalsen, som ikke kan åbne sig selv efter en abort. Dilatationsproceduren efterfølges af curettage, hvor unormalt væv fjernes fra livmoderen.

Der er flere tilstande, der får gravide til at gennemgå en udvidelses- og curettage-proces, såsom abort, så det er nødvendigt at tage væv fra livmoderen. Efter fødslen skal mødre nogle gange gennemgå en dilatations- og curettage-proces for at fjerne den resterende moderkage fra livmoderen.

Undersøgelse af unormal vævsvækst i livmoderen, såsom polypper, fibromer eller endometriose, skal undersøges i et laboratorium. Denne tilstand medfører, at patienten skal udføre dilatation og curettage til vævsprøvetagning.

Bare rolig, at gøre dilatation og curettage udelukker ikke muligheden for, at du får endnu en graviditet. Du skal dog vente noget tid på, at livmoderen kommer sig. Du kan spørge lægen direkte ved hjælp af applikationen om det rigtige tidspunkt at gennemgå graviditet efter udvidelsen og curettage-processen.

Læs også: Efter at have oplevet en abort, er det nødvendigt at gennemgå en curettage?

Udover behandling skal du også opretholde en diæt, så du hurtigt kan blive gravid. Der er flere fødevarer, der bør undgås efter at have gennemgået en dilatations- og curettage-procedure, såsom:

1. Junkfood eller fastfood

Fastfood, såsom pizza, burgere, stegt kylling og frosne fødevarer meget interessant at forbruge til enhver tid. Det er dog bedre at undgå at spise junkfood, efter du har gennemgået dilatations- og curettage-processen.

Lancering fra International Foundation for Mother and Child Health , fastfood eller junkfood opfylder ikke de ernæringsmæssige og ernæringsmæssige behov, som kroppen har brug for til restitution efter curettage.

2. Sød mad

Du bør begrænse indtagelsen af ​​søde fødevarer efter at have gennemgået dilatations- og curettage-processen. At spise for meget sukker øger din risiko for at udvikle diabetes på grund af for højt blodsukkerniveau.

Lancering fra Healthline Denne tilstand sænker helingsprocessen af ​​såret. Du kan erstatte at spise frugt for at få sukkerindtag og energi i kroppen gennem naturligt søde fødevarer. Hold dog øje med andelen af ​​forbruget.

3. Fed mælk

Indtagelse af fed mælk efter curettage-processen kan få såret til at blive betændt, hvilket forårsager smerte og ubehag. Undgå i et stykke tid mad lavet af fed mælk, så livmoderen kommer sig hurtigt.

4. Rødt kød

Lancering Meget godt helbred , bør du begrænse forbruget af kød efter at have gennemgået curettage-processen. Kød kan få dig til at blive forstoppet. Forstoppelse, der opstår efter curettage-processen, kan forårsage ubehag og smerter i maveområdet.

Læs også: Kan anatomisk patologi bruges i medicinsk curettage?

Det er nogle typer fødevarer, der bør undgås i et stykke tid efter at have gennemgået curettage-processen. Glem ikke at spise masser af grøntsager og dække væskebehovet i kroppen, så restitutionsprocessen kan foregå hurtigt.

Reference:
Meget godt helbred. Tilgået i 2020. Hvad skal man spise efter operation og hvad man skal undgå
International Foundation for Mother and Child Health. Hentet 2020. Hvad bør du spise og undgå efter en abort?
Healthline. Tilgået 2020. Hvad er sammenhængen mellem diabetes og sårheling?
American Pregnancy Association. Åbnet 2020. D&C-procedure efter en spontan abort