Rød ingefær kan øge seksuel ophidselse, disse er fakta

, Jakarta – Rød ingefær er en af ​​de urteplanter, der er kendt for at have mange fordele for kroppen. Denne urteplante er også kendt for at have en stærk og skarp smag. Du kan bruge den som krydderurt eller krydderi i køkkenet for at tilføje varme til retten.

Rød ingefær er stadig i samme familie som ingefær, men den har andre egenskaber end andre ingefærer. rød ingefær el Zingiber officinale var. rubrum har en rødlig hud med en lyserød til gul farve, i modsætning til almindelig ingefær. Størrelsen af ​​rød ingefær er også mindre end almindelig ingefær. Ikke nok med det, smagen er også anderledes. Rød ingefær har en mere bitter og krydret smag end almindelig ingefær.

Indholdet i rød ingefær, såsom gingeroler, flavonoider, antibakterielle midler og antiinflammatoriske midler har en positiv indvirkning på sundheden. Der er også dem, der siger, at fordelene ved rød ingefær også kan øge den seksuelle ophidselse. Er det rigtigt?

Læs også: Er det rigtigt, at størrelsen af ​​penis påvirker mandlig fertilitet?

Rød ingefær for at øge seksuel ophidselse

Fordelene ved rød ingefær til at forbedre mænds seksuelle kvalitet er sande. Den æteriske olie i rød ingefær har en afrodisiakum effekt. Dette er et kemikalie, der stimulerer seksuel kraft. Det virker ved at øge og forbedre blodcirkulationen i kroppen. Hvis blodcirkulationen øges, øges blodgennemstrømningen i penisområdet også.

På denne måde kan mænd holde længere til en erektion. Afrodisiakum-effekten af ​​rød ingefær æterisk olie er dog ikke større end pasak bumi. Derudover kan rød ingefær øge den mandlige fertilitet, fordi denne urteplante indeholder antioxidanter og har androgen aktivitet. Dette gør, at rød ingefær kan øge mængden af ​​hormonet testosteron, så den mandlige seksuelle ophidselse også øges.

Læs også: For tidlig udløsning gør klimaks svært, overvindes med denne afslapningsteknik

I en undersøgelse udført på rotter blev det vist, at administration af ingefærekstrakt kombineret med mineralet zink hos albinorotter af hankøn øgede testosteron, sædtal og sædkvalitet hos rotter. Denne tilstand forbedrer testikelfunktionen hos mus. Alligevel synes der at være behov for mere forskning for at underbygge disse resultater.

Men for at få et entydigt svar på, hvordan man øger den seksuelle lyst, kan man spørge lægen kl . Lægen vil være villig til at give alle de helbredsproblemer, du oplever. Metoden er ret nem, du skal bare bruge den Hent Ansøgning i smartphone dig, og brug chatfunktionen til lægen.

Læs også: Dette er forskellen mellem fordelene ved rød ingefær og hvid ingefær

Naturlige måder at øge seksuel ophidselse

Seksuel ophidselse varierer naturligvis mellem individer. At have en lav sexlyst kan være et problem i husstanden. Hvis nogen ønsker at øge deres seksuelle lyst, er der naturlige måder, der kan anvendes, nemlig:

  • Håndter stress godt. At have høje niveauer af angst er det, der får seksuel lyst til at falde, hos både mænd og kvinder. Angst og stress gør det også sværere for en person at få eller opretholde en erektion, hvilket igen får en person til at holde op med at have sex.

  • Få kvalitetssøvn . En god nats søvn forbedrer en persons generelle humør og energi, og nogle undersøgelser har også forbundet søvnkvalitet med libido.

  • Udfør træningsrutine. Regelmæssig motion hjælper libido på mange måder. Regelmæssig motion hjælper mænd med at overvinde problemer som kropsbilledeproblemer og lav libido.

  • Oprethold en sund vægt. Nogle forskere forbinder overvægt og fedme med en lav sexlyst sammen med andre faktorer forbundet med nedsat fertilitet. Dette er relateret til hormonelle faktorer, såsom lave testosteronkoncentrationer. Så sørg for at opretholde en sund vægt ved at opretholde en sund kost og træne.

Det er, hvad man kan vide om fordelene ved rød ingefær til at øge seksuel ophidselse og andre måder at opretholde seksuel ophidselse på.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. 10 måder at booste libido på.
Benefits-of.com. Tilgået 2020. Fordele ved rød ingefær til sundhed, fra fordøjelse til fertilitet.
australsk SBS. Hentet 2020. Medicin eller myte: Kan ingefær booste din libido?