Lær Clonus sygdom, kontinuerlige muskeltrækninger og sammentrækninger at kende

, Jakarta - Clonus er den gentagne sammentrækning af muskler, når de strækkes. Disse sammentrækninger er normalt forbundet med neurologiske lidelser. Clonus opstår, når musklerne ikke kan fungere optimalt sammen med smerter.

Clonus kan også opstå, fordi nerveceller er beskadiget. På grund af denne skade trækker musklerne sig sammen og laver uregelmæssige bevægelser. Clonus omtales normalt som muskelbankende eller muskeltrækninger. Clonus opstår normalt gentagne gange, er smertefuldt og varer i lang tid, hvilket gør det svært for den berørte kropsdel ​​at bevæge sig.

Årsager til Clonus

Indtil videre menes årsagen til clonus at skyldes skader på hjernens nervevæv, der regulerer muskelbevægelsen. Som et resultat bliver muskelbevægelser ukontrollerbare og trækker sig sammen, hvilket forårsager trækninger. Ting, der kan forårsage clonus, omfatter slagtilfælde, alvorlig skade, hjerneskade, cerebral parese og paraplegi.

Derudover er nyresvigt og leversvigt sygdomme, der kan resultere i clonus. Det skyldes, at der ophobes en masse affaldsstoffer fra kroppen i kroppen, så det kan påvirke hjernens normale funktion.

Clonus type

Clonus kan opdeles i flere typer, nemlig:

1. Multipel sklerose

Multipel sclerose er en progressiv kronisk autoimmun lidelse i nerver, forårsaget af tab af myelinskeden omkring nervefibre. Som følge heraf kan tilstanden forstyrre kommunikationen mellem hjernen og rygmarven. Dette kan påvirke kroppens bevægelse og funktion.

2. Huntingtons sygdom

Huntingtons er en neurodegenerativ lidelse forårsaget af progressive rykvise muskelbevægelser eller chorea og kan påvirke normal muskelkoordination. Denne tilstand kan også forårsage mental tilbagegang. Denne sygdom kan i sidste ende føre til demens, og indtil nu er der ingen effektiv behandling.

3. Spastisk paraparese

Denne tilstand er forårsaget af tab af motorisk funktion, som stadig er i et mildt stadium, og er ledsaget af spasmer og svækkelse af visse kropsdele. Dette er en klar indikation af en lidelse i centralnervesystemet, som er årsagen til skaden på motorvejen.

Clonus behandling

Tilstande, der opstår på grund af clonus, kan ikke tolereres og kræver særlig behandling for at helbrede dem. Som det viser sig, varierer behandlingen for clonus afhængigt af den underliggende årsag. Sådan behandles clonus er:

1. Tager medicin

Tag medicin, der kan hjælpe med at slappe af musklerne, fordi de kan reducere symptomerne på klonus. Nogle af de lægemidler, som din læge kan ordinere, er dantrolen (dantrium), baclofen (lioresal), diazepam (valium) og clonazepam (klonopin). Kør ikke bil efter at have taget denne type medicin, da det kan forårsage døsighed.

2. Fysioterapi

Som anbefalet af lægen, for at fremskynde en persons bedring fra clonus, lav fysioterapi og tag medicin. En fysioterapeut kan hjælpe med at træne og strække musklerne, så den klonede del af kroppen føles bedre.

3. Hjemmebehandling

Ud over fysioterapi og at tage medicin kan hjemmemedicin også hjælpe med at behandle clonus. En måde er at give et koldt kompres til de muskler, der ofte trækker sig sammen, så smerterne aftager. Så kan iblødsætning i varmt vand også reducere smerte. Den sidste måde er at lave yoga og stretching, for at få kroppen til at blive smidig.

Det handler om klonussygdom. Hvis du har symptomer, der ligner sygdommens, så prøv at tale med din læge kl . Den eneste måde er med Hent Ansøgning på din smartphone. Du kan også købe medicin uden at forlade huset kl . Din ordre ankommer om mindre end en time.

Læs også:

  • Kramper under træning kan overvindes med dette
  • Hvad skal du gøre, når dine muskler pludselig kramper
  • Forebyg muskelkramper under sport