Deprimeret over spørgsmålet "Hvornår bliver du gift", her er forklaringen

, Jakarta - Selvom Eid al-Fitr i år stadig fejres med fysisk distancering , der er én ting, der stadig skal forberedes til singler; svaret på spørgsmålet "hvornår skal du giftes".

Dette spørgsmål er en smule deprimerende. Det kan være, fordi de keder sig med de samme spørgsmål, der bliver ved med at komme hver Hari Raya, deprimerede, fordi de ikke kan leve op til familiens forventninger, og i stigende grad indser, at der fra år til år stadig er enkelt , og bekymrer sig om ikke at få en partner. Er du en af ​​dem, der bliver deprimeret af spørgsmålet "hvornår skal du giftes"? Læs oplysningen her!

“Hvornår skal du giftes?” Hvorfor er det stressende?

En af forklaringerne på, at folk ofte føler sig presset af spørgsmålet "hvornår skal du giftes", er at bruge andres livshistorier som en sammenligning for sig selv. Spørgsmålet "hvornår skal du giftes" minder dig om, at du stadig er single og endnu ikke har fundet en partner.

Dette får dig så til at spekulere på, hvad der er galt med dig selv, hvorfor kan du ikke være som alle andre; få en partner, blive gift og få børn. Faktisk kan det være, at "at gifte sig" ikke er, hvad du har brug for lige nu. Men spørgsmålet om "hvornår skal du giftes" får dig til at føle dig deprimeret og tvinger dig til at være som alle andre.

Læs også: Forebyg seksuelt overførte sygdomme med før-ægteskabstjek

Mere eller mindre ligesom brugstrenden gadgets , når nogen bruger den nyeste type iPhone, så taler om det konstant, tænker du også på at bruge en iPhone. Det er dog ikke nødvendigvis det, du har brug for. Det kunne være gadgets det du har nu er stadig godt, din økonomi understøtter ikke at have en iPhone, eller du kan faktisk ikke lide iPhone og er stadig tryg ved den gadgets som er nu.

Spørgsmålet "hvornår skal du giftes" er også stressende, fordi dette spørgsmål synes at minde dig om, at du stadig er alene, virker ensom eller ikke har nogen til at ledsage dig. At blive gift er faktisk heller ikke en garanti for, at man ikke længere føler sig alene.

Der er også mange mennesker, der stadig føler sig alene eller ensomme, selvom de er gift. Gift er heller ikke bedre end enkelt . At blive gift og få børn får helt sikkert par til at udvikle opgaver og ansvar, som ikke er det samme, da de var unge enkelt .

Skal have en god økonomisk plan, dele tiden mellem at passe børn, arbejde og dyrke hobbyer, ikke som dem, der enkelt og har mere fleksibel tid. Hvis du føler dig presset af spørgsmålet "hvornår skal du giftes" og selv at svare med et smil ikke lindrer dit hjerte, så lad os lige betro os til en psykolog kl. !

Læs også: Gifte mænd har en tendens til at stresse lettere, virkelig?

Reaktion på følelser af depression på grund af spørgsmålet "Hvornår bliver du gift".

Du kan ikke kontrollere, hvad andre mennesker siger, men du kan helt sikkert kontrollere dine egne tanker og følelser. Hvordan undgår du at blive presset af spørgsmålet "hvornår skal du giftes?

1. Mind dig selv om, at du nyder dine nuværende aktiviteter og aktiviteter, og lad dig ikke distrahere af andres meninger, som føler, at du har ondt af at være alene.

2. Indse, at ikke alt, hvad du tror, ​​er et faktum. Negative tanker dukker op i dit hoved uden at være klar over det og får dig til at tro på dem. Det er dog ikke nødvendigvis sandt.

Læs også: Ægteskab er godt for hjertesundheden, hvordan kommer det?

3. Gør ikke andre mennesker som præstationer i livet. Nogle gange tror folk, at mødet med en partner vil ændre deres liv til det bedre. Nogen vil komme efter ham for at fuldende sit liv. Gør hvad du vil nu med eller uden en partner. Det, der gør dit liv bedre, er ikke dig selv din partner.

4. Fortæl en ven eller slægtning, der spørger "hvornår skal du giftes", om ikke at stille det samme spørgsmål igen og igen, fordi det gør dig utilpas.



Reference:

Muse.com. Hentet 2021. Singledom Stress: How to Survive When Everyone's Geting Married.

Meget godt sind. Fået adgang i 2021. 6 måder at føle sig bedre ved at være single på.