Kan IQ forbedres eller ej?

, Jakarta - Intelligente kvotienter (IQ) er den intelligens, en person besidder til at ræsonnere, løse problemer, lære, forstå ideer og andre aktiviteter, der bruger logik.

Nogle meninger siger, at IQ er noget, der kommer fra fødslen og vil blive overført til voksenlivet. Er det rigtigt? Svaret er ikke helt korrekt. IQ er medfødt, men en persons IQ-niveau kan stige. Mere information kan læses nedenfor!

IQ kan stige

Naturligvis udvikles modningen af ​​hjernens og andre organers funktion i kroppen med alderen. Derudover kan eksponering for viden opnået fra miljøet eller uddannelse faktisk øge IQ.

Læs også: 6 små ting, der kan forbedre fokus

Udover processen med fysisk og psykologisk udvikling, kan en persons intelligensniveau også øges ved at anvende følgende gode vaner:

1. Gå ikke glip af morgenmad

Morgenmad er en af ​​de bedste måder at genopbygge glukose i kroppen efter timers søvn om natten. Bemærk venligst, at glukose er en kilde til energi for kroppen, til at udføre forskellige aktiviteter, herunder tænkning.

Ved at springe morgenmaden over forsinker du indtaget til din hjerne. Som et resultat vil koncentrationsevnen og hukommelsen falde. Så for dem af jer, der ønsker at forsøge at øge din IQ, så prøv at begynde at stoppe vanen med at springe din morgenmad over, ja.

2. Gør vaner på en anden måde

En anden ting, man kan gøre for at forbedre sin intelligensevne, er at ændre vaner. Hvis du for eksempel normalt holder din tandbørste med højre hånd, så prøv at skifte den med venstre.

Læs også: 4 tips til at øge børns IQ lige så høj som Kim Nam Joon BTS

Ved at gøre dette vil hjernen blive udfordret til at skabe nye veje og forbindelser, til at lære nye evner, som har været ukendte.

3. Mediter

Meditation er ifølge mange undersøgelser ikke kun fantastisk til at håndtere stress og forbedre humøret, men er også meget gavnligt til at forbedre hjernens funktion.

Meditation kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen til hjernen, forbedre koncentrationen og ens hukommelse. Gør det i 30 minutter hver dag, opdel det i 2 gange, morgen og før du går i seng om aftenen, med en varighed på 15 minutter hver.

4. Sov efter signaler fra hjernen

Når du er træt og søvnig, kan hjernen ikke fungere optimalt. Den vil kun gøre, hvad den tror, ​​den kan, som at sætte dig i dvale, og kun gøre, hvad den skal gøre for at holde dig i live og trække vejret.

Hvis du føler dig træt, søvnig og har svært ved at fokusere, kan det være et signal fra din hjerne om, at du har brug for søvn. Prøv ikke at gå imod signalet og få lidt søvn.

Fordi søvn ikke kun er nyttig til at hvile hjernen, men øger også dannelsen af ​​nye celler, som kan hjælpe hjernen til at fungere ordentligt dagen efter.

5. Hurtiglæsning (fotolæsning)

Har du nogensinde hørt om teknik? fotolæsning ? Ja, som navnet antyder, er denne teknik en læseteknik ved at udtrække indholdet af læsningen meget hurtigt, lige så hurtigt som at tage billeder med et kamera.

Selvom det virker umuligt, kan denne teknik faktisk læres og kan forbedre hjernens kognitive funktion. Fordi denne læseteknik vil lære nogen at bruge det bevidste sind og underbevidsthed, når de læser.

Læs også: 4 fordele ved at studere astronomi for børns IQ

Det er nogle tricks, der kan gøres for at øge IQ. Men glem ikke at balancere det med en sund livsstil, okay?

Hvis du har helbredsproblemer, kan du prøve at tale med din læge kl , igennem Snak eller Stemme/videoopkald . Få også bekvemmeligheden ved at købe stoffer online online , når som helst og hvor som helst, bare ved at trykke på Hent i App Store eller Google Play Store.

Reference:
Live Science. Tilgået i 2020. Kan din IQ ændre sig?
Psykologi i dag. Tilgået 2020. Nej, din IQ er ikke konstant.
ResearchGate. Hentet 2020. Ændrer en persons IQ sig med tiden?
Success.com. Tilgået i 2020. 5 smarte måder at øge din IQ på.